Zoals gewoonlijk Top!!!

Het was weer top. Sporttravel had alles weer goed verzorgd. Volgend jaar zeker weer reizen met sporttravel. Martin en het team bedankt.

Geweldig....

Een geweldige ervaring, van A tot Z perfect georganiseerd.

Gewoon goed geregeld

Kan slechts een (1) minpuntje opnoemen: de vertegenwoordiger van Sporttravel op Schiphol wist niet goed waar we in moesten checken en waar we door de veiligheidscontrole moesten. Misschien moest hij er weer een beetje "inkomen"? Verder alles prima geregeld. Als grootste pluspunt vind ik de regels voor wat betreft het vervoer van en naar de circuits: de bus vertrekt exact op de opgegeven tijd, geen geneuzel met koppen tellen en toch nog maar even wachten op hen die geen klok kunnen kijken

Uitstekend georganiseerd!

Het was een zeer geslaagde trip! Wederom alles weer netjes geregeld en verzorgd! Tot de volgende keer weer.

Fantastisch!

Na zeer goede verhalen van een vriend die meerdere keren met sport travel naar Valencia is geweest, ben ik dit jaar voor het eerst met mijn zoon van 13 jaar met sport travel mee gegaan. Wat onwijs goed geregeld! Je kan echt zorgeloos genieten. 1 - puntje (Corona gerelateerd) End of seasons diner viel ons wel tegen omdat het vanwege de Corona maatregelen niet mogelijk bleek om rijders zoals Bo bendsneyder langs te laten komen. Dit had wel van te voren aangegeven mogen worden ( hier hadden wij en vooral mijn zoon erg naar uit gekeken) Maar buiten dat om een geweldig mooi weekend gehad ! Leuke mensen, mooi hotel kortom fantastisch. Het plan is ieder jaar een Europese GP mee te pakken. 2022 wordt het Jerez! Tot dan! Tijn en Roel Kleyssen

Top geregeld!

Alles tot in de puntjes geregeld. Tijd is Tijd ,ben je niet aanwezig jammer bus vertrekt. Iedereen houdt zich er ook aan. Ga zo door!

Alles tot in de puntjes geregeld.

Alles tot in de puntjes geregeld het is altijd fijn om met sporttravel te reizen.

Goed.

Alleen dat s'avonds laat vliegen mag wel eerder.

Top het was een super weekend

Zoals we ook van andere reizen met Sporttravel gewend zijn was het weer tot in de puntjes geregeld. Martin en de rest van het Sporttravelteam Bedankt

Mijn 2e reis, en weer perfect georganiseerd.

Van boeking tot vertrek duidelijk en goed geïnformeerd rondom alles. Vlucht, Corona en overige zaken wordt je goed van op de hoogte gehouden. Dus over de communicatie alleen maar positief. Verder voor mij geen aandacht punten. Hopelijk weer tot snel.

Prima Organisatie

We werden op een vooraf duidelijk gemaakte plek op vliegveld Eindhoven vriendelijk verwelkomd door Mark. Uitleg omtrent het vliegen was goed. Idem voor het inchecken hotel. Prima aangegeven wanneer het ontbijt/vertrektijd bus mbt de volgende dag was. De parkeerplek van de bus werd duidelijk aangegeven. Ook de vertrektijd vanaf het circuit werd prima aangegeven. Tips werden gegeven voor als men naar het centrum van Valencia of naar Cheste zou willen. Na afloop was er genoeg tijd om naar de bussen te gaan zodat men nog even rond kon kijken. Er was de laatste dag genoeg voorbereidingstijd voor iedereen om de spulletjes in te pakken en in de bus te gaan. We hebben helaas geen tijd gehad (we moesten met de bus en trein nog terug naar Groningen) om afscheid te nemen van Mark, daarom langs deze weg hartelijk dank voor de prima begeleiding.

Geweldig afscheid van Valentino Rossi mogen bijwonen

Alles was weer top geregeld door de heren van Sporttravel

FA TA ST ISCH

Wij hebben als groep GIGA genoten. Tranfers goed (behalve vrijdag morgen - Moto3 gemist), prima hotel en goede begeleiding. Bedankt namens; Alex, Sander, Marvin, Leon, Kevin en ik.

Top geregeld en onwijs gezellig

Altijd gezellige mensen en alles goed geregeld. Het enige waar wij niet meer aan mee doen is het einde seizoensdiner buffet op zaterdag. Voornaamste reden is dat we de kwaliteit van het eten echt slecht vinden. Dit ligt niet aan jullie. We hebben eerder in het restaurant gegeten en dat was ook slecht. Groet M&M

Het weer zoals we gewend waren/zijn goed geregeld

Van begin tot het eind goed geregeld

Geweldig!

Al jaren trouwe klant bij sporttravel en elke weer weer uitstekend geregeld. Vriendelijk, correct en alles op en top geregeld. Kan iedereen SportTravel aanraden

Het is altijd top geregeld door Martin dus je gaat het zowat normaal vinden. 1 minpuntje onze begeleider in bus 3 wist niet wie de MotoGP had gewonnen. Sporttravel is top op naar de volgende trip.

Goed geregeld.

Alles goed geregeld en een top begeleider Mark.

een geweldige ervaring

alles goed geregeld was weer een fijne trip

Top georganiseerd

Van het begin tot het einde goed georganiseerd, persoonlijke aandacht van een deskundig team. Ga maar in de bus zitten en alles wordt voor je geregeld.

Helemaal geweldig

mooi hotel en alles goed geregeld

Was goed geregeld!

Wij waren met 6 man tevreden! Miss volgende keer wel in Valencia hotel en niet erbuiten

Het was werkelijk fantastisch!!!

Alles tip top geregeld, prachtig mooi weer, leuk gezelschap met fijne groep mensen. Nu alweer zin in volgend jaar!!!!

onvergetelijke ervaring!

Voor de 9de keer meegeweest met Sporttravel! Het was wederom tot in de puntjes verzorgd! Echt helemaal top. Een aanrader!!!!!!!!!!!

Grazie Vale, was waanzinnig weer.

Was weer een waanzinnig weekend. Alles weer tip top geregeld voor 190 man. Met zeker veel mooie momenten Grazie Vale #46

Atoomweg 2

1627LE HOORN

+31 229 295 006

Over SportTravel

Na een te lange periode waarin we niet konden reizen, zijn we vanaf eind 2021 weer onderweg richting de MotoGP. Wij zijn opnieuw gestart met het verzamelen van reiservaringen van de fans die met SportTravel meereizen. We stellen het zeer op prijs dat je je ervaringen met ons deelt zodat zowel jezelf als nieuwsgierige nieuwe reizigers weten wat zij kunnen en mogen verwachten Namens Team SportTravel bedankt voor jullie support!