Prima service!

Goede ervaring na mail over iets wat stuk was. Jullie hebben gebeld met mij en het is opgelost. Fijn! Mooie kleding en snelle levering!

Prima service!

Goed verpakt snelle levering en een leuke attentie zeer te vrede

Prachtige kleding

Ik heb een wollen trui met een leeuw er op gekocht, hij zit perfect en de afbeelding is heel mooi, ben er blij mee!

Zorgvuldig, persoonlijk en prachtige kleding

Ergens ging er iets mis in de bestelling en ze mailen persoonlijk met je hoe het op te lossen. Heel plezierig.

Super mooie sjaal

Super blij met mijn prachtige eribe sjaal. Ik had nog een vraag gesteld over de kleuren en die werd snel beantwoord samen met een foto! Enige nadeel was dpd, die zei dat ik niet thuis was, ik was gewoon thuis op dat moment. Vervolgens voor niets zitten wachten en kon ik zelf het pakket ophalen bij het dpd punt. Ik heb dpd hier zelf van op de hoogte gebracht, maar doen er verder niets mee.

Premier achat, bonne expérience.

Envoi rapide, colis soigné. Belle qualité; 2 articles commandés dont un trop grand retourné et qui remboursé dans un bref délai. Boutique sérieuse.

Super !!!!

Avec nos échanges par mail et vos conseils avant mon achat, j'ai eu l'impression d'être dans une boutique. Le pull est magnifique et je l'ai reçu en très peu de jours. Merci, continuez !!!!!

Qualité des produits + réactivité

Qualité des produits vendus irréprochable. Lorsque vous souhaitez avoir plus de renseignements sur un article ou la disponibilité dans une autre taille, Anita vous répond, dans votre langue, dans la journée. Très, très serviable. A recommander.

Professioneel en persoonlijk

Toen ik vroeg om precieze afmetingen van het vest dat ik wilde bestellen kreeg ik heel snel een mail met informatie. Ondanks dat je geen direct contact hebt als webwinkelaar krijg je toch het gevoel dat je wordt gezien. Heel prettig!!

Super service

Snel verstuurd en ze zijn telefonisch bereikbaar zelfs op zaterdag.

perfect

very satisfying.

article très beau mais quand meme déçue

j'ai commandé une taille 42 et j'ai reçu une taille 44,je ne peux pas échanger car il n'y a plus de taille 42 je garde l'article que je vais devoir retoucher car l'imprimé me plait

Site super livraison ultra rapide

Je ne connaissais pas le site et j’ai été absolument conquise .Article vendu , rapidité livraison, tout est parfait SITE À RECOMMANDER

Mooie gebreide kleding die prima op tijd komt!

Prettige gebreide kleding van goede kwaliteit.

Snel en betrouwbaar

De jas was 1 dag later in huis :)

Uitstekende service en snelle reactie

Snelle en vriendelijke reactie als je een vraag stelt. Uitstekende service en keurige terugkoppeling over eventuele langere besteltijden. De eigenaars denken echt met je mee en je kunt merken dat ze hun winkel met passie runnen.

Ihr habt 5 Sterne verdient

Ich bin , wie jedesmal, begeistert von euch und eurem tollen Service

Gute Beschreibung der Ware,schnelle Lieferung

Habe das erste Mal bei Euch bestellt und bin sehr zufrieden. Schön verpackte Ware, schnelle Lieferung. Bin sehr zufrieden.

Fast shipping

I had a very positive shopping experience. Shipping was fast and the product is beautiful.

Eine schöne & große Auswahl an Ivko Klamotten

Alles gut

Alles super!

Der Artikel, die Bestellung und die Lieferung waren so gut wie erwartet. Ich bin komplett zufrieden!

Prachtig vest!

Tevreden

Alles prima in orde

Van A tot Z prima geregeld: bestellen, betalen, leveren en retourneren. Ook de artikelen zijn zoals beschreven en worden netjes verpakt met kledinghangers aangeleverd.

Rietgors 154

2991MV Barendrecht