O.k

The dress are biger than I would need and thiner I would wish, but o.k. Deffinitely not for winter. Delivery was quick and servis o.k Thank you. Iveta

Schnelle und unkomplizierte Lieferung

Perfekter Service und super Produkte

Bestelle hier schon seit ein paar Jahren und war immer sehr zufrieden!

es hat alles wunderbar und schnell geklappt

einfache bestellart, liebevoll verpackt, schnelle lieferung

Snelle levering!

Snelle levering!

goede ervaring

Duidelijke informatie over het afhandelen van de bestelling

Prachtige kwaliteit en pasvorm. Levering is snel. Mis wel een retoursticker voor het geval iets niet zou passen bijvoorbeeld. Moet daar dan extra actie voor ondernemen. Bij de meeste webwinkels is dit inmiddels goed geregeld.

Tolle Ware, schneller Versand, alles bestens!

Bestellung problemlos, gute Kommunikation und Prozessbegleitung, gute Verpackung, schneller Versand, vielen Dank!

Goed en snel.

Goed en snel.

Snelle levering van prachtige IVKO-shawl.

De sjaal die ik bestelde werd heel snel en netjes verpakt geleverd. Site mooi en gebruiksvriendelijk.

Très satisfaite!

Compétences, rapidité, amabilité et accueil!

Zeer correcte en zorgvuldige afwerking bij retourzending

Positief

uitstekend

mooi produkt, goed verpakt en heel snel bezorgd.

je suis satisfaite du traitement de ma commande

dommage que la taille 38 soit trop grande pour moi

Great service and easy transaction - will be a return customer

Great

Uitstekende communicatie

Prima,klantvriendelijke organisatie

Mooie collectie en vriendelijke, vlotte service.

Voor vragen kun je altijd bellen en ze denken met je mee. Prima service, mooi verpakt met persoonlijke attentie. Al meerdere cardigans gekocht.

Prima (web-) winkel

Snelle en goede bezorging. Snelle en vriendelijke reactie op contactverzoek.

Am 23.12. bestellt, am 28.12. erhalten!

Mehr kann sich kein Mensch wünschen. Ware liebevoll und ansprechend verpackt, und ein kleiner süßer Gruß war auch dabei. Herzlichen Dank!

Zoveel kleur in 1 webshop

Al meerdere kledingstukken gekocht bij 13doors en nooit teleurgesteld! Snelle levering, persoonlijk en servicegericht.

Verkeerd bezorgd

Mijn pakketje was verkeerd bezorgd aan de Ganzenmarkt, ik woon n.l. Aan de Gasthuisstraat. Gelukkig was er eerlijke mevrouw die mij kende zodoende kreeg alsnog mijn pakketje.ik hoop niet dat dit opnieuw voorkomt want ik word huiverig om wat te bestellen.vr. groet. J.Alink- ter Maat.

I just love shopping at 13 Doors !

Very good and personal service

Schöne Produkte zu gutem Preis.

Freundlich und schneller Service bei der Bestellabwicklung. Die Ware ist ansehnlich verpackt und wurde rasch geliefert. Bei Bedarf gerne wieder.

sehr gute Qualität, schnelle Lieferung, alles bestens.

In den letzten Jahren stelle ich bei mir leichtes Suchtverhalten bezüglich Ivko fest. Immer wieder sind die Pullover, Kleider und Röcke zu schön, um ihnen zu widerstehen.

Livraison soignée

Très bien mais je suis quand même très déçue du produit que j'ai acheté : le "chale IVKO" à 119 € est en fait une petite écharpe, certes tres belle mais très fine... Pour le prix je m'attendais à une bonne écharpe épaisse, pas un foulard !...

154 Rietgors

Barendrecht 2991MV