De radiator ventilator werkt uitstekend, heel blij mee!!

Heel simpel en snel besteld en geleverd. Top!!

Goede producten en fijne en snelle service

Ik mocht via onze gemeente een klein bedrag besparen aan energie zuinige maatregelen. Er waren meerdere winkels hiervoor mogelijk maar energie bespaarshop sprak mij het meeste aan qua assortiment. Uiteindelijk een viertal LED lichtbalken besteld voor op zolder en ze werden snel geleverd en doen hun werk perfect. Een drie kwart jaar later ging er helaas eentje stuk. Ik kon per mail contact opnemen, probleem uitgelegd en twee dagen later was de vervangende LED balk er al weer kostenloos. Beter kun je niet hebben dus!

Tevreden met de actie

Prima materiaal, bevestiging met magneetjes was gemakkelijk, kleefkracht van magneetjes is groot

Tevreden over de energiebox. Wel een minpunt is de deurdrangers die in de box. Zitten. Deze zijn alleen te gebruiken bij 1 soort scharnier. Heb je die niet dan heb je ook niets aan de drager. Dat is wel jammer.

Ben goed geholpen

Ben goed geholpen en vriendelijk uitleg ,de spullen zijn prima te monteren.

Heel blij mee!!

Ik ben heel blij met de energiebox. Hartelijk dank.

Prima producten

Heb al mijn spaarlampen vervangen door ledlampen Scheelt veel elektriciteit dus goed voor de portemonnee en natuurlijk goed voor het milieu.

Tevreden met de producten

Produkten zijn top. Zeer tevreden. Goede service Ik heb ipv grote fitting. Kleine gekocht maar kan altijd gebruiken..

Besteld. Volgende dag in huis.

Het doet zijn werk

Beetje geduld hebben met het aanbrengen, maar eenmaal goed erop zie je er bijna niets van. En het werkt. Wel oppassen met kinderen en huisdieren, omdat je het moet aanbrengen op je kozijnen is het wel kwetsbaar.

We hadden de gratis bespaarbox aangevraagd en zijn blij verrast door de inhoud. Vrijwel alles gelijk ingebruikname nomen tochtstrook doen we deze week.

Eenvoudig te bestellen en snel geleverd

De box die ik graag wilde werd de eerstvolgende werkdag al geleverd! Fijne bruikbare energiebesparende middelen gekregen. De douche timer blijft helaas niet op mijn natuurstenen wandtegels zitten. Die heb ik weggegeven. Ook handig dat deze site veel ifo bevat waarbij je je kunt oriënteren en ideeën op kunt doen voor nog meer besparing.

goede lampen maar een lamp stuk bij uit verpakking halen

Lampen gelijk in gebruik genomen waarbij een lamp al stuk was. Ik had het glasomhulsel in de hand en de rest bleef in de verpakking.

Besparing komt goed uit

Prima initiatief van gemeente Woerden

De lampen zijn goed

Ik vind dat de kleur van de lampen geel zijn. Voor mij is wit beter.

Item ontbreekt

Helaas zat het bestelde item; flexibele kraanslang, niet in de afgeleverde doos.

Erg omslachtig om in te vullen, zeker voor oufere mensen.

Goede actie. Het was prettiger geweest wanneer de box of andere spullen op kantoor kon worden opgehaald. Ik heb nu al diverse mensen geholpen met invullen, die het anders niet was gelukt.ook de uitnodiging is door veel mensen gezien als folder en weggegooid, beter was het in een envelop te versturen. Daarbij hebben veel oudere mensen geen mobiel of p.c. Jammer van deze actie.Veel mensen zijn het hierdoor mis gelopen.Ik ben heel blij met mijn spullen, super blij en gebruik ze ook.Vriendelijk dank en excuses voor het commentaar!!!

Nog geen ervaring

De verwarming brandt nog niet

PRIMA

Goede producten en snelle levering.

Blij mee

Mooie lampen en de douchethermostaat helpt echt mijn pubers water te besparen bij het douchen. Top

Geen Klachten

Via de woning stichting een kortings bon gehad, Anders had ik van het bestaan niet afgeweten. Maar prima levering.

tevreden

goede ervaring

zinloos grote verpakking voor weinig resultaat

ik had geen tochtstrip nodig en heb geen centrale verwarming dus ik heb afgesproken dat ik lampen zou krijgen. ik heb een grote doos met 1 lampje gekregen en nog een grote doos met spullen die ik niet kan gebruiken. winst; 1 bespaarlampje. voor 50,00 euro vind ik dat een grote uitgave.

Makkelijk , goede beschrijving van de produkten

Isarweg 10

1043AK Amsterdam