kleurenpracht, kwaliteit en turbo ontvangst

Reeds lange tijd heerlijk verslaafd aan de collecties van Ivko. Met de mooie kleuren begin je de dag zo veel fijner. Veel succes en tot later :-) Danielle

Prachtige kleding, schoeisel en accessoires worden in deze webwinkel aangeboden.

Snelle ontvangst van de bestelling. Goede afhandeling. Goed verpakt met enkele vriendelijke woorden. Een pakketje die mijn dag goed maakt. Een prachtige jurk besteld waar ik super blij mee ben. Hij overtreft mijn verwachtig. Prettig telefonisch contact gehad. Vriendelijk en met kennis van zaken geïnformeerd.

Leider keine Ersatz Knöpfe

Ich hatte gerne für meine bestellte Weste Ersatz Knöpfe die aus Magnet sind Bei der hochwertigen Jacke kann ich das nicht verstehen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Prachtige collectie. Zeer snelle en keurige levering.

Fantastisch!

Super ervaring met 13doors; Prachtige kleding, geweldige service en razendsnelle verzending!

emphehlenswert

Schnelle Sendung, liebevoll verpackt, tolle Produkte, unkomplizierte Rücksendung (hatte zwei Größen bestellt)

Very good transaction. Goods as described. Well packed. Prompt delivery

As above

Snelle en zeer verzorgde levering.

Prachtige merken.

Uitstekende service

Deze webschop doet ook werkelijk wat ze aanprijzen. Fijne service en snel

Vlot en goed

Blij met het vestje!!

De uitstekende service en het beste contact met de klant.

voortreffelijke service

Eerder al besteld. En toen gevraagd over de juiste maat. Zeer vriendelijk geholpen. Persoonlijk kaartje zit er altijd bij!

Erg mooi en zit comfortabel.

Een zeer prettig bedrijf je wordt persoonlijk geholpen en de producten zijn meer dan uitstekend. Bovendien een erg snelle levering.

Tolle Ware und schnelle Lieferung! Bisher habe ich nur positive Erfahrungen gemacht. Ich wäre noch glücklicher, wenn ihr Ivko Kleider in der Größe 34 im Angebot hättet. Jawohl, die gibt es und das ist eigentlich meine Größe….

Weer een prima ervaring!

Snel, correct en vriendelijk. Hier koop ik in volle vertrouwen, afhandeling verloopt telkens voortreffelijk.

Sehr zu empfehlen

Sehr freundliche, kompetente Beratung am Telefon. Zügige Abwicklung und Zusendung der Ware innerhalb von drei Tagen. Auffallend schöne Jacke von Ivko.

Rapidité, confiance et admiration

Un produit de très grande qualité, tout en finesse

Fantastische klantenservice

Bestelling snel geleverd, fijn meegedacht en mooie kleding van uitstekende kwaliteit. Ik ga hier zeker vaker shoppen!

Komt prima op tijd

Bla bla bla

Superservice

Het bestelde vestje van Ivko was prachtig maar toch even contact opgenomen ivm de pasvorm. Eigenaresse van 13doors is (terecht) superenthousiast over de merken die ze verkoopt en heeft enorm haar best gedaan om een geschikter model te vinden. En liet dit uiteindelijk zelfs speciaal in de juiste maat uit Servië komen. Leuk!

Die Lieferzeit ist zu lang

Es war das erste mal, das ich bei Ihnen bestellt habe. Die Ware ist noch nicht in meinen Händen, Dem zu Folge kann ich dazu keine Meinung äußern

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Gisteren gebeld omdat IVKO vestje kleiner uitvalt dan gedacht. Uitstekend geholpen door Anita, dank je wel!, er is direct een maatje groter gestuurd. Dit zit prima, ik ben er heel blij mee en stuur morgen de kleinere maat terug.

Lieferung schnell und unkompliziert. Zoll CHF 30.30

Wenn ich gewusst hätte, dass zum Preis des Teils noch Zollkosten von CHF 30.30 dazu kommen, hätte ich es nicht bestellt. Teuer genug alles zusammen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Very efficient and friendly.

I just have trouble creating an account at the store. However, the service has been excellent. And the articles are good and lovely.

Goeie kwaliteit kleding

Het was de eerste keer dat ik bij 13doors bestelde, dus ik had mijn bedenkingen. Maar 13doors had precies wat ik zocht. Verzenden ging super vlot en het pakketje kwam binnen een paar dagen binnen. Super netjes ingepakt en hee goede kwaliteit kleding. Ik ga zeker weer bestellen! Bedankt 13doors!

154 Rietgors

Barendrecht 2991MV