Hele goeie actie!

Mooi dat er aandacht is om energiezuiniger te leven!

gekregen wat ik bestelde ben tevreden

makkelijk te gebruiken en te plaatsen

Super inhoud

Super inhoud, bruikbare artikelen! Nog niet aan bod gekomen wegens temperaturen momenteel maar in de winter gaan we hier zeker gebruik van maken. Kunnen niet wachten om het resultaat te merken in onze portemonnee

Snelle levering ruime keuze

Erg tevreden met onze waterbesparende douchekop, snel geleverd , goed verpakt.

Laat de winter maar komen

De voorbereidingen zijn gedaan om zo min mogelijk energie te besparen .

Super service

Verantwoordelijk.

Ook ik voel de verantwoordelijkheid om zorg te dragen voor onze planeet. Ga daar ook zeker mee door. Batterijen breng ik al weg zolang dat bestaat. Maar ik houd mij u ook aan mijn eigen regels wat betreft het waterverbruik en verlichting.

Klacht wordt direct opgepakt en opgelost! Super!!

Het was snel geleverd en ik ben er heel blij mee..was allemaal prima.

Kan ik heel goed gebruiken

Hele praktische artikelen. Ik had zelf al een water besparende douchekop maar heb daar iemand anders hee blij mee kunnen maken. Niet alleen de lampen maar ook de tijdklok komen goed van pas evenals de afsluiting voor de brievenbus . De vorige had het begeven.

Enorm klantvriendelijk!

Levering was snel maar toen ik een paar maanden (!) later de dimmer wilde laten installeren kwam ik er achter dat ik een verkeerde had besteld. Ik mocht hem zo omruilen voor een andere! Deze werd binnen een paar dagen thuis bezorgd! Super service!

Snel bezorgd en goed verpakt

Heb alleen spaarlampen besteld

Snelle levering.

Wat fijn om deze energiespaarbox te mogen ontvangen via een cheque.

De temperatuur van nu 30 ge nodigt nog niet uit om goed te oordelen en te checken.

Jullie snelle actie is super

Leuk

Goede producten. Belangrijker: bijdragen aan een duurzame toekomst.

Mooie geste van de overheid.

Prima webshop en snelle afhandeling.

Ik heb pas een keer gebruik gemaakt van de webshop, maar die keer beviel prima.

In inhoud van de box vindt ik matig.

Voor de prijs wat de box gekost heeft. Vindt ik de inhoud aan de magere kant

Top pakket

Perfect, vanaf bestelling t/m levering

Zeer snel geleverd

Binnen 2 dagen alles Binnen op de site werd gezegd 2 weken maar een aangename verrassing dat het in 2 dagen Binnen was wij waren zo blij als een kind op kerstochtend alles zeer goed verpakt

Top box

Heel blij met deze energie besparende spullen

Snel geregeld

Keurig en snel binnen

goed idee

Energiekosten naar beneden brengen.

mooi

altijd handig

top actie!

spaarlampen en isolatiematerialen waren goed

Isarweg 10

1043AK Amsterdam