Originele beoordeling
Beste meneer Hans, Wat jammer om te horen dat deze folder verlopen was, onze excuses! Echter zoals over de mail besproken is heeft u een nieuwe kortingscode gekregen, waarmee u de heerlijke vis kunt bestellen. Alvast smakelijk eten! Met vriendelijke groet, Sanne de Vries
Beste Bert, Door een technische storing zijn wij helaas niet in staat geweest om uw bestelling af te leveren. Wij hebben uw betaling teruggestort en onze excuses voor het ongemak. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op! Met vriendelijke groet, Sanne de Vries
Beste meneer Romijn, Door een technische storing zijn wij helaas niet in staat geweest om uw bestelling af te leveren. Zoals telefonisch besproken is met u, hebben wij het geld teruggestort en nogmaals onze excuses. Excuses en een fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Sanne de Vries
Beste Klaas, Onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. Ik heb vernomen dat uw bestelling later succesvol is ontvangen. Daarnaast hebben wij uw feedback meegenomen en hebben wij ons intern opgeschaald om beschikbaar te zijn voor alle vragen en/of opmerkingen. Hopelijk heeft u wel van de oester kunnen genieten en ik wens u nog een hele fijne dag toe! Met vriendelijke groet, Sanne de Vries
Originele beoordeling
Beste meneer/mevrouw Brouwer, Wat leuk om te horen dat de bestelling goed en gemakkelijk is verlopen en de kwaliteit goed was. Altijd leuk om klanten tevreden te stellen. Met vriendelijke groet, Sanne de Vries