Top product!

Snelle en correcte levering

CV ventilator doet nu ook dienst als verkoper.

Leuke en nuttige artikelen

Besteld en snel ontvangen. Het zijn artikelen die ik normaal niet besteld zou hebben

Besteld en binnen een week ontvangen. Prima toch!!!

Prima en snelle levering

Nadat ik een herinneringsmail had verzonden werd hier direct op gereageerd en het bestelde artikel in no time alsnog geleverd

geweldig

goede kwaliteit en zeer snel geleverd

Blij met m’n gratis spullen

Snel en goed

Alle bestelde producten snel afgeleverd

Mooi voorraadje lampen.

Vlotte levering.

zeer goede aktie

Uitstekende aktie

Nog geen ervaring

Heb hier nog geen ervaring mee nog geen verwarming aan gehad

Nog niet gebruikt

Had liever led lampen gehad om eerlijk te zijn woon in een nieuw huis in het midden dus qua verwarming verbruik ik niet veel,douchen binnen 5 min,hooguit 2 wasbeurten die ik draai per week,en eet veel bij vrienden. Stroom gebruik ik het meest vandaar de lampen

Prima regeling.

Vaker doen.

super

gemakkelijk te bestellen en snel geleverd

Het was een beetje lastig zoeken naar welke lampen ik moest hebben. Uit eindelijk gelukt

Ik ben heel blij met de inhoud

Buitengewoon tevreden over de artikelen die ik had besteld en gekregen.

Snelle service en bezorging!

Uitstrkend

Een perfect en nuttige pakket. Vriendelijk mensen dat je aan telefoon krijgt.

Snelle levering en goed verpakt

Enkele producten gekocht, over enkele tevreden (waterbespaarders en diepvriesthermometer). De douchezandloper valt nogal snel naar beneden en de kleur van het zand is wit en dat is niet handig als je een witte betegeling hebt. Rood of blauw zou beter zijn. Heb ik zelf ook niet bij stilgestaan.

Snelle, correcte levering

Tijdens het bestellen stond dat het tot 2 weken kon duren voordat de bestelling geleverd zou worden. Ik kreeg de volgende werkdag al bericht dat de bestelling ingepakt werd en de dag daarop werd het keurig geleverd!

geweldig kon al mijn lampen vervangen top.

prima top

Snel en goed

Bedankt voor de duidelijke site en snelle bezorging. Ik ben blij met mijn energie bespaar spullen!

Overzichtelijke site en snelle levering

Overzichtelijke site en snelle levering