Whauw.....wat een prachtige feedback. Door de ruime ervaring is online inmeten inderdaad succesvol gebleken en spaart het zowel de klant als ons veel tijd. Hierdoor kunnen we de prijzen vriendelijk houden. Heel veel gebruiksplezier !!!
Dank je wel voor de positieve beoordeling. Klopt helemaal. de order was over uw vakantie heen getild op uw verzoek, maar helaas leverde dit een weekje extra levertijd op. Fijn dat alles naar wens is en dat het extra staalband in goede orde is aangekomen. Veel plezier van de FrameBlinds jaloezie!
Ja hoor, ook als er een schade is of er iets niet helemaal naar wens is zijn we uiteraard thuis voor service :-)
Haha....Tja Wim, als je praktisch bij onze showroom om de hoek woont is 1 + 1 natuurlijk heel makkelijk 2. Zo kon je gemakkelijk bij ons binnen lopen om de producten in het echt te beoordelen. Onze standaard levertijd is voor vrijwel alle producten binnen 2 weken en dat lukt in de meeste gevallen wel :-)
Hoi Ineke. Wat ontzettend aardig dat je ons toch zo positief beoordeelt. Dit ondanks het feit dat de levering bij jou niet zo optimaal verliep zoals wij het wensen. We streven inderdaad naar een gemakkelijke werkwijze gecombineerd met een vlotte aflevering van de producten.
Weer een tevreden klant. We horen het elke keer weer graag. Heel leuk te horen dat het eindresultaat naar je zin is!
Wat een mooie beoordeling Erik....daar doen we het voor en werken we aan om het onze klanten zo goed mogelijk naar de zin te maken. Veel plezier van je plissees
Hey Jogchum. Inmeten met 2 personen is inderdaad onze aanbeveling. Zo heeft de inmeter 2 handen vrij om nauwkeurig te meten en dat heeft weer een optimaal resultaat tot gevolg. Fijn dat je alles zo positief ervaren hebt.
Fijn dat je alles zo positief ervaren hebt. Veel plezier van je aankoop!
Hoi Peggy. Wat ontzettend leuk dat je zo blij bent met de verduisterende plisse voor je slaapkamer. Omdat je bij jullie in de woontoren niet mag schroeven en boren is het inderdaad HET ideale product. Tot de volgende ronde en een hele fijne zomer!
Top! Dank voor het mooie cijfer. Het duurde inderdaad even voordat je de kleur via je kozijnenleverancier boven water had, maar ach.....belangrijkste is dat het nu mooi in dezelfde kleur aansluit! Veel plezier van de Plissés!
Wat een mooie review. Wat fijn dat je onze service en klantvriendelijkheid positief ervaart. We doen ook altijd ons uiterste best om zo goed mogelijk voor onze klanten en de levering te zorgen :-)
Super dat we weer een tevreden klant mogen noteren. Heel veel plezier van je FrameBlinds en bedankt voor de lovende woorden.
Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring met FrameBlinds! Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent met het product en de service die je hebt ontvangen. Ik hoop dat je nog lang plezier zult hebben van je aankoop bij FrameBlinds!
We hebben het graag gedaan. Fijn dat je zo tevreden bent en dan je wel voor de prachtige beoordeling. Veel plezier met de nieuwe FrameBlinds!
Dank je wel Jeroen. Reuze bedankt voor de mooie waardering en fijn dat de montage goed gelukt is. Heel veel plezier van jullie plissees.
Ja jullie hadden lastige raampjes. Maar er is vrijwel altijd een oplossing te verzinnen :-) Fijn dat de plaatsing, zoals beloofd, een makkie was. Veel plezier van de FrameBlinds.
Leuk hoor dat jullie zo enthousiast zijn. Het staat ook super strak bij jullie thuis. Geeft privacy, maar je behoudt toch de ruimte. Dank voor de mooie beoordeling.
Dank je wel hoor voor de complimenten. We hebben het heel graag gedaan!
Whouw ...... superlatieven te over. Heel blij mee. Geniet van jullie mooie FrameBlinds Plissé en zegt het voort op Urk zou ik zeggen. Dank je wel.
Weer een tevreden klant. We zijn er dol op. Fijn om te lezen dat je het bestelproces en de snelheid van leveren weet te waarderen. We proberen daar ook alles aan te doen! Dank!
Bedankt voor de mooie waardering. Geniet er van!
Dank je wel voor het mooie compliment. We proberen ruim de tijd te nemen voor de online meetsessie, zodat we zeker weten dat het gaat passen. Blij dat ook jij de montage een makkie vond, dat maakt het extra leuk. Veel plezier van de raamdecoratie!