Goede snelle levering.

Top.

Snelle levering en goede producten

Prina

Alles netjes verpakt en snel verzonden

Prima idee

Voordeliger besparen kan niet.

goede actie

ik ben er heel erg blij mee en heb alles meteen in gebruik genomen

Bestellen (op budget van de gemeente) verliep soepel maar het duurde vier dagen voordat ik de producten in huis had.

oke

Netjes verzorgt ontvangen

Het artikel werkt goed. In afwachting of t de juiste besparing oplevert

voor dat geld vond ik het nog al tegenvallen.

producten die er inzaten zijn wel goed maar vind het nog al aan de prijs voor wat je in de box hebt.

Top geregeld!

Enorm blij met de nieuwe energiezuinige lampen. Hiermee hoop ik de energierekening iets in te kunnen beperken.

Lampen zijn snel geleverd, maar nog niet in gebruik genomen. Zijn aangeschaft als reserve...

Ze werken goed

Kwaliteit materiaal is minder de magneetjes om ze vast te klemmen Laten los Ik heb ze vast moeten lijmen Ik hoop dat ze nu blijven zitten anders heb ik niks meer aan deze Ventilatoren Ik kan ze wel aanbevelen maar dan moet de kwaliteit van het Materiaal wel beter zijn

Goede ervaring

Prima site, product gekregen wat besteld.

Prima website, goede producten en snelle levertijd!

Goede producten

Mooie goede producten. Snelle levering.

super blij mee

Snelle levering, en goede kwaliteit van hun producten

Wat een topkado

Heb het kastje nog niet op internet kunnen krijgen

Niet werkend kunnen krijgen

Zeer snelle levering.

Gemakkelijk bestellen, snelle levering, kwaliteit van de producten lijkt goed te zijn; alles werkt naar behoren. Duidelijke web-site.

Blij met besparende lampen

Fijn om besparende lampen cadeau te krijgen

helemaal goed

snel geleverd en precies hetgeen wij wilden hebben. Prima

Heel zinvol

De 50 euro die de Energiebespaarshop mij heeft gegeven is nu goed besteedt, goede strips tussen deuren die veel kou en tocht doorlaten. Plus borstelstrips onder de voordeur en haldeur.

radiator ventilator aangeschaft, lijkt het goed te doen, met dit weer nog niet echt kunnen testen

ik reken er op dat bij kouder, de ventilator zijn werk doet

snelle levering en met het tegoed wat je krijgt € 80 is en lijkt het goedkoop, echter wanneer je later extra wilt bestellen dan zijn de prijzen ineens toch anders lijkt het wel. Maar goed is het maar net welke draai je eraan geeft en hoeveel je over hebt voor bezuinigingen.

Makkelijk besteld en netjes afgeleverd

De bespaarbon van de gemeente was makkelijk te verzilveren op de website. Ook werd je goed op de hoogte gehouden wanneer eea zou worden afgeleverd.

Isarweg 10

1043AK Amsterdam