Mooi pakket.

Alle ontvangen producten geïnstalleerd, werkt prima.

Betrouwbaar

Goede en snelle service

Minder energie gebruiken

Lampjes snel ontvangen

Verassende actie deze energiebron!

Gemakkelijk bestelllen en snel geleverd.

Goede producten en snel geleverd maar vooral een geweldige actie van de gemeente Venray

Snelle bezorging

Supersnelle levering en veel keus

Zo snel mijn bestelling in huis. Goed verpakt, goede kwaliteit en ruime keuze.

Fantastisch alles gratis

Fijne actie

Fijne actie van gemeente Hilversum

Netjes ontvangen

Netjes alles afgeleverd

Goede bruikbare spullen

Super blij!

Goed product!

De lampen die ik besteld heb zijn te fel, leven te veel licht.

De lampen die ik besteld heb zijn te fel, leven te veel licht. Er waren echter geen lampen e14 met minder lumen...

Super producten

Ik heb een douchetimer. een leeslamp en tochtstrips besteld. Alledrie prima kwaliteit. Het werkt zoals gehoopt.

Oke!!!!

Goed producten en goed verpakt

Goed, volgens bestelling

Netjes,op tijd Goed verpakt en alles doet het

heel fijn dat deze mogelijkheid ons geboden wordt

ik heb de douche kop gelijk gemonteerd en uit geprobeerd werkt goed, ik ben er blij mee

Met die dure prijsen helpt dit wel je kan met dit veel isoleren waardoor je minder gas gebruikt en blijft watm in huis

Good

Good

alle kleine beetjes helpen

fijn dat we dit hebben kunnen aanschaffen. Alle kleine beetjes helpen om te besparen.

Erg fijn dat ik het pakketje gekregen heb

Netjes geleverd

Echt goed

Helemaal blij mee

Handige producten

Handige producten, ik ben er blij mee.

Veel moeite moeten doen.

Veel moeite moeten doen om de kaart te verzilveren. Veel bouwcentra hadden niet wat ik wilde kopen. Ook was het moeilijk om te achterhalen wat tot energiebesparende artikelen behoort. Een lijst had geen overbodige luxe geweest. Toen maar door mijn zoon online laten bestellen, want met mijn 91 jaar was dit een station te ver. En dan de, in mijn ogen, snelle deadline van 2 juni. Pfff.

Isarweg 10

1043AK Amsterdam