Keurig geleverd

Alles netjes verpakt, en goed gekoeld geleverd ,ik ga hier zeker nogmaals bestellen

snelle levering, goede kwaliteit!

lekkere vis die snel en vakkundig (goed gekoeld) werd geleverd

Heerlijke vis en schaaldieren

De visfilet was voor ons bijvangst, eigenlijk hadden we alleen de kokkels en oesters nodig voor een weekenddiner. Maar echt alles was superlekker! Vers en smakelijk! De doradefilet op de barbecue is voor herhaling vatbaar. Kwaliteit is top, levering probleemloos en soepel dus ik bestel zeker vaker.

Heerlijke vis en met veel zorg verpakt!

Goed verpakt en optijd bezorgd! Zeker een aanrader als je van goede verse vis houdt!

viel tegen

Had me verheugd op de paling, maar die was gedeelte rauw en ontzettend dik en zout. Was lastig om de stukjes graat eruit te halen. Inmiddels contact gehad, en geregeld!!!

Heerlijke vis

top

top

Voir het eerst online vis besteld bij TFL's en zeker niet laatste keer. Kwaliteit TOP en verpakking 2x TOP.

Prima, maar.....

Prima en vers gevaccumeerde vis, echt top! Maar ik denk dat alles met vieze vishanden is ingepakt. De hele bestelling kwam stinkend binnen en de hele vriezer stinkt nu. Mijn fout, want had het eerst allemaal moet afspoelen. Maar zou helpen als er een schone levering was geweest. Verder is het product top!

Snelle levering. Lekkere gamba's.

Goede eerste indruk

Alles was mooi verpakt goed koel en alles zag er super uit, gister de schol en de mosselen gegeten. Schol was subliem. Helaas in 1 van de bakken zat erg veel zand in de mosselen, de 2e bak hadden we daar geen last van die waren ook lekkerder. Maar goede 1e indruk verder. Ga zeker weer bestellen al moet ik,over de mosselen nog even na denken.

Super nette levering, goed verpakt, keurig qua tijdsplanning en het belangrijkste: enorm goede heerlijke kwaliteits vis!!

Ik ben zeer tevreden over kwaliteit en aflevering.

Het hele proces van bestelling tot consumeren heeft mijn volle waardering. Voor herhaling vatbaar. Bedankt.

Fantastisch zowel de vis, verpakking als bezorging!

We hadden verschillende soorten vis besteld, Oa sliptongetjes zonder kop en kuit. Zoals besteld… kwam het in mooie verpakking aan. Het was heerlijk. Gaan zeker vaker bestellen en zullen het aan andere aanbevelen!

Fijn bedrijf, goede vis

Het ging helaas niet helemaal goed qua bezorgdag. Dit probleem is wel heel netjes opgelost door ze. Zou het bedrijf zeker nog aanbevelen.

Voor herhaling vatbaar

Vis is fantastisch, enkel wat problemen met de levering, maar is in orde gekomen, dus ik zal in de toekomst nog bestellen.

De beste tonijnfilet en oesters die ik ooit heb besteld!

De titel verklapt het al: WAUW. Vis van zeer hoge kwaliteit, snel geleverd. Wij hebben genoten en gaan hier absoluut vaker bestellen. Aanrader!

De beste oesters en uitstekende service!

De vier dozen oesters die ik had besteld waren stuk voor stuk van uitmuntende kwaliteit; beter dan wat ik bij mijn favoriete buurtvisboer haal! Toen de vervoerder mijn bestelling helaas te laat bezorgde - niet te fout van the Fishlovers - pakte the Fishlovers dit razendsnel op en hebben we alsnog van de heerlijke oesters kunnen genieten. Ik ga zeker weer hier bestellen!

Geweldig, levering was vertraagd, goede communicatie en service! Aanrader

Kersverse vis,heerlijk

?????????????????

Ik kan nog niet beoordelen !! Ik verwacht mijn bestelling 24-02-2022

Blij met thefishlovers in mijn leven

Voor mij is thefishlovers een geniale life hack in een druk leven! Hoge kwaliteit vis, fijne webshop en prettige gang van zaken. Ik heb nu altijd iets lekkers in huis. Recent met de klantenservice contact gehad, waar ik heel netjes en naar tevredenheid te woord ben gestaan. Ik raad dit iedere visliefhebber aan.

kwaliteit

snelle levering. Heel goed verpakt. Nette bezorger.

Delivery

Package was well packed with seal, items still frozen with ice pack. All product were pack well. From appearance, the seafood looks fresh, tightly packed.

Let op je spambox

Bedrijf levert niet op Terschelling en heeft mij daar keurig over gemaild, deze alleen over over het hoofd gezien omdat deze in de spam beland was. Keurig opgelost nu na een telefoontje die ze naar mij gepleegd hebben

Rogstraat 2

2224TW Katwijk