Besteld en snel geleverd

Overzichtelijke site en snel ontvangen!

Overzichtelijke site en snel ontvangen!

Geweldig!

Alle energie bespaar punten aangebracht. Wist niet dat je zo makkelijk kon besparen.

Snelle levering en goede service

Het pakket met lampen en radiator folie snel ontvangen. Bij ontvangst was 1 lamp defect, deze werd direct nageleverd. Goede service.

Prima site, snelle levering.

Blij met nieuwe aankoop. Mooi apparaat en was netjes verpakt.

Teleurstellend

Dat PostNL het door mij bij Energiebespaarshop bestelde artikel is kwijtgeraakt, daar kan Energiebespaarshop niets aan doen. Toen ik daar een mail over stuurde naar Energiebespaarshop, verzocht men mij nog even af te wachten of PostNL het pakket niet alsnog zou leveren. Toen dat niet gebeurde heb ik een 2e en 3e mail naar Energiebespaarshop verzonden, maar helaas geen reactie meer. Dit speelt nu bijna 2 weken. Energiebespaarshop had allang een nieuw artikel naar me moeten afsturen, en het vervolgens moeten uitvechten met PostNL. Ik vind geen reactie geven de ergste zonde die een webshop kan begaan. En kom astublieft niet aan met "te weinig personeel" als reden. Een reactie geven is zo gedaan. Graag zsm oplossen!

Gemak en comfort

Het schakelmateriaal van Hombli en de lampen zijn buitengewoon handig in gebruik. Eenvoudig te installeren en te gebruiken.

Snel en goed

Sneller dan verwacht! Top!

Top !

Leuke actie met goede producten!

Goede producten

Goede producten en snelle levering. Zeer tevreden dus!

Prima levering en nog gebeld met energiebespaarshop voor advies. Prima te woord gestaan.

Niets ontvangen

Niets ontvangen

ziet er gelikt uit maar doet niet wat het moet doen

Jammer dat de data van het gas niet is te zien En een update niet eerder mogelijk is dan medio volgend jaar

Super lampen erg besparend !

Uitstekende service

Perfecte service nadat er een lampje defect bleek.

Nvt

Nvt

Oke

Netjes op tijd bezorgd

Opdracht is direct goed verwerkt

Als ik wederom wat wil bestellen ga ik dit zeker bij jullie doen.

Ben er blij mee

Goed geregeld

Goede actie

Probleem zeer netjes opgelost

Er miste een deel van de bestelling. Dat is na mailcontact opgelost

Jammer dat de douchetimer niet waterproof is

Verder was de levering prima en als verwacht, maar een douchetimer gebruik je onder de douche en dan is het wel handig als hij ook waterdicht is...

werkt prima

werkt prima je kan lekker makkelijk alles bekijken ,ook kan je zien welke apparaat het meeste stroom verbruikt, je moet wel zelf op zoek welke dat kan zijn

Mooie meevaller

Zelf heb ik bijna alle verduurzaming gedaan. Een mooie douchekop had ik nog niet.Maar €79 vond ik wel wat teveel…

Isarweg 10

1043AK Amsterdam