Filters

10

Top!

Houden je netjes op de hoogte en alle stappen zijn duidelijk. Ook als er iets niet past wordt dit meteen opgelost, echt Top!!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Fijne review Suzanne. Ons aller hoogte goed is de klanttevredenheid. Uiteraard naar redelijkheid. Een duidelijke communicatie en je houden aan gemaakte afspraken horen daar bij. Wij zouden niet anders willen. Heel veel plezier van jullie FrameBlinds Shutters.

10

Goed produkt, goede informatie, simpel te plaatsen

We hadden zelf ingemeten, waardoor videocall niet nodig was. Goede informatie bij bedrijfsbezoek. De blinds waren heel simpel zelf te plaatsen en voldoen prima. Wij zijn heel tevreden over het eindresultaat. Eén klein advies: de primer is eenvoudig aan te brengen, maar op de achterkant van het zakje staat in het Engels en in miniscule letters de waarschuwing dat bij huidcontact direct goed afgespoeld moet worden. Misschien verstandig om in de (verder duidelijke) handleiding te zetten dat het verstandig is om hierbij handschoenen aan te trekken.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Wat een mooie en waardevolle review Inesz, dank je wel. Wij verwerken de primerdoekjes altijd zonder bescherming van de huid en wassen onze handen direct na gebruik. Ik heb je advies echter wel direct neergelegd bij 3M en gevraagd naar een concreet advies voor veilig gebruik van de primerdoekjes. Als hieruit blijkt dat er extra voorzorg nodig of gewenst is zullen wij dit opnemen in onze montagevideo. Door jouw duidelijke tekeningen, foto's en maatvoering konden we in dit geval het online inmeten overslaan. Echter dit is uitzonderlijk, want door onze maatgarantie meten we standaard in via een online inmeetgesprek. Past het dan niet, dan krijgt de klant gratis een nieuw passend product :-) Heel veel plezier van je FrameBlinds!

8

Komen afspraken na

Afspraak kunnen maken in showroom ondanks dat ze gesloten waren. Chapeau. Volgens toezeggingen geleverd. Prima bedrijf.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Jazeker! Wij hebben op vrijdag altijd onze vrije inloop, maar op andere dagen helpen we onze klanten graag op vrijblijvende afspraak.....geen enkel probleem. Bedankt voor de mooie waardering en heel veel plezier van de FrameBlinds plissé.

9

Weer super

Voor de tweede keer een bestelling geplaatst, ook nu weer top geregeld.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Heel fijn weer Frank dat de volgende 3 plissées ook weer naar tevredenheid hangen. Het extra staalstripje die je graag wilde ontvangen is vrijdag als service naar je verstuurd. Bedankt weer!!

9

Heel klantvriendelijk

Prettige begeleiding van begin tot eind. Videobellen om de maten van de ramen op te meten, top. Ook goede videoinstructies voor plaatsing. Chat en mailcontact verliep vlot. Zeer klantvriendelijk. Had alle vertrouwen op een goede aankoop en dit werd ook waargemaakt. Wij zijn zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Onze dag begint weer goed met zo'n mooie review en weer een tevreden klant er bij :-) We denken dat we een prettige manier van werken hebben ontwikkeld, wat zo min mogelijk tijd kost aan beide kanten. Als dan blijkt dat het ook nog perfect werkt en als prettig wordt ervaren weten wij dat we op de goede weg zitten. Bedankt Christa!

10

Supermooi, heel blij mee!

Goed geholpen, ze nemen de tijd voor je. Zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

We hebben het heel graag gedaan hoor. Mooie oplossing zo voor de ramen in uw nieuwe appartement in het verzorgingshuis, waar u niet in de kozijnen mag boren toch? Heel veel plezier er van!

10

Geweldig

In de eerste plaats merk ik op dat het echt kwaliteit is en geen rotzooi. We schrokken in eerste instantie wel van de prijs. En ook dat we het gehele bedrag tevoren moesten betalen. Maar goed. We hadden echt vertrouwen in het product. Dus we hebben toch direct en snel besloten om het te doen. Nu blijkt dus echt zwaar degelijk materiaal. Toen we de website bezochten waren we eigenlijk al direct enthousiast omdat het een keurige site betreft met hele duidelijke beknopte uitleg per product. Dat doen jullie echt goed. Toch verbaast het ons dat wanneer je het in het echt ziet het NOG professioneler is dan dat we kunnen zien op de filmpjes. Echt degelijk spul. Leuk ook dat jullie “onze” en uiteraad “jullie” uitdaging durft aan te gaan. Dit omdat we nu te maken hebben met een raam van 4 meter breed, en waar jullie dus toch kans ziet om oplossingen te bedenken. Zeker ook de kleuren zijn echt werkelijk gaaf. In dit geval weliswaar een standaard RALkleur. Maar toch. Exact hetzelfde als het raam. Ook waarderen we enorm dat jullie in ons geval met deze uitdaging juist ook de moeite nemen om het geheel toch ZELF te installeren. Wij vonden dat erg fijn. Uiteraard ook voor jullie een leermoment, immers vergroot dit ook jullie mogelijkheden binnen het bedrijf. Ook siert het jullie na onze snelle betaling dat ook direct snel actie wordt ondernomen in zowel communicatie als handelen. Communicatie zowel per mail als telefoon vinden wij erg belangrijk. Jullie kunnen dus ECHT meer, behalve een normaal kozijn. Uiteraard is het even afwachten hoe het zich gedraagd ivm vocht. We gaan dat zien. Mocht dat misgaan nemen we even contact op en we kijken dan wel hoe we dat dan eventueel oplossen. Voorlopig zit het echt vast. Dit ondanks een vochtigheidsgraad van 88. Nogmaals we zijn echt enorm blij zijn met het resultaat. Jullie zijn top ! Gr Bert en Brigitte.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank je wel Bert en Brigitte voor deze uitgebreide beoordeling. We zijn ons bewust dat er veel ervaring in huis is en dat we daar in de toekomt alle kanten mee op kunnen, echter zorgt die kennis ook dat we het overgrote deel van de klanten juist daarom online kunnen helpen, hetgeen ons EN de klant veel tijd bespaart. Uiteraard maken we daarbij graag een uitzondering in voorkomende gevallen en gaan we een uitdaging aan :-) Heel veel plezier van jullie mooie shutters!

10

Top

Een bedrijf dat weet wat service en kwaliteit is. Toppie

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank je wel Wim! Dat is inderdaad precies onze bedrijfsfilosofie: raamdecoratie kun je overal kopen. Maar Zonder schroeven of boren maakt het speciaal. Daarnaast willen we top kwaliteit leveren, gecombineerd met optimale service want, zo vinden wij: "Service en kwaliteit bepalen het onderscheid".

9

De jaloezieën zijn me zeer goed bevallen

Zowel het videogesprek, de bestelling en de installatie ging allemaal erg soepel. We zijn erg blij met het eindresultaat.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Top! Heel veel plezier van jullie jaloezieën op het draaikiepraam en het vaste raam. Bedankt voor de mooie waardering.

10

Super!

Marco is een topper! We hebben via een videoafspraak samen gemeten. 2 weken later werd het frame bezorgd. Ik vond het vreemd dat de bezorger niet aanbelde en het frame naar boven kwam brengen, maar mij opbelde en buiten bleef wachten. Daarna kwam ik erachter dat het frame toch 1 cm te kort was. Weer een belafspraak met Marco gehad en hij constateerde hetzelfde. Ik mocht het frame gratis retourneren en het werd binnen een paar dagen opgehaald. Deze keer kwam er een super aardige bezorger, die ook nog zeker wilde weten of hij niet iets moest bezorgen, maar alleen ophalen. Het nieuwe frame werd een week later al geleverd door weer een hele aardige bezorger die mij zelfs nog belde of hij niks retour mee moest nemen. Echt een topervaring dus! Erg blij met het nieuwe aangepaste frame en de service!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Zo zie je maar weer Jelmer.....bezorgers zijn net mensen. Elk persoon een eigen karakter :-) We moeten daarbij niet vergeten dat we niet in het programma van de bezorger kunnen kijken. Files spelen vandaag de dag een erg grote rol in hun bezorgwerk. Blij dat de hoogte nu ook helemaal voldoet aan de wens. We hebben het heel graag gedaan, want een tevreden klant staat bovenaan ons wensenlijstje! Dank voor de mooie waardering.

10

Goed product met zeer goede service

Hulp bij opmeten heel fijn en altijd direct antwoord op een vraag, erg handig allemaal!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Fijne beoordeling Mirjam. We proberen inderdaad het verschil te maken door een optimale service en snelle opvolging op email, chat en whatsapp te geven.

10

Top product!

Een fantastisch mooi product. Installatie binnen een kwartiertje geregeld. Je moet wel goed opletten dat je de magneetstrip in een keer recht en goed plakt

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank Sjoerd voor de beoordeling. Het is inderdaad prettig als je de staalstrips direct netjes recht plakt, want gelukkig zitten ze zo vast als een huis :-) Veel plezier van je aankoop.

10

Geweldig

Alles nagekomen wat af gesproken was. Snelle levering en prima verzorgd. Alles was op de juiste maat en kleur geleverd, het ziet er top uit. Mannen bedankt.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Heel graag gedaan Frank en bedankt voor het mooie cijfer. Daar proberen we voor te staan: optimale service en afspraak is afspraak! Gelukkig lukt dat meestal prima :-) Veel plezier van jullie plissées en horretjes.

10

Zeer mooi product, binnen 2 weken als maatwerk thuis afgeleverd en heel makkelijk zelf te plaatsen

Zie bovenstaand

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Heel fijn Leo dat je zo tevreden bent en bedankt voor de hele mooie beoordeling van ons en ons product!

8

Goed en duidelijk geholpen.

Enige minpuntje is dat een aantal metaal strippen, nadat ik ze op het kozijn had geplakt, te lang bleken te zijn en buiten het frame staken. Na telefonisch contact werd gezegd dat de plakstrippen met een schaar ingekort zouden kunnen worden. Maar dat lukt dus niet, ik heb ze met een tang moeten ombuigen en daarna afbreken. Maar omdat ze al op het kozijn zaten was dat niet echt een eenvoudig klusje.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hoi Fred. Allereerst dan voor de feedback en positieve beoordeling. Daar hebben we wat aan. De lengte van de zelfklevende metaalstrips is gebaseerd op de buitenmaat van het frame. Omdat niet iedere situatie gelijk is. Als je ze dus relatief wat verder daar binnen moet plaatsen, kunnen ze iets te lang zijn. Als het goed is bemerk je dit bij het opplakken en kun je ze wel degelijk gemakkelijk afknippen met een gewone schaar. Als ze er eenmaal op zitten kun je alleen nog maar met het puntje van de schaar proberen te knippen, dat wordt inderdaad lastig. We waarderen je tip enorm en zullen "de kniptip" zelfs toevoegen in onze volgende versie van het montage instructiefilmpje. Zo blijven we continu werken aan verbeteringen! Dank nogmaals en super leuk dat je zelfs je zoon naar ons verwezen hebt!

10

Top

Ziet er mooi en goed en stevig uit het zelf plaatsen ging eenvoudig duidelijke beschrijving

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank je wel Pieter voor de mooie beoordeling. We proberen inderdaad een top kwaliteit te leveren op een manier dat het met onze hulp en garantie bij het inmeten en een duidelijke gebruiksaanwijzing bij het plaatsen prima zelf te doen is voor elke klant. Als dat dan ook blijkt worden we daar extra blij van. Heel veel en lang plezier gewenst van je aankoop.

10

Uitstekend

Van begin tot het einde fantastisch geholpen. Als er vragen zijn direct antwoord. Ontzettend blij met het resultaat! Zeker aan te bevelen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Super leuk dat je zo blij bent met je FrameBlinds jaloezie. Er zat even een lamel gekanteld wat tot een vraag leidde, maar gelukkig zit hij nu weer zoals het moet en kun je lekker gaan genieten. Bedankt voor de prachtige beoordeling !

10

In een woord GEWELDIG!

Van het begin van de aankoop tot het einde van de levering was de service was de service van FrameBlinds (Marco) correct en snel. Maar ook toen bleek dat een van de frames gebroken was. Dat was heel jammer. Maar na een telefoontje met Marco is hij nog dezelfde dag aan huis geweest om het te herstellen. Dat is pas echte klasse. Nu hangt alles keurig zoals vooraf afgesproken. Wij zijn uiterst tevreden over Marco èn natuurlijk FrameBlinds. Een echte aanrader voor ieder die zulke raambedekking overweegt. Nogmaals bedankt Marco.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank je wel Max voor zoveel lovende woorden :-) Juist als er eens iets mis gaat kun je het verschil maken en dat doen we ook graag, al is het gelukkig bijna nooit nodig gelukkig. Wij wensen jullie heel veel plezier van jullie mooie transparante plissées !

10

Topbedrijf!

Vanaf het eerste moment dat mijn partner en ik zijn langsgeweest hadden we een goed gevoel bij dit bedrijf. We hebben een nieuwbouw woning met ramen/deuren die niet de standaard maten bevatten. Hierbij heeft Marco ruim de tijd genomen om ons te adviseren wat kan en wat niet. Wat wel kon hebben we gedaan en dat hebben Marco en collegas ook op een nette manier in ons huis geplaatst. Zelfs bij het plaatsen kwamen zij erachter dat de afwerking zelfs iets mooier zou kunnen dus hebben zij dat ook meteen met ons overlegd en we zijn we nog blijere geworden. We zijn super blij met de raambekleding die we nu in huis hebben! De prijs, communicatie, vriendelijkheid en expertise waren voor ons wel doorslaggevend! Ik kan Frameblinds echt een ieder aanraden! Nogmaals dank heren!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Wat een prachtige review Steef. We zijn er trots op. Zo leuk om te horen dat mensen blij zijn met ons product en hoe we onze business doen. We denken altijd maar: "hoe zou je zelf willen dat je geholpen werd" :-). Veel plezier van de FrameBlinds jaloezieën en Plissées!

9

Super

Snel vakkundig en klantvriendelijk

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank je wel Jan voor de positieve review. We hebben er graag wat moois van gemaakt in het nieuwe appartement van jullie dochter. 1 van de plissés 1 meter te kort.....oepsie.....maar gelukkig gratis en snel weer kunnen oplossen. Dat is het voordeel van onze meetgarantie!

10

Perfect.

Het gehele proces is perfect verloten, van bestelling tot plaatsing. De zon en warmte kunnen we in de zomer van 2024 weer tegenhouden.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank Gerco voor de hele mooie waardering! Met de klimaatopwarming is het inderdaad een fijne gedachte dat onze plissé warmte goed buiten weet te houden. Maar vergeet ook de isolerende waarde in de winter niet. Dit product reduceert afkoeling door het glas met 38%! Dus vergeet ze ook de komende maanden niet te gebruiken. Scheelt weer mooi in de stookkosten.

10

Prima product en betrouwbaar bedrijf.

Naar aanleiding van de filmpjes op hun site zijn we naar Woerden gereden om de FrameBlinds te zien en te ervaren. Wij zijn hartelijk ontvangen door Marco en Michel en zij hebben al onze vragen kunnen beantwoorden. Wij gingen met een positief gevoel naar huis en hebben voor al onze kozijnen de FrameBlinds besteld. Met twee weken hadden we alles in huis en hebben we zelf alles kunnen monteren. Zo eenvoudig als het voorgesteld werd op de filmpjes, zo eenvoudig was het ook in werkelijkheid. Marco en Michel zijn eerlijke vriendelijke mannen die hun product goed weten te verkopen. Wij zijn heel tevreden over de manier waarop alles is verlopen een heel tevreden over dit mooie product.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Whouwie.....dank je wel Martin voor deze prachtige review. Wat leuk ook dat de oplossing van Michel voor de buitenmaatse plissé van 230 cm breed met de extra magneet zo goed uitgepakt heeft. Zo proberen we mee te denken in oplossingen daar waar ons een uitdaging wordt voorgelegd:-) Heel veel en lang gebruiksplezier gewenst!

10

goede persoonlijke benadering

snelle levering goede kwaliteit goede uitleg bij zowel opmeten als montage goed bereikbaar heel tevreden!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Wat super fijn dat je alles zo positief hebt ervaren. We doen er dagelijks ons best voor, maar super als het dan ook zo ervaren wordt. Veel plezier van je verduisterende plisse's en dank voor de mooie waardering.

10

Geweldig

Hele goede ervaring, denken met je mee. Voor bijna ieder raam een oplossing [ horren ]. Heei goed geholpen door Marco.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank je wel voor het mooie compliment. Ik loop inderdaad al een tijdje (30 jaar) in de branche mee en vind het heel leuk om te proberen voor elk raam een oplossing te bedenken :-) Veel plezier van jullie horren!

10

Een verrassend goede ervaring.

In het begin was ik sceptisch over het zelf opmeten van de ramen. Je mist toch de expertise. Maar het heeft zeer goed uitgepakt. De begeleiding was geweldig en gaf vertrouwen. Heel fijn, dat je goed op de hoogte wordt gehouden van het verloop. Ook na levering is er contact of het inzetten van de horren gelukt is. Dat is superfijn! Wat mij betreft een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Wat super leuk om te lezen dat u alles zo positief heeft ervaren. Bedankt ook voor de prachtige review. Het online inmeten was samen prima gelukt inderdaad. Heel veel plezier van de FrameBlinds inzethorren voor uw draaikiepramen.

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.