Geweldige producten

Mooie box

Veel bruikbare artikelen

Leuke lampjes

geweldig

ik ben er erg blij mee,,aangezien ik twee longziektes heb ,en 24uur aan het zuurstof moet ..en ik het folie had besteld voor achter de verwarming ,,want als je vaak stil zit krijg je het snel koud .....maar heb toch nog een min puntje is ook eigenlijk van belang onderaan de deuren zit een kier dat is helaas niet op te lossen met een stripband daar moet echt van die soort borstel voorkomen of wat anders maar ondanks alles ik tevreden over de foliedank jullie wel mvg A Verduin

Bruikbaar

Niet alle te gebruiken van 8 producten heb ik er al 5 ingebruik de andere kijk ik wil of bij andere inde buut of bij vrienden

Heel blij met de bespaar spullen

Blij met de bespaarbox

Prima voorlichting

Eindelijk wat bewuster bezig

Handig en informatief

Goed assirtiment tegen nette prijzen. Helaas ontbreekt bij isolatiemateriaal precieze instructie over wat, waar en hoe dik resp hoe het geplakt moet worden.

Erg blij mee

Mooie actie. We zijn er erg blij mee en alle producten hebben we gelijk in gebruik genomen.

Overzichtelijk

Voor de kleinkinderen heb ik de douche zandloper genomen en zij maken er nu een wedstrijd van, wie bij welke kleur gereed is met douchen

Zie boven.

goede producten

goede producten.

Mooie artikelen

Cadeautje van gemeente valkenswaard

prima bedrijf

Prima bedrijf om besparingsmiddelen te kopen. zaken worden vlot geleverd.

fantastisch dat de gemeente 50 euro beschikbaar heeft gesteld voor besteding in de shop.

Uiteraard fantastisch dat de gemeente Haarlem 50 euro beschikbaar heeft gesteld voor besteding in de Energie bespaarshop. De medewerker die langs de deur kwam om te overleggen en adviseren was vriendelijk en behulpzaam. Levering was ook erg vlot ongeveer 2 dagen. Puntje van kritiek: dat het wel jammer was dat er c.a 4 euro's niet gebruikt konden worden. Hierdoor blijft er over alle gegadigden gezien een aanzienlijk bedrag over. Ben benieuwd wat daar mee gedaan wordt? Hopelijk kan de gemeente hier nog meer mensen blij mee maken.

Blij mee

De lampen werken niet via app

Dankbaar

Mooi initiatief. Ik ben dankbaar dat met beperkte middelen de komende winter aangenamer door kan komen.

Goede materialen

Goede materialen om je huis duurzamer te maken, kun je een goed begin mee maken.

Alles is prima verlopen.

Alles is prima verlopen.

Tot nu toe zeer tevreden

Ik heb nog niet de radiatorventilator uit kunnen testen, ik ben zeer benieuwd hoe dat straks gaat werken als we de verwarming weer moet aanzetten.

Goed verzorgd en voor elk wat wils

Mooi ruim assortiment met verschillende producten. Zowel voor gas en stroom alswel een combinatie van deze 2 producten.

Inhoud zeer goed toepasbaar

magneetstrip werkt niet naar behoren.

De produkten voldoen prima...goede kwaliteit..snelle levering...goede service

Isarweg 10

1043AK Amsterdam