Heel behulpzaam

Goede voorlichting en heel behulpzaam

Goed geholpen

Erg fijne begeleiding gehad!! Alles snel geregeld

Fijn maar niet veel keus

Fijn dat je kan kiezen, se boxen zijn ook wel veel hetzelfde. Al een keer een box ontvangen die was uitgebreid en divers

Snelle en correcte levering

Ik ben tevreden over de levering en snelle afhandeling

Gemakkelijk online te bestellen.

Het was vlot en snel afgeleverd. Ik zou graag anderen aanbevelen.

Vlug & professioneel afgehandeld

De goederen waren gloednieuw, onbeschadigd & goed verpakt.

Goedkoop en snel geleverd

Overzichtelijke site, mooie aanbiedingen en netjes en snel geleverd

Goede service snelle verzending

Zeer snelle levering , top producten

Fantastic ultimate massive experience

Het blijft gewoon door space de mooie en geweldige spullen.die via jullie heb besteld echt. Te gek ik.beveel iedereen aan om. Bij jullie eco site spullen te bestellen

Een coach die goed de situatie aanvoelt, meedenkt en niets aan(op)dringt

Goede producten en een goed advies

Bestelling incompleet, geen reactie op klacht

Er miste 1 lamp in mijn bestelling. Ik heb daar tot 2x toe over gemaild maar geen reactie gekregen. Verder uitgebreid assortiment, snelle levering. Ik houd niet van slechte reviews plaatsen, los het liever zelf op met een bedrijf, maar dit is echt irritant.

Goed en makkelijk

Makkelijk bestellen en snel geleverd. Perfekt

Good

Good

Zeer goed, zeker een aanrader.

Alles netjes geregeld..

De doushe kop

De prijs vergeleken met wat je krijgt is kort niet je geld waard

Voortreffelijke producten, scherp geprijsd en snel geleverd.

Het maken van de juiste keuze uit het assortiment is lastig geweest voor mij. Ik heb als consument geen gebruikservaring met het aanbod. Wel snap ik dat het actueel is en dat de markt voor eco producten steeds ontwikkeld en aangepast wordt aan milieueisen en trends. De door mij bestelde producten zijn kwalitatief voortreffelijk. De Diaqua handdouche is een verbetering en de service op de Lampen vind ik vriendelijk. Ik kan een deel van mijn bestelling komen ruilen.

Ik ben zeer tevreden

Geweldige en nuttige producten, ik ben zeer tevreden

Hartelijkdank dat u dit voor ons mogelijk hebt gemaakt.

wij hadden nooit gedacht dat u het mogelijk kon maken om zo veel te kunnen besparen, plus een nieuwe koelkast, zonder u was het nog lang niet gebeurt. ontvang de hartelijke groeten wij zijn er erg blij mee, fam B Jansen.

geen mening

Super blij

Mooie lampfittingen besteld via mijn stadspas en heel blij ermee! Door middel van mijn schakelaar over te schakelen dimt mijn lampen.

De Energie Bespaarshop kan ik iedereen aanbevelen

Ik heb met de Energie Bespaarshop alleen maar positieve ervaringen: groot assortiment, goede communicatie, snelle levering en betaalbare prijzen. Ook met dhr. Kevin van de Berg, energie-adviseur van Energieloket Achterhoek ben ik heel tevreden: door hem ben ik veel bewuster geworden van mijn energiegebruik en hij heeft ook voor de nodige aanpassingen gezorgd; top!

Troep maar gratis met stadspas

Standaard pakket met troep

Keurige onderneming met kwalitatieve energiebesparingsproducten

Energiebespaarshop heeft kwalitatieve producten om energie, water en gas te besparen. Bestelproces via website gaat vlot. Snelle verzending en goed verpakt. Aanrader.

Isarweg 10

1043AK Amsterdam