perfect

Ik had wat mooie bieren uitgezocht en besteld en deze werden door de Drankenhal te Leiden keurig en snel thuis bezorgd. Klasse!

Snel en goed verpakt!

Makkelijk en snel

Zeer tevreden, snelle levering en eenvoudige website

goede selectie en snel geleverd

Heerlijk om mijn favoriete biertjes naar Finland te halen. Neqckte Brouwers, Hertog Jan, Brugge, etc Niet goedkoop, maar nog steeds beter dan de prijzen in Finland.

Bestelling werd keurig op tijd geleverd en was perfect verpakt

Bestelling werd keurig op tijd geleverd en was perfect verpakt

Snelle levering, goed verpakt

Mooi assortiment. Snelle levering, zorgvuldig verpakt. Aanrader

Prima service,prettige site

Mooie site,snel geleverd erg tevreden.

Snel bezorgd Perfect ingepakt Goed zo

Mooi aanbod, snelle levering

Mooi aanbod, snelle levering.

Snelle levering.

Ik heb moersleutel glazen besteld , waren snel in huis en zeer goed verpakt.

Super goed!!

Snelle levering. Top product.

Zeer goede ervaring

Aanbod en levering perfect. Mobiele site kan beter. Dit bijna niet te doen.

Snelle levering en niet duur

Mijn bestelling was binnen 2 dagen binnen en voor een mooie prijs

Perfecte Service

Ik heb al ruim tien keer flink wat bier ingeslagen via de site. Naast het ruime assortiment, is ook de service geweldig. Nog nooit enige vertraging opgelopen en werd direct geholpen toen ik per ongeluk dubbel had besteld!

Hyvät ja nopeat oluttoimitukset

Erittäin hyvä kokemus

• Suosittelisitko yritystämme muille? Yes

Excellent

I have ordered multiple times from them , only good experiences .

Leuke bieren, zeer slechte bezorging

Het bestellen ging allemaal prima. Maar de bezorging door Post NL vond niet plaats. De bezorger kwam niet langs en Post NL beweerde dat ik niet thuis was. Ik was wel thuis en er was nooit aangebeld. Ik moest het pakket zelf ophalen bij een bezorgpunt. Dit terwijl ikzelf slecht ter been ben. Een tip: maak betere afspraken met welke bezorgservice je ook wilt gebruiken. Dit soort dingen zijn gemakkelijk te voorkomen.

Goed geregeld

De bestelling was op tijd, goed verzorgd. We zijn er blij mee, echt een aanrader. Groeten Daan Jongejan.

Order arrive perfect

prachtig assortiment

Geweldig assortiment aan de lekkerste bieren. Bestelling wordt zeer goed verpakt en snel verzonden. Jammer dat mijn account ineens weg was en ik dat opnieuw moest aanmaken. Hopelijk was dat maar eenmalig.

Erg goed geregeld

Makkelijk om aan een vreemd biertje te komen

Prima wel is de vernieuwde website minder prettig vanwege pop upjes. Naar winkelwagentje en weer terug naar winkel is ook achteruit gegaan.

Zeer snel bestellen en leveren gaat bij deze leverancier zeer goed.

Uitmuntend

Webshop met uitgebreide keus aan goed bier, en dan niet alle de hippe dingen, maar ook de meer onbekende interessante bieren. Zeer nette prijzen, snelle verzending en goede service. Ik bestel hier regelmatig.

Zeemanlaan 22 B

2313SZ Leiden