Zeer snel en betrouwbaar

Zulke mooie lampen

Normaal zouden wij dit nooit kunnen betalen, altijd al gewild warm licht,in een warm huis. Jullie hebben ons een warm 2025 gegeven!!! Hartstikke bedankt daarvoor. Met vriendelijke groet, Anita kraus. Sharon van straten.

Top bedrijf

Snelle levering en goed product

Ontzettend tevreden met de spaarlampen

Ontzettend tevreden met de spaarlampen

Blij met de 3 douche koppen.

Mijn 2e pakketje is kwijt. Postnl zegt dat ie is bezorgt maar nu is hij kwijt. Ik weet niet hoe dat kon gebeuren.

Alles ging goed

Het bestellen/leveren en het product was gewoon goed.

verzending goed

Ik wacht alleen nog op de batterij opbergdoosje. Geen idee of het ooit komt

Zeer slechte communicatie

Halve levering en na telefonisch contact nix meer gehoord. Ik zou teruggebeld worden maar na een week nog geen mail of telefoontje gehad!

Iet er professioneel uit.

Heb het apparaatje nu drie weken en werkt goed alleen afwachten of het ook werkt daar kan ik op zo’n korte termijn niets over zeggen.

Goede en duidelijke website

De bestelling op afgesproken tijd

Op basis van positieve ervaringen.

De dryer functioneert prima. Voldoet aan de verwachtingen. Aan te bevelen!

Niet geleverd

Mijn bestelling is niet geleverd, ondanks een bericht hierover. Volgens de app van post.nl is het daar ook nooit aangeleverd.

Bestelling gaat prima, levering iets minder

Ik heb drie sensor lampen besteld, en het vinkje aangezet voor de gratis Jekko inzamelbox. Lampen zijn keurig geleverd, maar de Jekko moet ik nog krijgen. Mail gestuurd, maar daar krijg je dan geen reactie op. Communicatie kan beter. Dus pas op met wat je verwacht… Op zich okee…

Prima en correcte levering.

Goed ik vind de snelheid van levering aan de trage kant.

Alles in 1x geleverd

Duidelijke website

Een hele goede ondersteuning voor de producten

Ben zeer tevreden met de energiebespaatshop en de energiebesparende producten en goed geholpen door de energiecoach

Snelle levering van een handig product

Ik heb bij de energiebespaarshop voor een gunstige prijs een uitschakelklok gekocht. Het artikel werd binnen enkele dagen geleverd en is erg handig in gebruik.

Niet helemaal tevreden

!

Matig

Jammer dat je geen antwoord krijgt op een vraag via mail gesteld

Het bestelde keurig en netjes verpakt

Alleen maar positief

Mooie producten waarmee ik energie kan besparen, wordt altijd snel verzonden en met zorg ingepakt.

Levering oké

Snel en vlot geleverd. Jammer dat instelbare tijd maar maximaal 6uur is. Had liever 9 tot 12 uur gehad.

Het is snelle reactie . Een goed contact gegeven

Super blij!

Besteld en snel alles ontvangen...heel goed!

Snelle verzending en goed product

Tochtvrije brievenbus besteld. Mooi ding.

Isarweg 10

1043AK Amsterdam