Alles top geregeld

Alles was top geregeld. Wij zijn vanaf Schiphol gevlogen naar Faro vanuit daar met de bus naar het hotel. Prachtig hotel niks op aan te merken. De aangeboden openingsdinner was gezellig maar het eten viel wel wat tegen. (We hadden er meer van verwacht, net zoals het praatje van de moto 3 mannen. Kleine win actie had leuk geweest en mooie promotie voor de mannen) Dagen qua vervoer naar en van het circuit was top. Laatste dag (maandags) naar een stad was voor ons niet nodig geweest, die maandag ochtend vliegen zou voor ons prima zijn geweest. Kleine opmerkingen maar vooral ontzettend genoten en super geregeld.

Goed georganiseerd! Prima hotel! Vervoer van en naar circuit was geweldig Het was onze eerste keer via Sporttravel maar we sluiten zeker niet uit in de toekomst nogmaals mee te gaan. Iedereen van Sporttravel bedankt!

Goed verzorgde Motogp reis

Motogp trip die van begin tot eind uitstekend geregeld is ,verblijf in een 4sterren hotel. Gedreven reisleiding. Zeker een aanrader als je een zorgeloos motorsportevenement wilt bezoeken

Excellent

De hele trip was gewoon weer super goed georganiseerd, net als altijd.

Zeer geslaagde reis

Alles was goed geregeld. Zeer goede accommodatie, vervoer van en naar het circuit niks op aan te merken, uitstekende plek op de tribune,. Kortom een zeer geslaagde reis. Bedankt

Perfect weekend gehad. En zeker als gast bij rw racing. Alles was heel goed geregeld en georganiseerd. En ook de begeleiding van Mark was aangenaam. Enige opmerking was dat als je een paddock pas had of te gast was bij rw racing je met de bus wel ver van de paddock afgezet word en opgehaald word. Is misschien ook lastig anders te organiseren. Voor de rest echt Perfect en we gaan zeker nog een keer mee.

Fantastisch Moto GP weekend in Portimao

Het hele weekend was top geregeld! Het hotel, het vroege ontbijt, de transfer naar het circuit/hotel/luchthaven. Het was een super weekend!

Zoals altijd goed georganiseerd perfecte locatie

Het was wederom een mooie trip naar portugal goede reisbegeleiding kortom een topweekend

Tot in de puntjes geregeld.

Op het moment dat we bij SportTravel hadden aangegeven dat we interesse hadden in het WK sprint en Allround in Inzell, zijn we altijd heel duidelijk en goed geïnformeerd. Ook tijdens de reis was de begeleiding en informatievoorziening super. Het hotel was geweldig en het vervoer van het vliegveld en de schaatsbaan naar het hotel en vice versa was perfect geregeld. We hebben daarnaast heel veel mensen leren kennen en hebben een enorme gezellige tijd gehad. Uiteraard hebben we erg genoten van de prestaties van de schaatsers. Als toetje hebben we op de dag dat we naar huis gingen ook nog een mooie rondleiding in Salzburg gehad. Het was onze eerste buitenlandse schaatsreis, maar zeker niet de laatste!!! Top geregeld!!!!!!!

MotoGP Qatar 2024

Na positieve ervaringen met Sporttravel naar oa Japan en Oostenrijk was dit m'n eerste bezoek aan Qatar en m'n eerste trip met Erick als reisleider. Ik kan er gewoon niks negatiefs over schrijven. Reisbescheiden waren allemaal op tijd binnen. Transfers van vliegveld naar hotel en circuit waren gewoon zoals altijd goed geregeld. Qatar is een prachtig circuit en de sfeer door het racen in de avond onder kunstlicht is iets heel aparts wat je echt een keer live gezien moet hebben. Aanvullend had ik een paddockpas waarbij ik even te gast kon zijn bij het RW Moto 2 team en het privilege om op de serviceroad te kunnen staan tijdens de warmup van de MotoGP. Dichterbij dan dat kun je niet staan, gewoonweg geweldig. Daarna snel terug naar de paddock voor een meet en greet met de coureurs uit de MotoGP tijdens de Hero Walk. Met een gesigneerd shirt weer op de tribune kunnen plaatsnemen en genoten van de races. Op maandag hebben we nog een halve dag stadstour gedaan per bus en wat kunnen zien van Doha waarbij we oa een bezoek hebben gebracht aan Katara Cultural Village. Kort samengevat, wil je ongestoord genieten van MotoGP, Sporttravel is waar je moet zijn. Erick, bedankt voor deze gezellige week en we treffen elkaar zeker weten nog een keer dit jaar. David

Zoals altijd onvergetelijk en zorgeloos

Het is heerlijk om met SportTravel naar een evenement als Schaatswedstrijden te reizen. Alles is prima geregeld en de mensen van SportTravel zorgen er voor dat je niets zelf hoeft te regelen. Kortom een zorgeloze trip naar een mooi evenement. Een echte aanrader.

Fijne vakantie met een goede organisatie

Ik heb een fijne schaatsreis gehad. Meerdere malen vantevoren al goed voorzien van informatie hoe en wat de reis eruit zou gaan zien. Tijdens de reis was de begeleiding ook goed aanwezig en was alles goed geregeld. Via een speciale whatsapp, waarop meestal alleen de organisatie iets kon plaatsen, werden de tijden doorgegeven wanneer je moest klaar staan etc. Ideaal. Op naar de volgende schaatsreis met Sporttravel.

Compleet ontzorgd

Een superreis, niet alleen vanwege de sportieve prestaties op het ijs maar zeker ook door de organisatie van de complete reis door sporttravel. Alles tot in de puntjes verzorgd en geregeld, je hebt als deelnemer nergens omkijken naar, alleen op tijd zijn op de duidelijk aangegeven locatie(s).

Super en duidelijk geregeld van begin tot eind.

Alles duidelijk en super geregeld. Bij vragen zijn ze makkelijk te benaderen en helpen je gelijk verder

Relaxed

Weer een heerlijke reis met Sporttravel gemaakt! Heerlijk genieten en overal en alles is er wat geregeld. De ligging van het hotel is ook echt perfect, je kan alle kanten op maar ook vervoer was echt dikke prima! Ja en End of the season diner was weer een hoogtepunt en had zo in m'n eentje die hele pan paella op kunnen eten! Zaten ook aan een tafel met super gezellige en leuke mensen! Nee alles was weer perfect!!

Goede begeleiding, alles goed geregeld, op tijd info omtrent gp/diner en ontbijt

De bus naar het circuit en terug is goed geregeld. Het gezelschap met andere bezoekers is heel leuk en we konden goed met elkaar opschieten. Ontbijt is zeer goed voor elkaar in het hotel en het hotel is een perfecte locatie om ook de stad stad te bezichtigen. Fietsen gehuurd bij het hotel en je bent zo in het centrum van Valencia. Wij vonden de begeleiding top. We kregen op tijd info en als er iets was werden we goed geholpen.

Eenvoudig te boeken, alles super geregeld!

Bij het boeken is alles al duidelijk, daarna krijg je netjes alle info en vertrektijden in de mail. Op luchthavens is alles duidelijk, op bestemming is alles perfect geregeld met het inchecken, kaartjes, kamer en busreizen van en naar circuit en natuurlijk was het end off the season diner super goed geregeld. Kortom, voor herhaling vatbaar!

Alles weer tot in puntjes geregeld.

Alles is goed geregeld

Via Sporttravel hoef je zelf niets te regelen. Van tickets tot vervoer.; boeken en instappen. Je kan ook kiezen voor eigen vervoer en dan alleen tickets en/of hotel dus maatwerk. Heb wel mensen gesproken die liever via Eindhoven óf juist liever via Schiphol hadden willen vliegen; zou handig zijn om beide opties te vermelden (dat bleek hun niet bekend).

Zoals altijd op en top geregeld

Goed georganiseerde, super gezellige reis met als extra bonus de spanning van de finale.

Het was een geweldige reis!

Voor mijn beleving kon t niet beter....

Heb r eigenlijk geen woorden voor. Ivm mijn angststoornis vond ik t niet direct n probleem savonds geen diner in t hotel te hebben. Kan m wel voorstellen dat sommige dat prettiger hadden gevonden. Arrangement was ok... Hotel was oke... Naar mijn mening vond ik t goed genoeg geregeld, zou wel weekje langer willen blijven...ast betaalbaar was.., puur om nog wat te kunnen ontspannen. brr koud vies weer in NL.... Maar voor mij zeker voor herhaling vatbaar, zoals ik al had aangegeven, hopelijk volgend jaar zelfde reis, zitplaats ed... Maar ook dat is al geregeld. Dus mijn beoordeling is zeker int geheel tussen 8 en 10. Zoiezo had ik de jackpot..., rookbom, foto van 2 coureurs plus handtekening en geweldig zicht over circuit.. helemaal top.. fucking hell, wat was dat n gaaf weekend.. thnxx again..

Buitengewoon

Alles van a tot z was geregeld

Toy in de puntjes goed geregeld en verzorgd. Een echte aanrader.

Zoals altijd weer een schitterend weekend, alles was weer perfect geregeld. Toppers van SportTravel bedankt!!!!

Atoomweg 2

1627LE HOORN

+31 229 295 006

Over SportTravel

Na een te lange periode waarin we niet konden reizen, zijn we vanaf eind 2021 weer onderweg richting de MotoGP. Wij zijn opnieuw gestart met het verzamelen van reiservaringen van de fans die met SportTravel meereizen. We stellen het zeer op prijs dat je je ervaringen met ons deelt zodat zowel jezelf als nieuwsgierige nieuwe reizigers weten wat zij kunnen en mogen verwachten Namens Team SportTravel bedankt voor jullie support!