Erg zorgvuldig

De bierglazen waren super verpakt.

Goed verpakt en snel bezorgd

Snelle bezorging en goed verpakt

Snel bezorgt en veilig verpakt

Snel bestelt , goede prijs en degelijk verpakt en veilig thuis bezorgt. Wat wil je nog meer!

Mooi verpakt mijn Barbar bestelling!

Lekker Biertje uit een mooi glas !

Perfect geregeld

Snel en keurige afwikkeling

Absoluut aanrader

Nette prijzen. Grote bestelling gedaan en per abuis 2 items vergeten. Een mailtje naar de klantenservice werd snel beatwoord. Ik kon de 2 items alsnog bestellen en met de grote verzending kwam alles snel binnen. Zeer tevreden over contact maar ook over verzend- en inpakwijze. Keurig.

Tevreden

Fijne site, ruime keuze en vlot bezorgd

Big chouffe 2023

Excellent experience. The beer arrived quickly and without damage

Netjes bezorgd

Ervaring zeker niet negatief. Gewoon bezorgd wat ik had besteld.

Prima selectie snel geleverd

Mooie barrel aged bieren besteld, de volgende dag geleverd. Goede communicatie. Ik ga hier wel vaker bestellen

Prima service!

Snel geleverd, goed verpakt!

Mooie selectie met prima levering

Goede selectie al kan het wel wat uitgebreider. Levering is prima , wel jammer dat je geen postagentschap kan kiezen.

keurig volgens afspraak geleverd..goed ingepakt en heel fijn dat er losse flessen besteld kunnen worden..heel prettig om je smaakpallet te verbreden en verfijnen

Snelle levering prima product

Snelle levering van de bestelde bierglazen, verpakking was top en glazen super mooi

Vlotte verzending

Speciaal bier besteld! Was goed verpakt en snel geleverd! Prima!!!

Heel goed !

Bestelling snel en keurig bezorgd. Dank u.

Waar voor je geld

Makkelijke website, goede service en snelle bezorging

Goede levering en goed verpakt

Besteld als cadeau en het kwam heel netjes in 2 dozen en goed verpakt en zonder schade aan.

Netjes en volgens opgave

Netjes

snelle correcte levering

Fijne site, kon gemakkelijk vinden wat ik zocht. Bestellen was zo gebeurd en had het snel in huis.

Uitstekende service

Nvt