Nog nooit teleurgesteld.

Speciaalbierpakket.nl doet wat ze beloven, is duidelijk in de communicatie, zending zit in goede verpakking.

Perfecte snelle aflevering

zondagavond besteld en dinsdagochtend bezorgd. Zorgvuldig verpakt en het product was precies wat ik had verwacht obv de website. Wel een tip: probeer wat meer milieuvriendelijk te verpakken, nu was er wel non-recyclable afval.

Ik had een paar Affligem glazen besteld en één daarvan had een misopdruk , na contact kreeg ik direct een nieuw glas opgestuurd dat ik de volgende dag in huis had. Het oude glas mocht ik ook houden. Klasse.

Prima en op tijd geleverd

:>)

:>)

Perfect deal very fast to germany and top quality

altijd snel bezorgd en zeer goed verpakt, super winkel

Een van de weinig bedrijven waarbij ik elk mailtje van de nieuwe producten even snel doorneem en NIET op 'unsubscribe' klik

Mooie bieren, prima prijs en goede service

Fijne bierwebshop waar ik regelmatig wat bestel.

Uitstekend eerste indruk

Mijn ervaring met jullie was perfect. Snelle levering en het pakket met de glazen was zeer zorgzaam ingepakt. Een 10 met een griffel.

Snel en goed geleverd

Vreemd genoeg kreeg ik in 1e instantie de melding dat de bestelde hoeveelheid niet op voorraad was terwijl de site aangaf dat er wel voorraad was. Een dag later nog een keer geprobeerd en toen lukte het wel. Verder prima geleverd.

Prima levering

Compleet en netjes verpakt, tijdig geleverd!

Snel, leuke kaart en goede service.

Vanaf bestelling tot levering goede communicatie. Het proces verliep goed en snel. Ontvanger was blij met pakket en mooie kaart.

Heel goed verpakt

Toppie

Toppie

As always fast and reliable

Great beer selection - De Molen in particular. The service is fast and reliable. Absolutely recommendable shop.

Snelle en goede levering. Heel tevreden

Quick dispatch, well packaged

Pleasant experience to shop in Speciaalbierpakket.nl, the products came as ordered, quickly and well packaged.

Groot assortiment

Heel veel verschillende glazen en snelle kevering

Fantastische bieren

Lekkere bieren waar je uit kan kiezen en snel geleverd

Zeer snelle en correcte levering

Correcte levering volgens afspraak

Snel, makkelijk, enorme keus en niet duur

Snel, makkelijk, enorme keus en niet duur. Bezorging de volgende dag.

De bestelde glazen waren goed betaalbaar, dus goeie en eerlijke prijs. Snelle en goede levering.

Zeer snelle levering

Ga zeker vaker gebruik maken

De eerste kennismaking is goed bevallen.

Binnen 24 uur afgeleverd. Elke fles uitstekend verpakt, zonder risico van breuk. Prima ervaring.

Zeemanlaan 22 B

2313SZ Leiden