goede service, snelle levering

Ik heb een vest besteld voor mijn tante. 13 doors heeft het vest opgemeten, zodat we wisten of het zou passen. De meneer aan de telefoon was heel behulpzaam. Het vest werd gelijk opgestuurd en was de volgende dag in huis en het paste precies.

Sehr zufrieden. Außergewöhnlich.

Das Paket war so liebevoll verpackt. Ich war darüber sehr angetan, nur leider stehen mir die Strickjacken nicht, obwohl sie mir sehr gefallen haben. Qualität ist top. Das war schade.

Ich war froh, mal das ganze Sortiment von Ivko zu sehen. 5 Sterne von mir

Produkt ist von bester Qualität , optisch ein Hingucker. Ich habe gerne Produkte aus Schurwolle und bin neugierig, was die Firma im Herbst 2022 auf dem Markt anbietet. Herzliche Grüße nach den Niederlanden Beate Busch

Sehr gut

Sehr schnell und unkompliziert. Empfehlenswert.

vlotte levering, goedproduct: wat wil je nog meer!

vlotte levering prima product wat wil je nog meer!

Farb-und Qualitäts Rausch !

Außergewöhnliche Sachen schnell bestellt und schnell geliefert ! Kompetente und sehr freundliche Dialoge bei einer „Problemzustellung“ durch DPD Ich kann 13 doors weiterempfehlen !

Eye catcher

Al jaren keek ik naar de prachtige vesten van Ivko. Het prijskaartje hield me steeds tegen. Echter soms moet je eens uit de band springen. Dit is een tijdloos en daarom ook zeker duurzaam vest. Super blij met deze eye catcher.

Fantastic

My order was dispatched as soon as it was received by 13Doors, and delivered to my doorstep 7 working days later during our Canberra COVID lockdown. It has brightened a dreary 10 weeks & I am looking forward to wearing my new dress in our spring when we can finally get out and about. 13Doors stocks my favourite brands, IVKO, Aldo Martins and Derby K, I will definitely be shopping with you again. Thankyou for such good service, totally delighted

Schnelle Lieferung wunschgemäß

bestellte Ware erfüllte alle Erwartungen in Hinblick Qualität, Design und Passform.

Profesfonalizn

Sind super

Super service goede collectie en snelle levering

De bestelling was snel binnen en kreeg goede hulp bij een vraag. Ging top dank je wel!

Helemaal fantastisch

Ik heb voor mijn vrouw al meerdere jasjes en vesten bij 13 doors gekocht. De service is echt geweldig. Je bestelling wordt altijd mooi ingepakt en als het toch naar je zin is kun je het altijd retourneren.

Super blij met mijn slippers van moo'ilo. Steentjes zitten superstevig en zijn prachtig. Bedankt ook voor de goede service!!

heel tevreden met mijn Eribe vest,

licht. warm en mooie kleuren. ik krijg vaak complimentjes

Ich bin äußerst zufrieden mit meiner Bestellung und mit dem Service

Ich hatte eine IVKO Woman Strickjacke gesehen, aber leider war sie ausverkauft. Zum Glück konnte sie noch bestellt werden. Ich bin sehr zufrieden mit meiner schönen Strickjacke. Was für ein toller Service!

Rietgors 154

2991MV Barendrecht