Tolle Ware und schnelle Lieferung! Bisher habe ich nur positive Erfahrungen gemacht. Ich wäre noch glücklicher, wenn ihr Ivko Kleider in der Größe 34 im Angebot hättet. Jawohl, die gibt es und das ist eigentlich meine Größe….

Weer een prima ervaring!

Snel, correct en vriendelijk. Hier koop ik in volle vertrouwen, afhandeling verloopt telkens voortreffelijk.

Sehr zu empfehlen

Sehr freundliche, kompetente Beratung am Telefon. Zügige Abwicklung und Zusendung der Ware innerhalb von drei Tagen. Auffallend schöne Jacke von Ivko.

Rapidité, confiance et admiration

Un produit de très grande qualité, tout en finesse

Fantastische klantenservice

Bestelling snel geleverd, fijn meegedacht en mooie kleding van uitstekende kwaliteit. Ik ga hier zeker vaker shoppen!

Komt prima op tijd

Bla bla bla

Superservice

Het bestelde vestje van Ivko was prachtig maar toch even contact opgenomen ivm de pasvorm. Eigenaresse van 13doors is (terecht) superenthousiast over de merken die ze verkoopt en heeft enorm haar best gedaan om een geschikter model te vinden. En liet dit uiteindelijk zelfs speciaal in de juiste maat uit Servië komen. Leuk!

Die Lieferzeit ist zu lang

Es war das erste mal, das ich bei Ihnen bestellt habe. Die Ware ist noch nicht in meinen Händen, Dem zu Folge kann ich dazu keine Meinung äußern

Gisteren gebeld omdat IVKO vestje kleiner uitvalt dan gedacht. Uitstekend geholpen door Anita, dank je wel!, er is direct een maatje groter gestuurd. Dit zit prima, ik ben er heel blij mee en stuur morgen de kleinere maat terug.

Lieferung schnell und unkompliziert. Zoll CHF 30.30

Wenn ich gewusst hätte, dass zum Preis des Teils noch Zollkosten von CHF 30.30 dazu kommen, hätte ich es nicht bestellt. Teuer genug alles zusammen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Very efficient and friendly.

I just have trouble creating an account at the store. However, the service has been excellent. And the articles are good and lovely.

Goeie kwaliteit kleding

Het was de eerste keer dat ik bij 13doors bestelde, dus ik had mijn bedenkingen. Maar 13doors had precies wat ik zocht. Verzenden ging super vlot en het pakketje kwam binnen een paar dagen binnen. Super netjes ingepakt en hee goede kwaliteit kleding. Ik ga zeker weer bestellen! Bedankt 13doors!

Heel snel en netjes verzorgd.

Nog nooit zo snel iets van IVKO kunnen bestellen.

Altijd supersnelle service en hele mooie spullen!

Altijd supersnelle service en hele mooie spullen!

Gewoon goed

Snelle bezorging, super leuk en zorgvuldig verpakt, heerlijk om het zo geleverd te krijgen!

Très bon produit - Site à recommander

Produit de très belle qualité. Très très bien emballé. Je recommande fortement

Parfait

Article magnifique Livraison rapide Que du +++

Het is jammer dat je op de site niet op maat kan zoeken. Verder geen gezeur mijnerzijds. Pracht produkten: wel prijzig! Snelle service.

Alles bestens

Prompte Lieferung, danke!☺️

Rücksendung

Ein Artikel ist sehr schön, den werde ich auch behalten. Der andere Artikel gefällt mir von der Farbe nicht und werde ich zurückschicken...aber das Rücksendeportal funktioniert nicht. Die Postleitzahl 1220 liegt in der EU (Wien) und trotzdem schreibt mir das Portal, eine Rücksendung geht nicht?! Ich hoffe, der Kundenservice kann mir weiterhelfen! Ergänzung: anscheinend funktioniert das Retourportal nicht für Österreich, sondern nur wenn man ein Mail an den Shop schickt. Dann bekommt man das Retourlabel ... kein Problem, aber ein deutlicher Hinweis für Kunden aus Österreich wäre hilfreich...dann hat man nicht mehrfach frustrane Versuche im Retourportal.

Mooie kwaliteit en een prima aflevering.

Mooie kwaliteit en een prima aflevering.

impossible de vous payer

Je n'ai pas besoin d'avoir un compte. Merci de me répondre en français

Snelle en zeer verzorgde levering.

Prachtig product.

Totale satisfaction

Très bon produit de qualité correspondant à mon attente et à ce que j’ai vu. La livraison se fait dans les temps. Si j’ai un problème, je trouve toujours une interlocutrice.

Erg tevreden

Ik ben zeer tevreden, alles verliep voorspoedig.

Rietgors 154

2991MV Barendrecht