Hochwertige Produkte werden ganz liebevoll überbracht.

Man bekommt nicht nur ein neues Lieblingsteil, sondern auch noch ganz viel Herzblut in Verpackung und Versand. Das macht einfach nur gute Laune und Lust auf mehr! Ich habe jedenfalls den Link für eure Homepage schon an Freundinnen weitergeleitet. Tausend Dank euch von 13 Doors!

Zorgvuldig

Fijne en uitgebreide collectie van mijn favoriet Eribe.

Goede en snelle service. Mooie kwaliteits collectie.

Mijn eerste ervaring met online winkelen bij 13 doors kan ik alleen maar als positief ervaren en omschrijven. Mijn vraag, voordat ik tot aankoop overging, is snel, vriendelijk en duidelijk beantwoord (zelfs net voor de feestdagen, nu het overal druk is). Pakket is snel verzonden en de communicatie hierover is goed. Inhoud van het pakket is verzorgd en er zat een handgeschreven berichtje in dat dat echt aan mij gericht was. Daarnaast was er ook een kleine attentie bijgevoegd. Online shoppen met een persoonlijk tintje en aandacht voor de klant. Chapeau! Zal zeker terugkomen.

Prachtige kleding!

Met de korting die aangeboden werd een prachtige set van Aldo Martins besteld voor de Kerst. Snel bezorgd, mooi verpakt en zeer goede kwaliteit! Superblij mee!

Geweldig bedrijf

Prachtige kleding van mooie merken en super aanbiedingen. Snelle verzending en geweldige service. Ik kreeg op mijn vraag via de mail direct een antwoord. Super vriendelijk! Bestelling heel netjes ingepakt met persoonlijk kaartje en attentie erbij. Heel aardig allemaal. Ik raad dit bedrijf dan ook ten zeerste aan.

geweldig

Prachtige kleding en prima service

Uitstekende service

Prachtige collectie en snel geleverd.

Uitstekende service

Prachtige collectie en snel geleverd.

Snelle levering!

Zeer goed! Snelle levering en ook prima service bij bijv. Knopen die stuk zijn. Gebeld door jullie en probleem opgelost. Grote collectie! Mooie merken!

Prachtige collectie, snelle levering

Ik heb nu een paar keer iets van IVKO besteld. Het is een prachtige collectie en wordt snel geleverd met een leuke verpakking.

Mooie kwaliteit en snel verstuurd

De kleding die hier verkocht wordt is prachtig en van zeer goede kwaliteit. De bestelde producten worden snel verzonden en je wordt goed op de hoogte gehouden van de verzending.

Prima service!

Goede ervaring na mail over iets wat stuk was. Jullie hebben gebeld met mij en het is opgelost. Fijn! Mooie kleding en snelle levering!

Prima service!

Goed verpakt snelle levering en een leuke attentie zeer te vrede

Prachtige kleding

Ik heb een wollen trui met een leeuw er op gekocht, hij zit perfect en de afbeelding is heel mooi, ben er blij mee!

Zorgvuldig, persoonlijk en prachtige kleding

Ergens ging er iets mis in de bestelling en ze mailen persoonlijk met je hoe het op te lossen. Heel plezierig.

Super mooie sjaal

Super blij met mijn prachtige eribe sjaal. Ik had nog een vraag gesteld over de kleuren en die werd snel beantwoord samen met een foto! Enige nadeel was dpd, die zei dat ik niet thuis was, ik was gewoon thuis op dat moment. Vervolgens voor niets zitten wachten en kon ik zelf het pakket ophalen bij het dpd punt. Ik heb dpd hier zelf van op de hoogte gebracht, maar doen er verder niets mee.

Premier achat, bonne expérience.

Envoi rapide, colis soigné. Belle qualité; 2 articles commandés dont un trop grand retourné et qui remboursé dans un bref délai. Boutique sérieuse.

Super !!!!

Avec nos échanges par mail et vos conseils avant mon achat, j'ai eu l'impression d'être dans une boutique. Le pull est magnifique et je l'ai reçu en très peu de jours. Merci, continuez !!!!!

Qualité des produits + réactivité

Qualité des produits vendus irréprochable. Lorsque vous souhaitez avoir plus de renseignements sur un article ou la disponibilité dans une autre taille, Anita vous répond, dans votre langue, dans la journée. Très, très serviable. A recommander.

Professioneel en persoonlijk

Toen ik vroeg om precieze afmetingen van het vest dat ik wilde bestellen kreeg ik heel snel een mail met informatie. Ondanks dat je geen direct contact hebt als webwinkelaar krijg je toch het gevoel dat je wordt gezien. Heel prettig!!

154 Rietgors

Barendrecht 2991MV