Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Geen klachten over levering. Wel bijzonder dat drainagebuis enkel per 50 mtr kan worden geleverd( ik had 25 mtr nodig). Maar levering bestond uit 2x 25 mtr??
Beveelt niet aan
17 July 2024
Peter
Chaam
Prijs kwaliteit is goed. Bestelling snel geleverd.
11 July 2024
Emile
Helmond
Eerst leveren was zoek en zonder twijfel werd er een nieuwe geleverd. Fout bij de vervoerder geweldig service daar door kan ik mijn werk toch doen.
30 June 2024
Marcel
Alkmaar
Snel levering en top kwaliteit
8 June 2024
Francesco
Zeewolde
Super snelle service
3 June 2024
Dirk
Koewacht
Goed advies gekregen. Mooie snelle levering en de artikelen hadden een mooie prijs.
27 May 2024
Marco
ZUIDHORN
Wij negeren elke e-mail die vraagt om een beoordeling van een bedrijf, maar deze ene keer hebben we een uitzondering gemaakt, omdat (wat wij het allerbelangrijkst vinden tegenwoordig) dít bedrijf de klantvriendelijkheid nog hoog in het vaandel heeft staan. Goed bereikbaar (telefonisch), goed geholpen, en een stapje extra voor ons gedaan toen dat even nodig was. Na enig zoekwerk op internet bleek dit voor ons de goedkoopste optie en de bezorging was bovendien erg snel. Een pluim voor Vriemee.
22 May 2024
Frank
Alphen
In hun vrije week besteld en dag later geleverd. Duidelijk en snel besteld
21 May 2024
erik
Drachten
Voor mijn projectje een drainage buis besteld. E.e.a. was snel in huis, kwaliteit van het product is goed,
18 May 2024
Erwin
Arnhem
Jammer dat koeriersdienst waarmee gewerkt wordt niet gewend is bij particulieren af te leveren , zending werd op juiste huisnummer in verkeerde straat met ook niet thuis briefje in verkeerde straat door bus. De ontvanger moet zelf op zoek? Heel jammer.
Beveelt niet aan
11 May 2024
Martin+
Amersfoort
goede snelle levering
9 May 2024
peter heijmans
Biezenmortel
Eigen plannetje voor drassige achtertuin besproken met dir. Vriemee en bepaald hoe ik het moet uitvoeren met welke materialen. E.e.a. besteld en volgende dag per expediteur ontvangen.
26 April 2024
Alex
Hoofddorp
De bestelling was goed geleverd, maar ik had bij een aantal hulpstukken per ongeluk de verkeerde maat gekozen. Na een mailtje werden de hulpstukken met de juiste maat de volgende dag gratis (!) nageleverd.
25 April 2024
Fred
Driebergen
Ruime keuze uit producten. Goede kwaliteit producten tegen scherpe prijzen. Levering door externe vervoerder kan beter. Levering door eigen vervoerder heeft de voorkeur.
17 April 2024
Fam.
Buren
Eenvoudig besteld en uitgeleverd. Zo hoort het!
10 April 2024
Willy van den Dungen
Berlicum
8 April 2024
Gijs
Nieuwkoop
Ik kon niet een groot aantal bestellen maar na contact was het zo geregeld
7 April 2024
jan
Nijeholtwolde
Zeer goede service en snelle levering
23 March 2024
Saskia
Schiedam
Snelle levering, goed contact en mooie kwalitatieve producten!
17 March 2024
Ale
Munein
Ben goed geholpen en geadviseerd producten snel geleverd en ze waren een stuk goedkoper. Mocht ik in de toekomst nog iets nodig hebben dan zeker weer bij Vriemee.
16 March 2024
Ahmet+
Gorinchem
binnen een werkdag geleverd
13 March 2024
Jan solleveld
Eexterveenschekanaal
Snelle levering, duidelijke website, nette prijzen.
12 March 2024
Don
Weert
Drain op zaterdag besteld en werd op maandag geleverd Super snel service Dank hiervoor
koos
Oostwold
Fijne man die echt met mij meedacht
Hans
Boxmeer
Prim geholpen. De levering is op tijd aangekomen. Het service is uitstekend. Behulpzaam en meedenekd personeel.
Gholam
Zwolle
Vriemee Int. Drain Products B.V. is producent en marktleider op het gebied van drainage hulpstukken voor land- en tuinbouw, weg- en waterbouw. Door jarenlange ervaring produceert Vriemee zowel standaard als special products op het gebied van drainage. Vriemee is veel meer dan alleen maar een hulpstuk voor drainage.
Ceresweg 21
8938BG Leeuwarden