Laden reviews...
2 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Heb een uurtje geleden mijn pakket ontvangen. Morgen er mee aan de slag.
Jaap
Zwartebroek
Aantal verschillende soorten besteld, geweldig lekker!!
Arjen
Grijpskerk
Heerlijk gegeten
Desiree Smolenaers
Weert
In één woord geweldig. Snelle levering .zeer goede presentaties. Verpakking fantastisch. Inmiddels twee produkten geconsumeerd en ben er erg tevreden over.
1 October 2023
Hans Vd Logt
Nijmegen
alles zeer goed
1 October 2023
albert kuik
Assen
Doet wat ze beloven qua bezorging en kwaliteit van de vis. Voor herhaling vatbaar.
30 September 2023
Paul
Smit
De eerste keer (mosselen) besteld en 1 x bijvangst kabeljauw. Zorgvuldig verpakt, goed gekoeld en lekker van de mosselen gesmuld. Kabeljauw is voorlopig in de diepvries geparkeerd.
Martin
Helmond
Door een foutje ( niet kunnen scannen ) kreeg ik een mail dat het pakket een dag later kwam. Nog geen 10 minuten later stond de bezorger toch voor de deur. Jammer dat de doos schijnbaar in de auto gebotst had, zijkant was gescheurd en nat. Maar bij het openmaken zagen we dat alles in een zilverkleurige zak zat. Alleen bakje van de 2 kilo was stuk en die mosselen lagen los in de zak. IJszakjes hielden alles vers. We hebben genoten van de konings mosselen. Super lekker ! Jullie zien ons binnenkort weer terug. Fijn weekend.
Ine
Oosterhout
De plastic box was aan 1 kant open. Mosselen waren lekker maar helaas volgende ochtend aan de heftige diaree. Dus ik zal t niet het risico nemen om deze weer te bestellen omdat ze niet goed gekoeld waren en de box waar ze inzaten open was. Mvg Ella
Ela
Almere
ZIe ook mail die ik gestuurd heb. Tevreden over de snelhied van leveren, manier van verpakken en de producten zien er goed uit. Alleen er is maar 300g ipv 500g scholfilet geleverd.
Rob Heuts
Herten
Zalmfilet op de huid besteld. Helaas waren de schubben niet verwijderd. Zoiets verwacht je bij de supermarkt maar niet van een specialist.
27 September 2023
Bas
Buchten
Helaas geen bestelling ontvangen,maar als het goed gaat,komt deze bestelling volgende week Maandag .
26 September 2023
Maria
Sint Geertruid
Fijne kennismakingskorting en geen verzendkosten en het was goed verpakt en gekoeld Zeker voor herhaling vatbaar
26 September 2023
Diana
Goirle
goed verpakt en bezorgd mosselen waar perfect kom zeker terug
kees van veen
rosmalen
Tonijn smaakte goed en oesters ook.
Carmen
Heerhugowaard
Volle en lekkere mosselen
Arno
Susteren
De mosselen waren super! Keurig verpakt en thuis bezorgd.
Cato
Helmond
First order and pretty impressed. Could do with sightly less packaging.. That foil bag is a bit big.. the fish was great, though. Will use again.
Louisa
Den Haag
Ruime keuze, overzichtelijke en makkelijke website. Betaalbaar én goede kwaliteit. Het bezorgen was goed geregeld. Kreeg een berichtje ongeveer 15 min vtv. Mooie doos en de vis was gekoeld met icepacks en een zilveren zak. Ik had tonijn, tong, zalm en bijvangst. De bijvangst was prima voor door de Thaise groente!
Lonneke
Capelle aan den IJssel
Super heerlijke mosselen.Makkelijk te bestellen en netjes afgeleverd.
Anja
Brunssum
De levering werd keurig en goed gekoeld bezorgd. De vis kraakvers en de oesters waren ook geweldig, veel vocht wat er op wijst dat ze heel vers zijn en een prettige zilte smaak.
Jolanda
Vlaardingen
Mijn bestelling 4x2 grote sliptongen ca 350 gram wat ik kreeg was 1064 gram inclusief verpakking had toch op zijn minst 1400 gram moeten wezen en daar heb ik voor betaald €67,80 dus wel erg duur. Heb geprobeerd contact op te nemen maar niets gehoord dus voor mij hoeft dit niet meer. Het enigste wat goed was was de bezorging.
Simon
Spaarndam
Geweldig mosselen voor herhaling ,inktvis ook goed ,de roodbaars nog niet op,goede service netjes boven gebracht ,
AWM hamers
Capelle aan den ijssel
De mosselen die ik had besteld kwamen precies op de afgesproken tijd en goed gekoeld in een stevige verpakking. Maar natuurlijk het belangrijkste, ze waren van topkwaliteit!!
Leendert
Lelystad
alles op tijd thuis bezorgd. Goed gekoeld geleverd prima. kan het iedereen aanbevelen.
22 September 2023
LOEK HABRAKEN