Dit was de 3e maal dat ik bij FrameBlinds bestelde, dat zegt op zich al genoeg? Het contact met Marco en Michel is altijd prettig, en vlot, de berichtgeving correct, en de levering op tijd, en het belangrijkste: ik ben zo blij met al mijn plissés!
Blije mensen, daar gaan we voor!! Dank je wel Tanja en veel plezier weer van je Plissees.
Moest iets langer wachten omdat ze een fout in de stof hadden ontdekt in de fabriek. Maar het was het wachten waard. Inmeten via telefoon ging top ophangen was een makkie
Ja inderdaad Mario. Vervelend, maar beter iets later en goed dan een klacht op de levering en daar doen we ons best voor ! Top dat je zo tevreden bent ondanks het wat langere wachten. Heel fijn!
Na meetafspraak precies de juiste afmeting voor de geleverde hoe
Dank Roelina. Heerlijk he als een horretje perfect past: geen vervelende insecten meer in huis :-)
Goed geholpen, het inmeten via videobellen is wat lastig, maar het uiteindelijke resultaat was uitstekend. Het monteren was heel eenvoudig en was zo gepiept. De kwaliteit is erg goed.
Dank je wel Albert. We adviseren altijd in onze vooraankondiging om het inmeten met 2 personen te doen. Dan kan de ene filmen en de ander meten. Fijn dat je het moneteren als makkelijk hebt ervaren. Geniet er van!!
Opzoek naar een jaloezie voor onze openslaande deur kwamen we uit bij Frameblinds. Een bijzonder prettig bedrijf met vriendelijke mensen die nog met je meedenken. Het online inmeten ging prima. Bij aflevering bleek de jaloezie perfect te passen.
Super fijn dat je tevreden bent Gert. Bedank voor het mooie cijfer. Veel mensen weten de voordelen niet bij (openslaande) deuren: ons product heeft geen touwtjes om op te trekken. Daardoor nooit een los bungelend touwtje waar je over zou kunnen struikelen als de jaloezie opgetrokken is. Veel plezier er van !!!!
Zie hierboven
Dank je wel Thomas voor de complimenten. Aardig zijn kost niets hè en maakt je dag een stuk gezelliger :-) Bedankt dat je weer onze klant wilde zijn.
Via online meeting de maten opgenomen. De levering zag er top uit, helaas paste het niet. Nadat we contact hadden opgenomen werden we direct geholpen om dit op te lossen. Nu wachten we op de nieuwe levering! Complimenten voor de service!
Oeps.....we schrokken even van je review omdat we geen retour hebben lopen voor een Ed uit Uden, maar meteen even nagekeken en ik snap hem: je hebt je initialen gebruikt. Inderdaad loopt de nieuwe bestelling en uiteraard geheel onder onze maatgarantie. Nog even geduld ED :-)
Na mijn contact, prima medewerking gehad met mijn vragen en meting van het raamhor.
Lekker insectenvrij slapen. Geniet er van.
Ondanks dat we de blonds al langer in bezit hebben toch prima geholpen bij probleem met de bilns
Ja Erwin. Daar maak je het verschil vinden wij. Leveren kan iedereen, maar de service die je er aan verbindt maakt het verschil. En daar gaan we voor. Fijn dat je het waardeert!
Altijd moeilijk om een beoordeling te geven, maar... sample was binnen een dag ogestuurd, afspraken werden perfect nagekomen met een goede begeleiding met het opmeten. Levering was goed verzorgd en er was duidelijk aangegeven dat het iets langer zou duren. Plaatsing was eenvoudig en vragen werden direkt via de app beantwoord. Frames passen perfect en zien er keurig uit. Kortom wij zijn zeer tevreden over het hele proces, van bestellig tot levering.
Je schrijft dat je het moeilijk vindt een review te schrijven, maar het is je wat ons betreft prima gelukt. Fijn te lezen dat je tevreden bent. Daar gaat het uiteindelijk om hè. We proberen inderdaad kort op alle communicatie te zitten, of het nou per email, whatsapp of via de chat is en inderdaad....in de zomer is de levertijd door vakanties een ietsje langer dan normaal helaas.
Na wat speurwerk gekozen voor Frame Blinds. Toegewijde medewerkers die alle tijd nemen voor hun advies en het maken van de juiste keuze. Vanaf het inmeet proces tot en met de uitlevering en een goede follow up. Houden er een heel goed gevoel aan over. We zijn dan ook zeer tevreden met het eind resultaat. Een absolute aanrader
Dank !! Heel fijn zo veel tevredenheid en complimenten. Wij wensen jullie heel veel plezier van jullie aankoop!
Zeer goede kwaliteit en perfecte communicatie En goede levering op tijd . Mijn complimenten gaan vooral naar Marco maar ook het hele team van framblinds
Dank je wel weer Ed. Inmiddels al meerdere keren klant bij ons. Jammer dat er nu een plissé was met een schoonheidsfoutje. Dat gaan we zeker netjes oplossen hoor na jullie vakantie. Tevreden klanten moet je immers koesteren he :-)
Voor mijn twee nieuwe kunstof kozijnen bij FrameBlinds Jaloezieën besteld. Ben in de showroom uitvoerig geïnformeerd. Het juist inmeten gebeurde via videobellen. Werkte perfect. Met deze oplossing is het kiep/draairaam voorzien van zijn eigen jaloezie. Na een paar weken levertijd keurig voor de deur bezorgd. Het aanbrengen heb ik gedaan aan de hand van het instructiefilmpje. Kon niet mis gaan. Ben met de oplossing heel blij. Gewoon top..!!
Kijk....weer een tevreden klant. Heel fijn. Leuk ook dat je het inmeten via beeldbellen zo positief beoordeeld. Deze unieke manier van werken lukt eigenlijk altijd perfect en bespaart zowel de klant als ons veel tijd. Dank je wel voor de mooie review Herman.
De prijsstelling is heel transparant. Vragen waren snel beantwoord. Inmeten was online en dat werkte verrassend goed. De horren konden we makkelijk zelf plaatsen. Ze zaten er in 5 min in. Ik kan frameblinds zeker aanbevelen!
Ja inderdaad is de prijs van onze inzethor erg gemakkelijk: die heeft namelijk altijd dezelfde lage prijs, ongeacht de maat, de gaaskleur of keuze uit 11 standaard framekleuren :-) En je hebt gelijk in het plaatsen ook. Het uitpakken is meer werk dan het er in zetten. Veel plezier er van!
levering en montage prima verzorgt
Dank jullie wel Johan en Bianca. Het is heel graag gedaan. we wensen jullie veel plezier van jullie FrameBlinds Plissées.
We zijn erg tevreden met de horren en hordeur van Frameblinds. Ze zijn stevig, strak afgewerkt en passen perfect op maat. Het gaas houdt insecten effectief buiten zonder het zicht te belemmeren. De hordeur sluit soepel en is vrijwel onzichtbaar wanneer niet in gebruik. Installatie verliep vlot en professioneel door Marco. Een aanrader voor wie kwaliteit en design zoekt.
Fijne review Sander en Suzanne. We hebben het heel graag gedaan. Fijn dat vervelende beestjes nu buiten blijven en dat het er ook nog naar jullie wens uit ziet. Heel veel plezier van jullie raam- en deurhorren.
Goede hulp bij het opmeten. Fijne communicatie en contact. Het is prachtig geworden. Erg blij mee.
Dank Noortje. Daar gaan we voor: een prachtig resultaat en blije klanten!
Zoooo handig, alles wordt opgemeten tijdens een telefoon gesprek, wat ook nog eens gezellig is :-) Zodra de blinds binnen waren ben ik aan de slag gegaan voor montage. Het is een uurtje werk, 2 kamers zoooo donker! Top!
Dank je wel Saskia. Leuke review. Tja....gezelligheid maak je samen hè :-) Fijn dat alles zo naar je zin is. Daar halen wij onze voldoening uit.
Goede service, inmeten ook prima, levering ook goed alleen de de gemaakte leverings afspraak Zit weinig tijd tussen
Klopt helemaal Jeroen. Wij werken met een vervoerder gespecialiseerd in raamdecoratieproducten en horren. Hierdoor is de kans op schade in het vervoer minimaal. Deze vervoerder maakt zijn route een dag van tevoren, waardoor we je niet eerder kunnen berichten. Maar wij vinden kwaliteit boven aan staan en nemen dit dan maar voor lief :-)
Communicatie was fijn, tijdens videobellen veel informatie en dus duidelijkheid gekregen. De leveringstijden waren iets langer dan verwacht, maar alsnog vrij snel (paar weken). Na de oplevering hadden we een probleem met 1 van de blinds (de rest was goed), na melding is dit opgelost. Het duurde wel weer een paar weken, maar uiteindelijk zeer tevreden. De blinds zien er strak uit en werken goed. Ze waren zwaarder dan ik had verwacht, maar de magneetstrips houden het makkelijk; ze komen niet makkelijk los (maar ook niet te moeilijk). Als we weer zoiets nodig hebben, gaan we FrameBlinds zeker weer overwegen!
Fijne review Michiel, waarvoor dank. Tja...het gaat meestal goed met de maat, maar als het een keer niet past dan zijn we er ook en ontvangt onze klant gratis nieuw :-) Shutters wegen inderdaad wel wat door de robuuste kwaliteit.
goed product en service
Dank Erik voor je positieve beoordeling!
Erg fijn contact met duidelijke instructies. Het video "bellen" heb ik als erg prettig ervaren. Hou deze service / kwaliteit vast !!
Super fijn André dat je onze manier van werken zo waardeert. We zullen zeker ons best doen de service en kwaliteit vast te houden. Dank!
Wordt goed geholpen,alles duidelijk uitgelegd. En de frames zijn van goede kwaliteit!
Fijn dat alles naar jullie zin is Johan en Bianca. Het is ook een super mooi product voor de kunststof ramen in jullie appartement-gebouw. Heel veel plezier van jullie FrameBlinds plissé
Na keuze via de site en bestelling en ontvangst proefstukje een video afspraak voor de meting. Na 14 dg werd de shutter gebracht. Duidelijke beschrijving erbij en na droogtijd erop geklikt. Ook nog de montage-video erbij bekeken Moet wel duidelijker zijn óf korte droogtijd aanhouden, zoals in de montage-video gezegd wordt, óf 2-3u zoals in beschrijving. Wij hebben de lange droogtijd aangehouden voor alle zekerheid
Wat super fijn dat u de moeite heeft genomen om deze tip met ons te delen. Wij zullen dit in toekomstige filmpjes en documentatie verwerken. In praktijk komt het er op neer dat lichte producten, zoals de plissé en jaloezie, er direct op kunnen. Zware producten, zoals de shutter, trekken wat harder aan de lijmlaag en daar is het soms verstandig om de aangebrachte staalstrips wat langer de tijd te geven om goed vast te gaan zitten. Maar ook binnen het segment shutters heb je kleine (lichte) en grote (zware), dus zekerheid is altijd goed. Goed gedaan dus!!!!
Voor kunststofkozijnen met kiepdeuren en kiepramen is dit de ideale raambedekking. Na kort bezoek aan showroom in Woerden was een digitale inmeetafspraak snel gemaakt. Via een videoverbinding samen met verkoper maten opgenomen. Levering daarna binnen een aantal weken. Montage is eenvoudig zelf uit te voeren (instructievideo geeft goede uitleg). Ook gewerkt met tussenschot die mooi horizontaal doorliep in de naast elkaar gelegen ramen en deur. Ook van buiten af gezien geven de frameblinds een mooie look. Gewenste RAL-kleur (9010) was beschikbaar. Gekozen voor lamellen van 4 cm breed.
Fijne review Henk, dank je wel. Het is een een fraai product al zeggen we het zelf :-) Leuk dat je weer een afspraak hebt ingepland voor een tweede bestelling. Veel plezier van jullie shutters!