Mijn advies: koop hier niet
Voor een uitgebreide barbecue met gasten bestelde ik vier porties Tonijnfilet Triple AAA van “ca. 210 gram”. Een paar gasten eten graag vis en daarom wilde ik vier mooie, gelijkwaardige stukken kunnen serveren. Omdat ik op Trustpilot meerdere klachten over ondergewicht had gelezen, heb ik dit vooraf uitdrukkelijk via WhatsApp met The FishLovers besproken. Ik schreef zelfs dat 210 gram geen 185 gram is. Toch bleek bij ontvangst geen van de vier porties 210 gram te wegen — zelfs niet inclusief vacuümverpakking. De gewichten lagen onder andere rond 200, 190 en slechts 178 gram; ook het vierde stuk was te licht. Zonder verpakking blijft er uiteraard nog minder tonijn over. Niet één stuk was toevallig iets zwaarder. Ook zagen de stukken er onderling totaal verschillend uit. Slechts één leek enigszins op de mooie tonijnfilet op de website. Eén van de andere stukken leek zelfs op een onregelmatig eindstuk van de staart. Dat serveert niet prettig aan je gasten. Vier van de vier porties onder het opgegeven gewicht vind ik geen toevallige afwijking van een natuurproduct, zeker niet nadat ik dit probleem vóór de bestelling nadrukkelijk had aangekaart. Ik wil geen geld terug en geen contact meer met dit bedrijf. Ik heb het geblokkeerd en plaats deze review alleen om anderen te waarschuwen.
Beveelt niet aan
22 August 2026