Prima levering en uitstekend advies.

In goed overleg besloten om de levering van 3 raamdecoraties in twee zendingen te doen, zodat eerst gekeken kan worden wat in onze situatie de beste optie is. Meetafspraak en levering allemaal perfect verlopen, het is een mooi product.

Reactie van het bedrijf

Wat fijn dat ook de tweede levering weer naar tevredenheid was. We proberen er alles aan te doen om het de klant naar de zin te maken. Altijd fijn om te horen dat dat tot tevredenheid heeft geleid. Bedankt voor het prachtige cijfer!

Wij zijn super tevreden en zijn ook zeer professioneel geholpen. Dankjewel !

Reactie van het bedrijf

Wij vonden jullie situatie met vouwdeuren bijzonder leuk om te doen. Heel vaak zijn schuif- en vouwdeuren lastig, maar samen hebben we er een mooie oplossing voor bedacht. Heel erg bedankt voor de mooie foto's en veel plezier van jullie mooie plissés!

Schitterend product

Online inmeten ging perfect, product werd sneller geleverd dan verwacht en past perfect... Super!

Reactie van het bedrijf

Whauw.....wat een prachtige feedback. Door de ruime ervaring is online inmeten inderdaad succesvol gebleken en spaart het zowel de klant als ons veel tijd. Hierdoor kunnen we de prijzen vriendelijk houden. Heel veel gebruiksplezier !!!

Goede service en mooi product

Het online inmeten van de maten met Marco ging perfect. Na helaas wat vertraging in de levering, de frameBlinds ontvangen en moeiteloos opgehangen. Op mijn verzoek heeft Marco ook nog wat extra magneettape nagezonden.

Reactie van het bedrijf

Dank je wel voor de positieve beoordeling. Klopt helemaal. de order was over uw vakantie heen getild op uw verzoek, maar helaas leverde dit een weekje extra levertijd op. Fijn dat alles naar wens is en dat het extra staalband in goede orde is aangekomen. Veel plezier van de FrameBlinds jaloezie!

Erg goede service

Na telefonische contact . Word het geregeld dat de frame blind word op gehaald , zodat deze gemaakt kan worden .

Reactie van het bedrijf

Ja hoor, ook als er een schade is of er iets niet helemaal naar wens is zijn we uiteraard thuis voor service :-)

Prima service en kwaliteit

Snel precies en kwaliteit

Reactie van het bedrijf

Haha....Tja Wim, als je praktisch bij onze showroom om de hoek woont is 1 + 1 natuurlijk heel makkelijk 2. Zo kon je gemakkelijk bij ons binnen lopen om de producten in het echt te beoordelen. Onze standaard levertijd is voor vrijwel alle producten binnen 2 weken en dat lukt in de meeste gevallen wel :-)

Goede service.

Zeer klantvriendelijk. Online inmeten gaat perfect.

Reactie van het bedrijf

Hoi Ineke. Wat ontzettend aardig dat je ons toch zo positief beoordeelt. Dit ondanks het feit dat de levering bij jou niet zo optimaal verliep zoals wij het wensen. We streven inderdaad naar een gemakkelijke werkwijze gecombineerd met een vlotte aflevering van de producten.

Heel goed geholpen met een mooi eindresultaat.

Reactie van het bedrijf

Weer een tevreden klant. We horen het elke keer weer graag. Heel leuk te horen dat het eindresultaat naar je zin is!

Zeer goed!

Professionele zaak, behulpzaam en mooie kwaliteit frameblinds met plisse's!

Reactie van het bedrijf

Wat een mooie beoordeling Erik....daar doen we het voor en werken we aan om het onze klanten zo goed mogelijk naar de zin te maken. Veel plezier van je plissees

Alles gaat zoals beschreven staat op de website. Van een afspraak inplannen voor het inmeten (via een videocall) tot en met het plaatsen van het product. Bevalt super goed. Het inmeten van de FrameBlinds middels een videocall ging ook bovenverwachting. Tip is wel om dat minimaal met twee personen te doen zodat 1 iemand kan "filmen" wat er gemeten wordt zodat men bij FrameBlinds goed ziet wat het wordt.

Reactie van het bedrijf

Hey Jogchum. Inmeten met 2 personen is inderdaad onze aanbeveling. Zo heeft de inmeter 2 handen vrij om nauwkeurig te meten en dat heeft weer een optimaal resultaat tot gevolg. Fijn dat je alles zo positief ervaren hebt.

Geweldige service, mooi product

Door de aardige ontvangst in de showroom, het online opmeetmoment, de snelle levering en de aftersales zou ik dit bedrijf iedereen aanraden.

Reactie van het bedrijf

Fijn dat je alles zo positief ervaren hebt. Veel plezier van je aankoop!

Prachtige oplossing voor mijn ramen

Snelle en vriendelijke service. Goede oplossing voor ramen waarbij er niet geboord hoeft te worden. De installatie verricht je makkelijk zelf. Heel mooi product.

Reactie van het bedrijf

Hoi Peggy. Wat ontzettend leuk dat je zo blij bent met de verduisterende plisse voor je slaapkamer. Omdat je bij jullie in de woontoren niet mag schroeven en boren is het inderdaad HET ideale product. Tot de volgende ronde en een hele fijne zomer!

Via zoom een afspraak gehad, met als resultaat mooie raam verduistering

Goed geholpen, duurde even voordat ik enigszins de juiste kleur voor het frame had. Had één magneet plakstrip verkeerd opgehangen, ze hebben snel een vervangende strip opgestuurd. Ben er super blij mee!

Reactie van het bedrijf

Top! Dank voor het mooie cijfer. Het duurde inderdaad even voordat je de kleur via je kozijnenleverancier boven water had, maar ach.....belangrijkste is dat het nu mooi in dezelfde kleur aansluit! Veel plezier van de Plissés!

Helemaal top.

Hele goede service en zeer klantvriendelijk.

Reactie van het bedrijf

Wat een mooie review. Wat fijn dat je onze service en klantvriendelijkheid positief ervaart. We doen ook altijd ons uiterste best om zo goed mogelijk voor onze klanten en de levering te zorgen :-)

VERTROUWD & klantgericht

Fantastisch! Mooie kwaliteit, fijn na gesprek op locatie met toch nóg meer kleurkeuzes besteld. Levering zeer snel in huis.

Reactie van het bedrijf

Super dat we weer een tevreden klant mogen noteren. Heel veel plezier van je FrameBlinds en bedankt voor de lovende woorden.

Goede ervaring, prima produkt en plezierig contact.

Prima en snel geholpen door de werknemers van FrameBlinds resulterend in goed passend plisse frames voor onze ramen.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring met FrameBlinds! Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent met het product en de service die je hebt ontvangen. Ik hoop dat je nog lang plezier zult hebben van je aankoop bij FrameBlinds!

Zeer goede communicatie , en vakbekwaam

Van bestelling tot en met de levering zeer tevreden , als nazorg wordt je zelfs benaderd of alles naar wens is verlopen.

Reactie van het bedrijf

We hebben het graag gedaan. Fijn dat je zo tevreden bent en dan je wel voor de prachtige beoordeling. Veel plezier met de nieuwe FrameBlinds!

Zeer goede ervaring

Goed geholpen en vlotte communicatie. Top.

Reactie van het bedrijf

Dank je wel Jeroen. Reuze bedankt voor de mooie waardering en fijn dat de montage goed gelukt is. Heel veel plezier van jullie plissees.

Onze kozijnen waren aan de binnenkant iets anders. Hierdoor was het niet zeker of de frameblinds geplaatst konden worden. Marco en Michel zijn toen bij ons thuis komen kijken en hebben de kozijnen opgemeten. Heel fijn deze service! Plaatsen van de frames was een makkie met de duidelijke uitleg die erbij geleverd was. Zeker een aanrader!

Reactie van het bedrijf

Ja jullie hadden lastige raampjes. Maar er is vrijwel altijd een oplossing te verzinnen :-) Fijn dat de plaatsing, zoals beloofd, een makkie was. Veel plezier van de FrameBlinds.

Fijne communicatie en prachtig product

Afspraak voor opmeten snel gemaakt en uitgevoerd. Duidelijke uitleg over het bestelde product. Na 4 weken netjes verpakt en stipt op tijd afgeleverd. De frames waren makkelijk zelf te plaatsen met de duidelijke uitleg op papier en via instructiefilm op internet. De frames met plissé gordijnen passen mooi in de draai-kiepramen met de magnetische plaatsing. Al met al een mooi product.

Reactie van het bedrijf

Leuk hoor dat jullie zo enthousiast zijn. Het staat ook super strak bij jullie thuis. Geeft privacy, maar je behoudt toch de ruimte. Dank voor de mooie beoordeling.

De hele bestelling is zeer prettig verlopen.

Vanaf het bellen ,meten ,bestellen en ontvangen is ging alles goed. Als ik een vraag had belde of mailde ik en kreeg ik vrijwel direct een reactie. Ik ben erg blij en tevreden met mij. Plisse voor mijn ramen..

Reactie van het bedrijf

Dank je wel hoor voor de complimenten. We hebben het heel graag gedaan!

Super product

Als eerste een goede duidelijke inmeet service. Na een paar weken het product binnen gekregen. Netjes en stevig verpakt. Vervolgens geplaatst met een duidelijke en simpele instructie. In 10 minuten tijd 2 blinds geplaatst. Dus super eenvoudig en snel te monteren. Het product ziet er echt super mooi uit. Boven verwachting. Dus twijfel niet. Super service en super product.

Reactie van het bedrijf

Whouw ...... superlatieven te over. Heel blij mee. Geniet van jullie mooie FrameBlinds Plissé en zegt het voort op Urk zou ik zeggen. Dank je wel.

Snel en klantgericht

Makkelijk en snel een afspraak in te boeken voor het meten. Vriendelijke en professionele mannen die je te woord staan. Product kwam zelfs sneller dan verwacht. Heel fijn.

Reactie van het bedrijf

Weer een tevreden klant. We zijn er dol op. Fijn om te lezen dat je het bestelproces en de snelheid van leveren weet te waarderen. We proberen daar ook alles aan te doen! Dank!

goede service snelle levering, goed product

goede hulp bij het online inmeten, snelle levering.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de mooie waardering. Geniet er van!

Snel, gemakkelijk en heel mooi.

Via Zoom snel een afspraak kunnen maken voor het inmeten. Wat een fijn gesprek met Marco. Legt rustig de mogelijkheden uit. Met een week keurig afgeleverd en echt heel makkelijk te monteren. Zo blij met het resultaat.

Reactie van het bedrijf

Dank je wel voor het mooie compliment. We proberen ruim de tijd te nemen voor de online meetsessie, zodat we zeker weten dat het gaat passen. Blij dat ook jij de montage een makkie vond, dat maakt het extra leuk. Veel plezier van de raamdecoratie!