Gewoon snel bezorgd en precies wat ik zocht

Pitcher besteld goeie prijs en snel bezorgd Goed ingepakt

Mooie selectie, juiste communicatie, middelmatige bediening

Netjes binnen de lijntjes verwerkt en bezorgd. Verpakking goed en zeker een plus. Een persooonlijk kaartje of extra’tje zat er helaas niet bij. Niet verplicht wel een mooie Extra service. Bezorging was tevens ietsjes later dan aangegeven. 24u werd niet gehaald.

Ik kom hier zeker terug.

Snel bedienbare website, nuttig commentaar, de volgende dag is het bier ter plaatste.

Snel en netjes

Snel en netjes verstuurd!

Ja, hum wat zal ik zeggen? Lekker en goed dus.....

Ben altijd in voor een experimentje op het gebied van nieuwe smaken en testen. Leuke etiketten doen ook wel wat, maar het gaat tenslotte om de drank;-) Prima producten, ben tevreden.

Fijne winkel, goed assortiment

Snel en makkelijk bestellen en ophalen in de winkel met vriendelijk personeel. Ruime keuze. Altijd een fijne ervaring.

Swift service

Good experience

Netjes verzorgd en in prima verpakking ontvangen

Netjes verzorgd en in prima verpakking ontvangen

Snel en keurig geleverd!

Heel blij met de nieuwe bierglazen! Product perfect geleverd, netjes verpakt en heel snel!

Snel bezorgd en goed verpakt

Makkelijk te bestellen. En snel bezorgd. Goed verpakt! Had er 4 glazen bij en die waren extra goed verpakt.

Snelle levering en goede prijs

Erg scherp geprijst en snel geleverd.

prachtige selectie tripel bieren

Op naar de zomer. Elk weekend met een overheerlijke (voornamelijk) Belgische tripels. In de middag happy hour op ons buitenterras.

Very good and fast delivery

Top seller, great beers and fast delivery

Snelle levering zoals besteld

Bieren werden snel en conform de bestelling geleverd. Breed assortiment met kleine brouwers,

Fijne website, snelle levering!

Snelle service!

Ruim assortiment en snel geleverd.

Aanbevolen!

Grote keuze in vele bierstijlen. Als ik hier een bestelling plaats, heb ik door de snelle verzending weer een nieuwe voorraad toffe bieren in huis. Geen verzendkosten +1, stevige verpakking. Ook bij onverhoeds niet aanwezig zijn van een product, wordt dit gecommuniceerd en verrekend. Binnenkort hoop ik weer te bestellen.

Bierglazen en biertjes besteld, Zeer goed en stootvrij verpakt. Top... Voor herhaling vatbaar

Helemaal geweldig.

Bestellen via de website gaat super eenvoudig. Het assortiment is geweldig, de prijzen zijn goed tot zeer goed en de levering was snel en in mijn geval gratis. Kortom ik ben fan :)

leuke bierpaketten

leuk bierpakket bestelc voor een collega. SZZelfde dag verzonden, volgende dag geleverd. Top!

Snelle levering, goed verpakt

Twee nieuwe bierglazen nodig van specifiek merk. Was op voorraad en erg snel geleverd.

prachtig assortiment, prima service

Enorm assortiment bieren, snel bezorgd en goed gecommuniceerd. Bovendien zeer goed en stevig verpakt.

Voor herhaling vatbaar

Up-to-date (Untappd-)webshop menu, gevarieerde soortenkeuze (niet alleen "hype-style"), snelle & correcte levering!

Goed geregeld

Snelle levering en veel keuze

Gewoon goed

Gewoon goed