Top geregeld

Bologna had iets korter gemogen. De rest was top geregeld.

Gezellig, goed georganiseerd en mooie races en bezoeken

Fantastisxh

Alles prima geregeld

Een makkelijke reis, zonder problemen. En genoeg ruimte om op je eigen manier de dagen verder in te vullen.

Tot in de puntjes geregeld en superfijne mensen

Voor de 3e keer naar misano met Sporttravel, iedere keer wordt je in de watten gelegd en heb je gewoon echt even een leuke tijd zonder na te hoeven denken over de reis en alles daaromheen. Top geregeld zoals altijd. Bedankt Martin & Diet!

Zeer correct en geweldig geregeld

Wij zijn zeer te spreken over de samenwerking met SportTravel. Door COVID werd de boeking een jaar uitgesteld en werd er veel werk verricht om alles zo goed mogelijk voor ons te regelen! In één woord: Geweldig! Een volgende keer zullen we zeker weer kiezen voor SportTravel!

alles super geregeld

Alles was goed, netjes en duidelijk geregeld. Wij zijn iets meer onze eigen gang gegaan tov andere deelnemers, maar ook dan is alles goed geregeld.

Fantastische MotoGP reis

Van begin tot eind was alles goed georganiseerd. Een goed en gezellig hotel, prima touringcar en aardige chauffeur. En ook niet geheel onbelangrijk: mooie tribuneplaatsen. De prijs is ernaar, maar die werd zeker waargemaakt!

Alles top geregeld !

Alles prima voor elkaar, niets bijzonders, want zo gaat het al jaren ! Kun je rustig `n tripje bij boeken, alvast veel plezier !

Op en top geregeld,zoals altijd.

Van A tot Z geregeld… Niets op aan te merken. Wil men zorgeloos een GP bezoeken, niet twijfelen.

Geweldig!

Gezellige mensen, goed hotel en een mooie omgeving

Fantastisch als altijd

Wederom een mooie tip met SportTravel. De GP van Misano was er een om niet te missen, van begin tot eind weer tot in de puntjes geregeld met nette begeleiding en leuke extraatjes zoals de afsluitende BBQ en uitstapjes naar het monument van Nicky Hayden en het Marco Simoncelli museum. Zelf heb ik er voor gekozen om de vrijdag niet naar Tavullia te gaan maar op eigen gelegenheid naar het circuit te gaan om de trainingen te kijken, ook daar in super geadviseerd wat de tribune keuze betreft. Het hotel lag op een hele mooie afstand van zowel Tavullia als het circuit. Al met al weer een fijne reis gehad, and many more to come ;-)

Mooi weekend, zeer leuke begeleiding, leuke groep, goed hotel met leuke gast vrouwen/heren. Top bus chauffeur die ons leuke plekjes liet zien. En voor al niet te vergeten, mooi race weekend.

Geweldig weekend!!

Was jaren geleden dat ik met een georganiseerde reis was mee geweest maar was super!!

Het was een mooie vakantie en alles mooi geregeld

Het was de eerste keer dat we mee gingen is voor herhaling vatbaar :) Het enige min puntje was dat er geen stoeltjes waren in onze tribune en op de koude beton moesten zitten voor de rest Top.

Geweldig geregeld, heldere communicatie, perfecte uitvoering

De manier van organiseren uitvoeren en beleving is zoals iedere organisator zou moeten willen.

Fantastisch weekend gehad

Allemaal leuke mensen. Je word snel in de groep opgenomen.

Van begin tot eind goed georganiseerd

Fijn dat we weer weg konden met z'n allen. De organisatie was wederom zeer goed. Prettig dat de buschauffeur betrokken was. Dikke pluim voor personeel Hotel Alexander.

Hele mooie ervaring om mee te maken! Prima georganiseerd,met mooie bezienswaardigheden.Top

Perfect!

Na een lange tijd weer een reis naar de motoGP kunnen maken. Alles tot in de puntjes geregeld, met een geweldige groep mensen en uitstekende begeleiding. Tot de volgende keer!!

Zoals altijd alles tot in perfectie geregeld

Voorbereiding top geregeld goede opvang op vliegveld Eindhoven inchecken goed geregeld door Mark ook in Bologna op vrijdag mooie trip naar Tavullia alle dagen goed ontbijt op zondag na de race een goed geregelde barbecue en zeker de maandag met een mooie trip naar Coriano dus alles bij alles een supertrip gehad met jullie en zeker gezellig met een mooie groep met allemaal top medereizigers die met iedereen een praatje maakten

Zoals gewoonlijk weer tot in de puntjes verzorgd.

Dit is mijn 4e trip met Sporttravel en is een echte aanrader om bij deze organisatie te boeken.

Van start tot finish top georganiseerd

Na een langere tijd niet te kunnen hebben reizen, mochten we eindelijk weer op pad met SportTravel. Vanaf het vertrek in Eindhoven was alles perfect georganiseerd. Goede begeleiding (top geregeld Mark!), luxe bus voor al het vervoer ter plaatse, heerlijk familie hotel in Italië en super tribuneplaatsen voor het volgen van de MotoGP. Als toetje maandag nog het museum van Marco Simoncelli bezocht en de schitterende stad Bologna. Wij kijken terug op een super mooie GP ervaring met SportTravel.

Atoomweg 2

1627LE HOORN

+31 229 295 006

Over SportTravel

Na een te lange periode waarin we niet konden reizen, zijn we vanaf eind 2021 weer onderweg richting de MotoGP. Wij zijn opnieuw gestart met het verzamelen van reiservaringen van de fans die met SportTravel meereizen. We stellen het zeer op prijs dat je je ervaringen met ons deelt zodat zowel jezelf als nieuwsgierige nieuwe reizigers weten wat zij kunnen en mogen verwachten Namens Team SportTravel bedankt voor jullie support!