Very good

Perfect dress IVKO

einfach alles super

alles war super

Mooie exclusieve kleding

Het bestelde item werd snel bezorgd, en goed verpakt .Ook de reourmogelijkheden waren duidelijk en eenvoudig. De exclusieve merkkleding is van hele goede kwaliteit.

excellent service, rapide et soigné

livraison rapide, emballage soigné accompagné d'un charmant message sur une ravissante petite carte

Omschrijving op de site is prima, geeft aan wat ik kon verwachten. Maat is helemaal goed. Ik koop nooit wollen kleding op het internet omdat model en maat kunnen afwijken. Ik wilde een rustig ogende vestjas met botanische motieven. De jas valt heel soepel en toch is het breisel dicht. Heelijk voor buiten en binnen.

Alles super

War mein erster Einkauf bei 13doors, es war alles prima mit Bestellung, Bezahlung und Lieferung. Die Ware kam sehr gut und liebevoll verpackt noch mit einem netten Kärtchen und es war toll, die Ivko-Jacke noch zu bekommen, die sonst überall schon ausverkauft war :-))

Beautiful sweater, Amazingly Quick Delivery

See above. Sweater from a high-fashion company looked just like the photo and was worth the price.

fijn geholpen

Omdat ik twijfelde over de maat heb ik een berichtje gestuurd, kort daarop werd ik teruggebeld en hebben we overlegd. Dit heeft me geholpen om de juiste keuze te maken. Dit voorkomt retourneren wat ik erg vervelend vind. Dankjewel. Het staat erg mooi.

Liebevoll und kompetent geführter Shop mit qualitativ hochwertiger Ware

Ich habe zum ersten Mal bei 13doors bestellt. Die Beratung war liebevoll und kompetent. Die Lieferung erfolgte sehr schnell. Die beiden Pullover waren top verpackt. Sehr gefreut habe ich mich über das handgeschriebene Kärtchen mit dem süßen Anhänger. Die Qualität und Auswahl der Ware ist ausgezeichnet und die Farben sind ein Traum!!! Meine Pullover etc. werde ich zukünftig bei 13doors bestellen. Ganz herzlichen Dank!

Liebevoll eingepackt, super Qualität

Ein einfaches, sehr bequemes Einkaufen, eine nette kleine Nachricht, vielen Dank

Très beau pull

Marque découverte par hasard à paris, je suis allée sur le site et ai choisi un pull vraiment très beau qui m’a ete livre rapidement, la qualité des couleurs et de la matière sont au rendez-vous, merci

Heel mooi vest en prettige communicatie

De bezorging liep vertraging op, maar verkoper nam dit heel serieus en ging hierover in gesprek

Zeer klantvriendelijk

Echt goede service en het (duurzame) product is perfect, maar verzenden mag wat duurzamer/minimalistischer (minder plastic etc). Als het artikel al in plastic zit, hoeft er echt niet nog een plastic tas omheen.

Gewoonweg top.

Duidelijke en heldere website. Vlotte service in alle opzichten. Goed in communicatie.

Snelle reactie, fijn verpakt met kleine attentie erbij. Dat wordt gewaardeerd.

Very good customer service and a nice sweater.

I bought an Eribe cardigan. It looks great. Both the shipping and the change to another size was smooth.

prima verzorgt

Mooi vest en goed verpakt. Met persoonlijke touch. Snel geleverd

Goede ervaring

Duidelijke website, prettig telefonisch contact en snelle levering! Mooie verpakking met attent kaartje , voelt echt als een kado. Ik heb nog wel een opmerking over hetgeen je hieronder moet invullen. Je bent verplicht de velden in te vullen én akkoord te gaan met verwerking van gegevens, zelfs van je ip adres. Lijkt mij niet passen bij privacy. En het woord “ indien” is in het eerste deel ook vreemd. Aangezien ik een weinig voorkomende naam heb , wil ik liever niet met voornaam genoemd worden bij de review. PV is wel akkoord

geweldig

Veilig verpakt, snelle levering en vooral een heel erg mooi item in de ideale maat voor mij!!!

Alles perfekt

Schnelle Lieferung. Alles unproblematisch. Gute Ware.

Top Service

Super klasse Service, wie wenn man persönlich vor Ort gewesen wäre. Für mich wurden extra Artikel ausgemessen. Antworten kommen super schnell, sogar an Sonntagen! Und das sogar zur stressigen Weihnachtszeit! Ein wirklich ganz besonderer erstklassiger Service, absolut zum weiter empfehlen <3

Immer wieder gerne

Super schnelle Lieferung, liebe Verpackung mit tollen Anhängern. Die Vögelchen erinnern mich an meine Kindheit.

Simple and straightforward

Thank you for the beautiful product and efficient service:)

Sehr schöne Jacke , erfüllt all meine Erwartungen . Kaufe gern dort wieder ein .

Alles perfekt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Wirklich sehr schneller Versand und richtig liebevoll verpackt! Tolle Auswahl!

Großartig!

Rietgors 154