Geweldig!

Ik heb een sensorlamp (op stroom en USB- kabel) gekocht. Het werkt echt goed en geeft goed licht wanneer het donker is. Heel goed dus.

Ik ben heel erg blij.

Ik heb geen ervaring.

heb er te weinig aan !

De Meter in goede orde ontvangen ! wat echter jammer is dat de gebruiksaanwijzing weer eens niet in de Nederlandse taal word mee gegeven ( zoals vele producten ) en ik niet alle mogelijkheden van de meter kan benutten en eigenlijk van een "miskoop " moet spreken !

gunstig geprijsd

PIR stekkerschakelaar besteld die de helft van de prijs was t.o.v. andere aanbieders.....TOP

Kreeg wat meer k besteld had.

alles is gemakkelijk te vinden en wordt vlot geleverd.

alles is gemakkelijk te vinden en wordt vlot geleverd.

Alles was perfect

Heel tevreden mee

Alles is goed

Ik ben me meer bewust geworden van energiebesparing. De man die langskwam was erg zorgzaam en vriendelijk.

Goede producten en snelle bezorging

Ik was op zoek naar een verlengsnoer die per stekker aan of uitgeschakeld kan worden. Deze heb ik gevonden, de omschrijving was duidelijk. Ook werd het snel bezorgd zodat ik hem ook meteen in gebruik kon nemen.

Makkelijk zoeken, snel gevonden en snel geleverd.

Grote keuze en heel overzichtelijk.

Niets op aan te merken

Bij slechts één bestelling heb ik niet bijster veel ervaring met deze webwinkel, maar in mijn geval verliep alles keurig zoals het hoort.

Snel geleverd en goede kwaliteit.

Alles prima

Beperkte keuze

Wel LED lampen Geen LED TL

Ik ben er heel blij mee

Ik ben er heel blij mee

superblij

snelle levering volop keuze

Topervaring

Ik had bij het bestellen zelf een fout in mijn adressering gemaakt. Daardoor werd het pakket automatisch geretourneerd. Na contact met de energiebespaarshop hebben ze het opnieuw verstuurd Kosteloos! Het product is prima en de energiebespaarshop was ook nog eens de goedkoopste aanbieder! Dus alles bij elkaar erg tevreden

Viel tegen.

Zwakke waterstraal, veel geruis-lawaai door de lucht toevoeging. Direct weer verwijderd en de oude kop er weer op. Staat nu op marktplaats voor € 5,-

Zonder probleem in gebruik genomen.

Ben er zeer blij mee geweldig top

Ben er zeer blij mee geweldig top...

Snelle bezorging

Bestelling en bezorging waren prima. Het product hapert zo nu en dan. Ik kijk het nog even aan.

Energiebesparend, zeer tevreden!

Verzorgd en snel geleverd

Verassend veel artikelen tbv energie besparende maatregel.

Prima prijs kwaliteit en juiste verzending.

Duidelijke beschrijving en snelle verzending

Snel, efficiënt en veel keus!

Heel makkelijk te vinden op de site en duidelijk omschreven. Snelle levering en duidelijke montage omschrijving. Wij waren er blij mee en ons besparing/ waarschuwingslampje heeft zijn geld al opgebracht. 2x de deur opdn laten staan.

Isarweg 10

1043AK Amsterdam