nieuwe kraan

super de nieuwe kraan.

Niets

Alles in de doos waardeloos.

goede en snelle service

Snel en makkelijk te bestellen via de site en snel geleverd.

Mooie artikelen gekregen

Na de vakantie ga ik mij verdiepen in de meet apparatuur die ik ontvangen heb. Ik ga ze zeker gebruiken.

Geweldig initiatief en er is van alles te vinden. Je kunt altijd wat gebruiken.

Zonde van het geld

Ik had een energiemeter per apparaat, maar had niet in de gaten dat je daar ook nog zig-by bij nodig had. Dat is de aanschaf van een router wat ook geld kost. Terwijl er ook simpele oplossingen zijn om energieverbruik per apparaat te meten. Nogmaals erg zonde van het geld van deze aanschaf en van de subsidie van de gemeente

Uistekend

Netjes geregeld om voor € 80 dit te mogen bestellen. Heb lampen besteld.

verwarming moet ik nog uit proberen

Ruime keuze en snelle levering

Ik kon goed mijn keuze maken gezien het ruime assortiment en vind ook dat de bestelde producten snel werden geleverd

Goede kwaliteit lampen

De halogeen buitenlampen vervangen door buiten armatuur led lampen. Ipv 900 watt is het verbruik nu 100 watt . En doen het zeer goed!

Topaanbieding!

Duidelijke menu's zodat je snel naar de producten kunt die je wilt zien en ev. bestellen. Veel keus en duidelijke uitleg hoe e.e.a. te gebruiken. Goede site.

Alles keurig op tijd geleverd

Bestelling keurig in kleine verpakking verpakt!

Top box voor een ouder huis dat verduurzaamd moet worden

Ideaal voor een ouder huis om toch te kunnen verduurzamen en zo toch iets te besparen op jaarbasis

Veel energiespaarders bijeen; bestelling vlot gelecerd.

Ik zocht een bestedingsdoel voor mijn van de gemeente gekregen energie-bespaarcheque. Dat was te vinden in het assortiment van Energiebespaarshop. Maar... als er in de toekomst nog eens zo'n actie komt, zou ik niet weten wat te kiezen; ik heb geen gas, vrijwel al mijn verlichting is met LEDlampen, veelal geschakeld met tijdklok of naderingsschakelaar. Wat een mooie aanvulling zou zijn is software (Mac, Linux, Windows) voor energiemanagement, te gebruiken in combinatie met smart meter en/of wisselrichter PV-installatie. Idealiter meteen relais om de uitgang te schakelen bij overproductie (uitgaande van een toekomstig einde aan de salderingsregeling).

Douchekop echt besparend

Douchekop werkt uitstekend! De heat fan probeer ik in de winter wel is nu veel te warm

Snel alles ontvangen, werkt goed

Echt dingen waar je iets aan hebt!

Deze artikelen dragen zeker bij aan een dagelijkse besparing van energie.

Goed assortiment en snel geleverd

Het assortiment ziet er goed uit en biedt mogelijkheden op veel gebieden qua energiebesparing. Het bestelproces was bij mij probleemloos ent de levering/bezorging ging eveneens vlot en goed.

erg mee geholpen in deze dure tijd.

alleen jammer dat de led bakken niet verbonden kunnen worden op 3 meter afstand, zelf wat geknutseld, is voor de wat minder handige hobbyist niet vanzelf sprekend

Alles werkt perfect

Lampen en tal werkt perfect

Primaa

Mooi pakket

Makelijk te installeren

Radiator folie en Radiator ventilatoren makkelijk te installeren. Kan nog niks over de werking zeggen tot de zomer voorbij is

Fijn

Erg fijn om zo te kunnen besparen

Niets op aan te merken!

Ik ben zo wie zo blij met deze artiest en alles is snel geleverd en in goede staat.

Isarweg 10

1043AK Amsterdam