Wat een mooie review. Wat fijn dat je onze service en klantvriendelijkheid positief ervaart. We doen ook altijd ons uiterste best om zo goed mogelijk voor onze klanten en de levering te zorgen :-)
Super dat we weer een tevreden klant mogen noteren. Heel veel plezier van je FrameBlinds en bedankt voor de lovende woorden.
Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring met FrameBlinds! Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent met het product en de service die je hebt ontvangen. Ik hoop dat je nog lang plezier zult hebben van je aankoop bij FrameBlinds!
We hebben het graag gedaan. Fijn dat je zo tevreden bent en dan je wel voor de prachtige beoordeling. Veel plezier met de nieuwe FrameBlinds!
Dank je wel Jeroen. Reuze bedankt voor de mooie waardering en fijn dat de montage goed gelukt is. Heel veel plezier van jullie plissees.
Ja jullie hadden lastige raampjes. Maar er is vrijwel altijd een oplossing te verzinnen :-) Fijn dat de plaatsing, zoals beloofd, een makkie was. Veel plezier van de FrameBlinds.
Leuk hoor dat jullie zo enthousiast zijn. Het staat ook super strak bij jullie thuis. Geeft privacy, maar je behoudt toch de ruimte. Dank voor de mooie beoordeling.
Dank je wel hoor voor de complimenten. We hebben het heel graag gedaan!
Whouw ...... superlatieven te over. Heel blij mee. Geniet van jullie mooie FrameBlinds Plissé en zegt het voort op Urk zou ik zeggen. Dank je wel.
Weer een tevreden klant. We zijn er dol op. Fijn om te lezen dat je het bestelproces en de snelheid van leveren weet te waarderen. We proberen daar ook alles aan te doen! Dank!
Bedankt voor de mooie waardering. Geniet er van!
Dank je wel voor het mooie compliment. We proberen ruim de tijd te nemen voor de online meetsessie, zodat we zeker weten dat het gaat passen. Blij dat ook jij de montage een makkie vond, dat maakt het extra leuk. Veel plezier van de raamdecoratie!
Ja dat kwam mooi uit dat we in de buurt waren inderdaad. Normaal meten we online samen met je in via een videocall. Ook dan garanderen we dat het past! Heel fijn dat alles naar tevredenheid is.
Weer een blije klant.....we zijn er gek op :-) We wensen je heel veel plezier van je FrameBlinds Plissé en bedankt voor de prachtige review en het mooie cijfer.
Dank je wel Alex voor het mooie cijfer, ondanks dat er 1 niet paste. Maar daar gaat het ook om he, niet alleen thuis zijn als je wat kunt verkopen, maar er ook zijn als er iets niet 100 % loopt. We hebben het graag gedaan!
Dank je wel Marc voor de prachtige review. Steeds meer mensen maken gebruik inderdaad van de zeer ruime "openingstijden" 7 dagen per week van 9 tot 22 uur. Fijn dat je dat hebt weten te waarderen!
Fijn dat het allemaal zo naar tevredenheid is uitgevoerd. We hebben het graag gedaan. Tevreden klanten is waar we gelukkig van worden. Daar zullen we alles voor doen. Heel veel plezier van de FrameBlinds en bedankt voor zoveel positiviteit!
Het was een lastig kozijn, maar gelukkig konden we het met ons product goed oplossen en het past geweldig. Erg blij met uw positieve review. Bedankt daar voor!
Alweer een tevreden klant en dat is waar we het voor doen. Bij u in het complex zijn FrameBlinds ook echt een perfecte oplossing. Het staat ook heel mooi. Fijn dat u zo tevredenbent en dat u reeds andere klanten bij ons heeft aangebracht. Het wordt erg gewaardeerd.
Fijn dat alles naar wens is. Veel plezier van de FrameBlinds Plissés en bedankt voor de aanbeveling bij andere klanten in het complex :-)
Wat super fijn om te lezen dat je alles zo goed waardeert Bedankt voor de prachtige beoordeling!
Dank je wel voor de feedback. Door gebrek aan materiaal (aluminium) duurde het inderdaad wat langer dan gepland. Fijn dat alles zo goed bevalt verder. Het track and trace systeem hebben we inmiddels verbeterd :-)
Wat een mooie review en prachtig cijfer. Bedankt daar voor. Super fijn ook dat je zo tevreden bent. Veel plezier nog van de FrameBlinds.
Bedankt voor de mooie review. Hopelijk vele jaren plezier er van!
Bedankt voor de mooie review. Tja.....ook als het meten een keer fout gaat zijn we thuis om snel een gratis passend product te leveren. Fijn dat je tevreden bent.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.