Prima mooi materiaal.

Goed en ik ben goed geholpen door een bedrijf of instantie van klimaatroute.

Mooie actie

Het was fijn om deze besparende producten te ontvangen.

Een heel mooi pakket. Al helemaal in gebruik. Nogmaals dank

Nachtlampje en deurdrangers komen prima van pas met onze kleinkinderen die hier regelmatig logeren. Ook de zandlopers zijn een uitkomst bij het douchen. Je let dan toch beter op de tijd en doucht dus toch korter

Super snel

Geweldige producten gaan lekker besparen op een goeie manier

Heel tevreden over de energie bespaarshop

Alles perfect geregeld en op tijd geleverd.ik ben heel tevreden.

Goede spullen snel geleverd en gemonteerd

Prima levering, goed verpakt en uitstekende producten

Radiatorfolie en magneetjes besteld - ook nog wel LED lampen erbij. Prima levering - netjes op de hoogte gehouden. Goed verpakt en dezelfde middag nog "gemonteerd"....

lampen zitten in een lamp op een dimmer maar gaan na elkaar aan.

Goede kwaliteit

Heb lampen, folie en tochtstrips ontvangen. Folie en dichtste al aangebracht Ben er blij mee

super

mooie en goede service

Goed advies snelle levering!

Vriendelijke jongen, dacht echt mee . Snelle levering van de lampen

Attente aktie, goed initiatief

Door deze aktie kreeg ik inzicht hoe ik mijn huis warmer kan houden met koude dagen. Dus de verwarming gaat hier minder snel aan wat energie bespaart. Bedankt voor de gratis artikelen

Te duur

Prijzen aan de hoge kant

goede actie

ik had gekozen voor een waterbesparende douche kop, achteraf bleek ik deze niet nodig want die had ik al. Naast de tochtstrip had ik beter ook een deurborstel erbij gehad i.p.v. de douchekop

Mooie korting voor een brievenbus

heel goed

Voor ons is dit de eerste aanzet tot energie besparing. We wonen in een huurhuis en onze verhuurder doet tot nu toe niets aan energiebesparing. We hebben in onze erker nog zgn. oorlogsglas !

Prima ik ben er blij mee

Ik zat even te wachten op mijn bestelling. Toen gebeld . Het product was niet op voorraad. Toen hebben ze een duurdere uitvoering opgestuurd, voor het zelfde geld . Prima opgelost.

Snelle service en goed kwaliteit

ben niet helemaal tevreden

Ik mis een duidelijke handleiding in het nederlands!!!!! De opwarming is matig.

Snelle levering (niet nodig) en prima prijs!

Via de gemeente een subsudie aangevraagd. Waardebon van 55 euro (!) ontvangen en hier besteed. Ruime sortereing, prima webshop!

Min ervaring is positief!

Goede push om duurzame actie te ondernemen!

Prima pakket.

Alles prima,ben er erg blij mee

GOED

IK HEB BESTELD 3 DOORDRUK STEKKERS MET 3 INGANGEN ARTIKELNUMMER 4007123248186. ALS IK DEZE PLAATS DAN BEDEKT DIE DE ANDER STOPCONTAKT HEEFT U OOK ANDEREN STOPCONTAKTE WAAR DE POOTJES TEGENOVERGESTELDE RIGTING STAAN. DE ANDERE SPULLEN BEN IK ERG TE VREDEN OVER.

Isarweg 10

1043AK Amsterdam