Ben zeer tevreden met het aanbod

De lampen die ik ontvangen heb zijn reeds in gebruik

Duidelijke website

Duidelijke website, snelle levering

Super attent

Uit mezelf zou ik er niet opgekomen zijn om dit aan te schaffen

Lekkere manier van besparen

Snelle levering van goede producten

Prima geholpen

Spullen goed en snel geleverd.

Spullen goed en snel geleverd.

Snel en goed geleverd

Prima initiatief van de Gemeente

Veel artikelen spreken voor zich. Alleen de deurdrangers konden wel wat schriftelijke uitleg krijgen.

Zeer goede producten en goede service

Ik heb met mijn waardebon radiatorfolie, een smart-stekkerdoos en mijn favoriet: Hombli-lichten aangeschaft. Ik ben erg tevreden over de de kwaliteit van deze producten en ik ben ook zeer tevreden over de service. Mijn waardebon werkte eerst niet door een fout in de postcode van Haarlem, echter ben ik aan de telefoon goed geholpen.

Ben blij met het pakket en de toekomst zal het uitwijzen.

De winter zal het leren

Prima energie besparede producten

Goede producten

snel en goed binnen

als reserve erg fijn

Snelle levering en prima assortiment

In 24 uur geleverd en een uitgebreid assortiment.

Zeer tegenvallende waterbesparende douchekop

Die is zo zuinig dat mijn cv-ketel telkens afslaat en “sta te happen” omdat ik weer koud water heb. Heb maar meer gauw de minder zuinige oude douchekop aangesloten en kan me nu weer ongestoord warm douchen.

De douchekop past niet.

Na veel gezeur van de verkoper, de douchekop genomen. Deze heeft een andere maat aansluiting, waardoor je er zelf afsluitrubbers bij moet gaan kopen. Fijn voor een gratis product, meteen de oude douchekop weer gemobteerd. Cinpleet nutteloos.

Snelle vlotte levering

Goed geregeld

Veel sneller bezorgd dan verwacht! Alles was perfect ingepakt, ik ben er heel blij mee!

Super blij

Super blij

Een heel aangenaam en goed idee .

Alles is in gebruik. Eeg fijn die nieuwe energie besparende artikelen. Heel blij mee. Bedankt.

Zeer tevreden klant. Makkelijk te bestellen en keurig afgeleverd.

Mooie energiezuinige verlichting

Via de webshop, uit een ruim assortiment, een aantal mooie led producten kunnen kiezen. De levering hiervan was ook redelijk snel. De sensorlamp inmiddels in gebruik genomen en werkt prima!

Ruime keuze, snelle levering

Ruime keuze in energiebesparende maatregelen. Goede producten en snel geleverd!

Goed initiatief!

Super initiatief en motiverend om d.m.v. deze actie nog meer te letten op energiebesparende materialen en artikelen.

Nutteloze

WiFi moet aanstaan om product te gebruiken.

Isarweg 10

1043AK Amsterdam