Besparen op energie is altijd goed

Besparen op energie is altijd goed , voor milieu en de portemonnee

Alles is verlopen naar wens, de bestelling en de bezorging.

Makkelijk om erop te doen. Praktisch dus.

Practisch

Super fijn

Erg fijne douche kop besteld!!

Snel en keurig geleverd

Snel en keurig geleverd

Goed en handig

Goed geholpen en alles is welkom om te kunnen besparen

?????

??????????

Toppie

Hele goeie actie

Perfect!

De tochtstrip en de douchekop heb ik in gebruik. Ben er blij mee. Het folie moet ik nog achter de cv doen. Weet nog niet of het helpt, omdat ik de cv nog niet aan heb, natuurlijk. Verder ben ik tevreden! Bedankt.

Prima douchekop

Ik word er lekker wakker van

Het was zeker zinvol.

Informatief en duidelijk.

Altijd blij met gratis spullen.

Was aardige knul aan de deur. Ik had niet zoveel tijd ,want kwam onder de lunch. Maar handelde alles snel af. Bedankt voor de gratis bespaar spullen ter waarde van 50 euro.

Wat fijn zo een box Ik wist niet dat de cv ketel zo veel energie uitstoten.nu gaat er zo een kap over heen

Goed uitgelegd en snel bezorgd. Was er blij mee

Alleen jammer dat je van verschillende buren hoort je kon dit nemen of dat nemen. De jongen die hier voor de deur stond kon je alleen maar de douche kop nemen of tocht strippen . Hij had het niet over lampen die had ik graag gewild maar ja niks aan te doen

Positief.

Mijn ervaring omschrijf ik als zeer positief.De inhoud helpt me om echt te bezuinigen op de energie.

Geen oordeel

Nog geen lampen gehad en ga ik ook niet mee krijgen denk ik

ik heb lampen gekregen niet het niet deden!

ik heb contact gezocht met leveranciers, geen vergoeding gekregen omdat ik deze lampen weg heb gegooid!

Goede energiebesparende producten!

Een overzichtelijke site met veel keuze. Binnen een paar dagen had ik de doos al binnen met de producten zoals omschreven. Helemaal top dit!

geweldig

Ik ben er blij mee,

ales goed

Nette hulp aan de deur snelle levering Prima!

Leuke actie

Ben erg blij met de warme lampen

goede producten die ik goed kan gebruiken

goed aangekomen met mooie materialen.

Isarweg 10

1043AK Amsterdam