Handige overzichtelijke webshop met goede producten

De webshop gebruikt om mijn cadeaukaart uit te geven. Alles liep soepel en verzending ging goed.

Fijne ervaring, snelle levering en kwalitatieve producten.

Prima service. Werden eerst te kort lampjes afgeleverd maar na een mailtje werden de ontbrekende lampjes snel nageleverd

Te duur voor zo een pakket

Ik vindt het echt veel geld voor zo een pakket veel te prijzig

Top en snel geleverd

Super, allemaal in gebruik! Duidelijk omschreven

Goede ervaringen mee

Ik weer een beetje

Erg blij mee

Prima douche kop lampen ook fijn

Bestelde goederen geleverd

Ik werd op de hoogte gebracht dat er sprake was van leveringstekorten. Daarna binnen ongeveer een week arrveerde de bestelde produkten. Helemaal prima.

prima materiaal

te vroeg om al te installeren, temperatuur is nu 30 graden buiten.

Goed.

Veel keus, voor kwalitatief goede producten, waarmee je veel kunt besparen!

Namens gemeente en woningbouw geattendeerd op deze shop. Ze maken hun woorden zeker waar. Heb diverse producten aangeschaft om te besparen op watergebruik, energie en isolatie materiaal gekozen om minder gas te consumeren. De producten zijn van goede degelijke kwaliteit, en makkelijk te gebruiken, en zo doende zal ik de komende maanden zien dat de meters iets minder gaan verbruiken. Bedankt voor adviezen en goede duurzame producten, en echte aanrader.

Spullen werden snel geleverd

Het duurde even, maar al het bestelde werd in goede staat geleverd.

OK.

Minder energiebesparend dan gedacht

Super tof initiatief om zo burgers met kleine beetjes aan te sporen om minder energie te verbruiken. Wij dachten al onze huidige (oudere led-lampen) mooi te vervangen. Ook kon er wel een waterbegrenzer op de douche. Helaas kwamen we van een koude kermis thuis. De waterbegrenzer voor de douche zat helaas niet in de doos met bestelde producten. Foutje, kan gebeuren natuurlijk. Echter waren de 'energiezuinige' lampen van label F. Dat valt dus behoorlijk tegen aangezien ik nu overal label B in heb zitten. Al met al toch fijn dat we in elk geval weer lampen op voorraad hebben.

Blij met dingen die ik heb gekregen

Dat ik er dus blij mee ben .

Vrij vlotte levering

Doos waarin de artikelen geleverd werden mocht wel de helft kleiner zijn. Had namelijk ook gepast. Nu nog wachten op de koudere dagen om te zien wat ik besteld heb daadwerkelijk besparing op gaat leveren.

Kiezen juiste lampen oké

De klep van de brievenbusafsluiter zit zo strak dat de postbesteller veel te hard moet duwen om de post door de gleuf te krijgen. Gevolg: beschadigde en/of verkreukelde post en kranten. De lampen zijn prima en ik heb er al drie verwisseld.

geweldige actie die wordt gewaardeerd

ik ben blij verrast met deze actie

Prima bedrijf

Ik heb goed met ze kunnen overleggen om tot een goeie keuze te komen

voor mijn woonsituatie zeer eenvoudig

het plaatsen van nog betere lampen.

Ben blij met de artikelen,het motiveert enorm!

Idem,als bovenstaand.

Het verliep vlotjes

Degene die de bestelling opnam was helder en vlot. Ik heb mijn spullen spoedig gekregen.

Douchekop voor waterbesparing is perfect

Snel geleverd en besteld met gratis bon

Snel binnen en erg tevreden.

Ik kreeg de box zeer snel in huis. Oftewel, ik ben nu bezig met besparen. De energiekosten zijn zodanig hoog dat je het er niet mee zult redden, helaas. Maar alle beetjes helpen!

Alleen de douchekop

De douchekop bevalt goed. De water regulatoren niet, lijkt wel een hogedrukspuit.

Isarweg 10

1043AK Amsterdam