Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Great selection and super fast service.
25 December 2022
Niels
Schönwald
Ik zocht een specifieke baardolie die wel elders te koop is maar altijd duurder omdat de verzendkosten in het product zit. Hier niet, boven de €20,- wordt er zelfs geen verzendkosten berekend. Helemaal top!
18 December 2022
Erik
Rotterdam
Belachelijk veel keuze. Mooie site en snelle levering
15 December 2022
Ramón
Eindhoven
Goede en snelle levering, maar als ik aan geef dat dit een cadeau is en cadeauverpakking betaal ga ik ervan uit dat het ook hierin in gepakt is. Verder vind ik de om verpakking wel heel erg groot!!!
Belfeld
Dagen geleden besteld. Post nl zegt nog niets te hebben ontvangen voor verzending
Peter de Boer
Amstelveen
Belfeld
Mijn eerste keer besteld bij pomade online shop. Binnen een uur kreeg ik een bericht dat mijn bestelling verpakt was en klaar voor de verzending. En ik had mijn bestelling inderdaad de dag erna thuis. Hartelijk dank nu kan ik mijn haren weer in model brengen.
13 December 2022
Kevin
Kerkrade
Super fijne service, uitstekend.
12 December 2022
Zie hierboven
10 December 2022
Joop
Breda
Goedenmorgen Mijn ervaring is deze x minder was niet handig om twee verschillende soorten Shell te bestellen kreeg al snel een bericht kan bestelling niet verwerken omdat er een rekening open staat. Het bedrag van twee potjes was toen al van mijn bankrekening afgeschreven. Dus erg onduidelijk gelukkig kreeg toen het bericht order verwerkt en de Shell is onderweg nu al drie x vertraagd bij DHL. Gister laasen besteld die worden vandaag wel bezorgd. Wil de Shell kado doen maar heb het nog niet binnen Baal daar wel van.
1 December 2022
hans
Weert
Geachte heer/mevrouw, ik heb nog niets ontvangen. Maar ik heb al wel betaald en ik krijg de vraag om de service van Pomade te beoordelen. Prima, maar dan wordt het geen goede beoordeling. Mvg
30 November 2022
SC
Amersfoort
Vrijdagmiddag besteld en pas een week later in huis. Ik begrijp echt wel dat als ik op vrijdagmiddag om half vijf bestel ik die bestelling niet meer op zaterdag al in huis heb (ook al staat er op werkdagen voor 17.00 uur besteld, de volgende dag in huis). Maar op maandag of dinsdag kan zo'n pakketje er dan wel zijn toch? Geef dan aan dat het wat langer kan duren, ook geen probleem, maar dan krijg ik wel wat er wordt gezegd in plaats van wat er slechts wordt beloofd.
30 November 2022
Wes.
Tilburg
Goed product, snelle levering.
26 November 2022
René
Schiedam
Mooi verpakt. Kreeg extra gratis kam erbij. Ik beveel deze site. Goede kwaliteit en prijsverhouding.
7 November 2022
Jel
Haelen
Gewoon goed, maar het assortiment zou wat uitgebreider kunnen. Sommige spullen moet ik nog steeds ergens anders halen.
6 November 2022
Pom
Nederland
Tevreden over mijn eerste bestelling bij Pomade Online. Makkelijk te bestellen en goede online informatie. Snelle levering van bestelde product. Prijs prima in orde. Goed verpakt op tijd geleverd.
6 November 2022
Roland
Eindhoven
De volgende dag geleverd
5 November 2022
Yuri
Leusden
Makkelijk besteld en snel geleverd. Hier ga ik vaker bestellen..,
4 November 2022
Pieter
Den Haag
Site werkt prima en levering was snel. Helaas wel een product gekregen, dat ik niet had besteld. Was wel zelfde prijs en merk, dus heb het niet gemeld.
31 October 2022
Reinier
Winterswijk
Zeer tevreden over de snelle verzending en het product.
30 October 2022
Daan