Laden reviews...
212 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen vooral snelle levering, verzorgde verpakking en een ruime selectie. Veel beoordelingen benadrukken betrouwbare service en een goede prijs-kwaliteit verhouding. De ervaringen zijn overwegend positief en het bestelproces verloopt vlot. De algehele ervaring wordt als probleemloos ervaren.
Was op zoek naar Val Dieu en uitgekozen bij jullie website
20 June 2026
Jan
Alkmaar
Heerlijke bieren in het pakket. Snelle levering en keurig verpakt.
19 June 2026
Arnaud
Wateringen
Dat is bijzonxrr en snel
19 June 2026
Hans
Zwolle
17 June 2026
Paul
KROMMENIE
Bestelde glazen waren er snel en goed ingepakt
13 June 2026
Maarten
Dordrecht
Ik had mn pakket nodig als cadeau en gelukkig gelijk de volgende dag in huis.
8 June 2026
Linda
Aalsmeer
Zoals gezegt de keuze is reuze dus voor ieder wat wils. Levering is snel en correct. Voor de bier lief hebber een goede site.
5 June 2026
micheal
Groningen
I wanted to send someone a set of special beers as a gift. The ordering process was extremely easy and the beer arrived the next day!
2 June 2026
Thomas
Mannheim
De bestelling als ook de kwaliteit van het bier is op hoog niveau. Helaas was de verzending met PostNL een zwaar minpunt: ondanks dat een handtekening voor ontvangst vereist was, werd het pakket bij een willekeurig gebouw geplaatst (en werd na lang zoeken gevonden). Het is speciaalbierpakket aan te bevelen een andere bezorger te kiezen.
2 June 2026
Henri
Drenthe
Altijd snel geleverd. Top assortiment bieren. En prima prijs. Aanrader!
Dion
Zwaag
Glazen besteld, snel geleverd en keurig ingepakt zodat er geen schade kan ontstaan ! Dikke 10, dankjulliewel
Nico
Leimuiden
Keurig verpakt, snelle levering Super bedankt.
Anneke
Velsen
Good website easy to use and plenty of choice delivery fast.
30 May 2026
Peter
Vienna
In het mooie aanbod gezocht naar een gevarieerd bierpakket. De jarige zal hier blij mee zijn, ook nog een kaartje als extra service kunnen toevoegen en een eigen tekst, wel zo makkelijk. Pakket compleet en de volgende werkdag netjes in een stevige doos ontvangen. Aanbeveling om eens te kijken of het wat voor jouw is!
27 May 2026
Hugo
VLAARDINGEN
Snelle levering, goed verpakt, leuke sokken als cadeau!
19 May 2026
Leonie
Emmen
Zeer snelle en goede levering. Naar Spanje gestuurd en in 5 dagen was het er al. Goed stevig verpakt.
17 May 2026
Patrick
Amersfoort
Snelle levering, goed verpakt
16 May 2026
Frans
Meppel
Ik had een relatief kleine bestelling van 4 speciaalbier glazen en twee blikjes. Super snel verzonden en binnen. En ook nog eens fantastisch goed verpakt!
12 May 2026
Remco
Pijnacker
Naast de prima verpakking en erg snelle levering was het ook niet zo (wat ik wel heb meegemaakt) dat het bier al bijna aan de THT datum zat. Perfect dus.
9 May 2026
Martin
Leusden
De bestelling is vlot geleverd en de glazen die ik besteld heb waren heel goed ingepakt. Ik ben verder tevreden over de levering, anders had ik de glazen uit Duitsland moeten laten komen. Daar heb ik het bier wel al vandaan gehaald
6 May 2026
Henk
Emmen
Ruime keus en snelle levering, goed verpakt ook.
4 May 2026
Gut verpackte Ware und alles in super Qualität. Vielen Dank
2 May 2026
Bernd
Köln
Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen
30 April 2026
Jacobus
Hoofddorp
Gewoon besteld en geleverd wat je hoop van een bedrijf. Geen op of aanmerkingen
29 April 2026
Ginger