Lekker bier en een goede service

Zeer snel geleverd, stevig verpakt en nog een paar gratis bierviltjes als leuk extraatje.

3 mooie bierglazen besteld, snel geleverd en keurig verpakt.

Alles in orde

Webshop met ruim aanbod, goeie prijzen en snelle, zorgvuldige verzending. Prima dus :)

Gewoon prima

Netjes en snel geleverd dus dik tevreden.

Serious, fast in processing and helpful in solving Problems!

Bestelling netjes en vlot afgehandeld. Prima verpakt en netjes bezorgd. Ook nog een paar viltjes cadeau. :) Zeker voor herhaling vatbaar.

Goede snelle levering

Glazen goed ingepakt allemaal heel aangekomen

Top verzorgd

Broer jarig en hij houd van een biertje. Dus wat is mooier dan een speciaal biertje? Dus de keus was niet snel gemaakt, maar de naam trok me over de streep het werd een straffe Hendrik.

Helemaal super!!

Prima levering! Helemaal blij mee!

Groot aanbod. Recente bieren.

Een groot en divers aanbod aan bieren. Snel geleverd en goed verpakt!

Goede ervaring

Had 4 glazen besteld. Snel geleverd en voldoet aan de verwachting aanrader 10/10

Gemakkelijk bestellen, betalen

Pakket met glaswerk in goed orde ontvangen. Goede verpakking waardoor zending onbeschadigd werd aangeleverd!

Snel geleverd - Uitstekend verpakt

Ik ben erg tevreden over het assortiment, het bestelproces, de afrekenmogelijkheden en de levering. Goed bezig!

Snelle levering, mooi aanbod en fatsoenlijke prijzen

Veel verschillende bieren die niet te duur zijn. Levering is heel snel en alles goed verpakt.

Perfecte levering

Voldoet aan alle verwachtingen

Glazen naar verwachting

Speciaalbierglazen besteld, bestelling snel verwerkt en glazen zijn niet beschadigd tijdens de bezorging. Zeer tevreden.

Super service

Binnen 2 dagen mijn bestelde bierpakket ontvangen.

Prima prijs/kwaliteit verhouding

Prima prijs/kwaliteit verhouding en de gratis verzending vanaf €60,- zorgt er vaak voor dat ik toch weer in Leiden terecht kom!

Prima winkel

Prima winkel, afwisselend assortiment en ik heb nog nooit problemen met de levering gehad.

Sehr gut

Große Auswahl Gute Preise Schnelle Lieferung

Groot assortiment en nette prijzen

Veel goed bier, de prijzen zijn eerlijk, service is goed en bezorgen ging ook vlot.

zeer tevreden

goede producten, mooie prijzen en snelle levering

Alles volledig volgens verwachting.

Keurig verpakt. Snel geleverd. Ik ga de Normandische cider eerdaags proberen, met pannenkoeken erbij!

Snelle levering en een top service!

Zeemanlaan 22 B

2313SZ Leiden