Na een lange zoektocht en vele bezoeken aan de meubelboulevards in de regio Nijmegen stapten we binnen bij Oosterbaan in Wijchen. Tijdens ons rondje stopten we bij de Henders en Hazel collectie waar we een mooie bank zagen. We werden vriendelijk begroet door Mijntje, een vlotte dame van begin 20, die ons vroeg wat we precies zochten en hoe ze ons kon helpen bij het maken van onze keuze. We lieten foto’s zien van onze nieuwe woning en legden uit wat de bedoeling was. Achter het beeldscherm werd de bank in 3D getoond in de door ons gewenste opstelling en toen moesten we de kleur kiezen. Hier was Mijntje ons zeer behulpzaam met goede adviezen en ideeën. Werkelijk alle opties werden bekeken en uiteindelijk konden we onze keuze maken met haar goede adviezen. Daarna hebben we samen met haar nog stoelen uitgezocht onder het genot van een kopje koffie en thee. Wat een heerlijke winkel en wat een geweldige mensen werken daar. Niets is te veel en op geen enkel moment voel je de druk om te beslissen en iets te kopen. Wij zijn zeer blij met onze aankopen en met de hulp van deze vriendelijke jongedame. Alle lof voor Mijntje en Oosterbaan.
Wat een prachtige en uitgebreide review, hartelijk dank daarvoor! Wat fijn om te lezen dat jullie na een lange zoektocht bij ons zijn geslaagd en dat jullie ervaring bij Oosterbaan Living in Wijchen zo positief is geweest. We geven jullie complimenten met veel plezier door aan Mijntje. Zij zal dit ongetwijfeld waarderen! Geweldig om te horen dat haar advies, de 3D-presentatie en het rustig samen bekijken van alle mogelijkheden hebben bijgedragen aan het maken van de juiste keuzes — precies zoals we het bij Oosterbaan Living graag zien. We wensen jullie ontzettend veel woonplezier met de nieuwe bank en stoelen in jullie nieuwe woning. Jullie zijn altijd van harte welkom voor een kopje koffie of thee! Hartelijke groet, Team Oosterbaan Living
Een nieuw bankstel uitkiezen, tja daar neem je de tijd voor. Je loopt een rondje en dan nog een. Intussen had Mijntje ons al gespot en kwam ze vragen of ze ons kon helpen. Ze liet blijken dat ze van alles op de hoogte was van wat er verkocht wordt en niets was haar te veel om uit te zoeken voor ons. Vandaag de knoop doorgehakt en de bestelling definitief gemaakt. Weer was het Mijntje die ons hielp. We zijn uitermate tevreden met haar en met onze keuze uiteraard.
Beste Thea, Wat een mooie review, dank jullie wel! Namens Team Oosterbaan Living willen we jullie hartelijk bedanken voor het delen van deze ervaring. Wat fijn om te lezen dat jullie zo prettig en deskundig zijn geholpen door Mijntje. Ze neemt inderdaad graag de tijd om mee te denken en alles tot in de puntjes uit te zoeken. Geweldig dat dat voor jullie het verschil heeft gemaakt en dat jullie met een goed gevoel de knoop hebben doorgehakt. We wensen jullie heel veel woonplezier met het nieuwe bankstel en hopen jullie in de toekomst weer eens te mogen verwelkomen bij Oosterbaan Living
We zijn meerdere keren bij Oosterbaan geweest en ervaren het steeds als heel welkom. Vriendelijk personeel dat altijd bereid is om te helpen en mee te denken, te sjouwen met stoelen etc... Ook al moeten we er een stukje voor rijden is dit toch de eerste plek waar we heen gaan als we wat nodig hebben!
Beste Linda, Wat ontzettend fijn om te lezen, dank jullie wel voor deze mooie woorden! 😊 Het is geweldig om te horen dat jullie je bij ons steeds weer welkom voelen en onze collega’s ervaren als vriendelijk en behulpzaam. Natuurlijk denken we graag mee en steken we met plezier de handen uit de mouwen – dat hoort bij onze service. Dat jullie, ondanks de extra reistijd, toch telkens weer voor Oosterbaan Living kiezen, waarderen we enorm. We kijken ernaar uit om jullie ook in de toekomst weer te mogen ontvangen! Hartelijke groet, Team Oosterbaan Living
Omdat we erg twijfelde over de kleur tafel, heeft de verkoper zijn uiterste best gedaan om tot de juiste kleur tafel tekomen, was erg betrokken en geduldig.
Hartelijk dank voor uw fijne review! Wat goed om te horen dat onze verkoper u zo betrokken en geduldig heeft kunnen helpen bij het kiezen van de juiste tafelkleur. We vinden het belangrijk dat u met een zeker gevoel uw keuze kunt maken. Veel plezier met uw nieuwe tafel en graag tot ziens! Team Oosterbaan Living
Super winkel, veel keus om te maken. Fijn personeel met goed advies. Kom er graag winkelen.
Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u onze ruime keuze en het advies van ons team zo waardeert. We vinden het geweldig dat u graag bij ons komt winkelen. Graag tot ziens! Team Oosterbaan Living
We werden aan de ene kant met rust gelaten bij het rondlopen en beoordelen van een mogelijke nieuwe bank en als we wat wilde weten stonden de dames met een professionele houding in de aanslag. Erg fijn!
Beste Hans, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het koopproces. We geven onze klanten graag de ruimte om op hun gemak rond te kijken, maar staan altijd direct klaar met advies als dat gewenst is. Geweldig dat u dit als prettig heeft ervaren! Met vriendelijke groet, Team Oosterbaan Living
Nadat ik een mooie eettafel stoel gevonden had, had ik wat hulp nodig bij het selecteren van de stof en de kleur. Ik ben hierbij goed geholpen door het personeel. De levering was 2 maanden eerder dan verwacht. Dat was een leuke meevaller zo voor de feestdagen.
Beste Frank, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze adviezen en service! We vinden het belangrijk dat onze klanten goed geholpen worden bij het maken van de juiste keuzes, dus het is geweldig dat dit zo goed is uitgepakt. En wat een leuke verrassing dat de tafel al eerder geleverd kon worden – perfect op tijd voor de feestdagen! Hartelijk dank voor uw vertrouwen en graag tot ziens bij Oosterbaan Living. Met vriendelijke groet, Team Oosterbaan Living
Gevoel dat er serieus meegedacht werd en we kregen eerlijk advies. Er was ruimte voor onze twijfel of tafel niet te groot was. Uiteindelijk hebben we de tafel gekocht en we zijn er superblij mee. Afhalen verliep eenvoudig.
Hartelijk dank voor uw geweldige review! We zijn ontzettend blij om te horen dat u zich goed geholpen voelde en dat ons team u eerlijk advies heeft kunnen geven. Het is belangrijk voor ons dat u de juiste keuze maakt, en we zijn dan ook blij dat u tevreden bent met uw nieuwe tafel. Fijn om te horen dat het afhalen soepel verliep. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder! Geniet van uw tafel en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Het team van Oosterbaan Living
De verkoper was net in dienst en ondanks dat uitstekend geadviseerd. Neemt alle tijd voor je en geeft je een goed gevoel over de aankoop. Al met al, een ervaring die de verwachtingen overtreft, waarin je zonder zorgen je nieuwe stoelen kunt uitproberen en ervan kunt genieten.
Beste Rob, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen. We vinden het belangrijk dat elke klant zich op zijn gemak voelt en tevreden is met de aankoop. Het is goed om te weten dat jouw ervaring boven verwachting was en dat je nu volop kunt genieten van je nieuwe stoelen. We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Team Oosterbaan Living.
De afspraken werden goed nagekomen. De stoelen zeer goed verpakt bij het zelf ophalen. Wij hebben na deze nog een bestelling geplaats.
Beste Hoeksema, Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat de afspraken goed werden nagekomen en dat de stoelen goed verpakt waren bij het ophalen. Het is geweldig om te weten dat u na deze ervaring nog een bestelling heeft geplaatst. We waarderen uw vertrouwen en kijken ernaar uit om u opnieuw van dienst te zijn! Team Oosterbaan Living
Twee salontafels gekocht. Een was licht beschadigd. Werd netjes omgewisseld thuis, en kreeg nog opvolging per email of alles nu naar wens was. Fijne zaak, deskundige hulp.
Beste Rutger, Fijn dat alles goed is opgelost! We wensen je veel plezier met je nieuwe salontafels! Mocht je nog verdere vragen of wensen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Team Oosterbaan Living
Vriendelijk te woord gestaan, niet opdringerig en vlotte afwerking van de aankoop. Meedenken aan vervoer goederen en aanbieden van een besparende mogelijkheid.
Beste Anton en Petra, Bedankt voor jullie positieve feedback! We streven er altijd naar om onze klanten vriendelijk en professioneel te helpen. Het is goed om te horen dat jullie tevreden zijn over de vlotte afhandeling van de aankoop! We stellen jullie vertrouwen in ons zeer op prijs en kijken ernaar uit om jullie in de toekomst weer van dienst te zijn. Mocht je nog verdere vragen of wensen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Team Oosterbaan Living
Erg behulpzaam personeel, hebben een SUPER leuke ervaring opgedaan. Geweldig geholpen met het indelen van meubels, kasten, vloer en gordijnen. TOPPERS
Beste Bob, Heel erg bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Oosterbaan Living! We zijn ontzettend blij om te horen dat ons personeel je zo goed heeft geholpen en dat je een super leuke ervaring hebt gehad bij ons. Bij Oosterbaan Living streven we er altijd naar om onze klanten te ondersteunen bij het vinden van de perfecte indeling en inrichting voor hun ruimtes, of het nu gaat om meubels, kasten, vloeren of gordijnen. Jouw vriendelijke woorden zijn een enorme motivatie voor ons team om op deze weg verder te gaan en onze klanten de best mogelijke service te blijven bieden. Nogmaals bedankt voor je feedback en we kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn! Met vriendelijke groet, Team Oosterbaan Living
Kast besteld, 7 wk levertijd. Toen we de kast opgehaald hadden bleek deze beschadigd. Hij zou omgeruild worden maar helaas weer 12 wk levertijd. Wk 24 zou de kast geruild worden, dit werd wk 27 (6juli) maar kan alleen op woensdag. Dus vrij moeten pakken. Hele dag gewacht, niks geleverd, vrije dag weggeooid :-(. Gebeld (6 juli) dat er niemand geweest is, zouden meteen een nieuwe afspraak maken, hierover zouden we zsm terug gebeld worden. Op 5 aug toch maar zelf gebeld na een maand wachten. Man aan de telefoon zou er meteen achteraan gaan en we zouden dezelfde middag (5 aug) weer teruggebeld worden......nog steeds niks gehoord. Echt belachelijk om zo met je klanten om te gaan.
bankstel zeer snel geleverd.
top service
Ik heb onze stoel online besteld en een aantal keer telefonisch contact gehad met een van de meest klantgerichte medewerkers ooit. Hij dacht mee, was uitermate vriendelijk, betrokken, had goede dosis humor en kwam zijn afspraken na. Op deze manier was online bestellen een feestje! Een voorbeeld voor vele andere organisaties. De kwaliteit en het comfort van de stoel is super! Heel erg blij mee.
De aanschaf verliep vlot. De bestelling kwam binnen gestelde termijn binnen. Alles vakkundig en snel gemonteerd bij aflevering. Zeer tevreden.
Zelfs met beperkte beschikbaarheid van producten alles goed voor elkaar.
Aan de stoel niet aan te merken, mooie stoel, zit prima en past prachtig in ons interieur. Alleen wel vervelend dat de levering een aantal keren werd uitgesteld.
Service us prima
Eerdere levering dan verwacht, goede uitleg gehad. Vriendelijk personeel. Heel fijn dat ons bankstel wat langer vast gehouden kon worden omdat we hem nog niet konden ontvangen.
Keurige bediening, nam de tijd, en wat is afgesproken klopt.
Er is veel met onze bestelling misgegaan en nu wachten wij al vanaf begin aug 2021 op een tv meubel... te slecht voor woorden..
Beste Annelie, Bedankt voor het achterlaten van een review. Wat jammer dat uw ervaring met onze service is tegengevallen. Dit vinden wij vervelend om te horen. Graag zouden we met u in contact willen komen om samen een passende oplossing te vinden. U mag hiervoor een mail sturen naar [email protected] met uw naam en ordernummer. Wij hopen van u te horen. Met vriendelijke groet, Het Oosterbaan Living team
Qua service blinken ze niet uit helaas.
Beste meneer/mevrouw Roelof, Bedankt voor uw review. Wat jammer dat jouw ervaring met onze service is tegengevallen. Dit vinden wij vervelend om te horen. Graag zouden we met u in contact willen komen om samen een passende oplossing te vinden. U mag hiervoor een mail sturen naar [email protected] met uw naam en ordernummer. Wij hopen van u te horen. Met vriendelijke groet, Het Oosterbaan Living team
Graafseweg 777
6603 CG Wijchen
Oosterbaan Living is al meer dan 50 jaar een begrip in de regio Nijmegen en omstreken. Onze collectie bestaat uit eigentijdse, trendy en betaalbare meubels. Naast onze topmerken Henders & Hazel, Feelings en Profijt Meubel vind je bij Oosterbaan Living ook een moderne eigen collectie. Laat je in onze showroom inspireren door meer dan 50 verschillende stijlkamers. Onze interieurspecialisten verwelkomen je graag en voorzien je van het beste advies.