Ik kon het makkelijk online bestellen

goed geregeld

goed initiatief van de gemeente amersfoort. stukje bewustwording voor de burger.

goede actie

Lampen gedeeltelijk al in gebruik genomen ,door oude spaarlampen te vervangen.

Fantastische lampen set

Fantastische lampen set

Overzichtelijke Website en snelle levering.

Makkelijk en snel bezorgd

Het was makkelijk om de producten te kiezen en de bestelling werd sneller dan verwacht bezorgd

Snelle levering, goede producten

Helemaal tevreden, prima snelle levering en goede producten.

Om te besparen in energie. Is alles wat ik kan doen mooi mee genomen

Goede kwaliteit

Heb de bestelde lampen ontvangen en na geplaatst te hebben gaven ze voldoende licht.

Kundige energie coach.

Hij nam de tijd om mijn opties door te nemen, en te inventariseren wat ik al heb en heb gedaan.

Het is lekker besparen

Het is goed energie te besparen met deze led lampen

Geweldig!

Mooi helder licht.

Mooi initiatief

Leuke manier om weer wat extra te besparen

Supergoede actie!

Ik ben er heel blij mee.

Super mooi product, energiemeter.

Ik ben heel blij met de energiemeter en daarbij geleverde lampen. Er was ruime keuze in producten.

Zeer snelle en correcte levering

Uitstekend. Goed materiaal .en snelle levering

vlot en efficiënt

n.v.t.

gewoonweg Top

schitterende lampen met mooi goud licht

Makkelijk

De levering was erg snel, nog niet uit geprobeerd ivm mooie weer.

Goede actie

Goede actie om weer aandacht te vestigen en actief actie te ondernemen in energie zuinige maatregelen thuis

Makkelijk en mooi

De bestelling is makkelijk te plaatsen en werd snel geleverd. Goed verpakt. De douchekop voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Dat ik dit kon aanschaffen met de energiecheque van de gemeente is natuurlijk mooi meegenomen.

Super fijne spulletjes!

Leuk geregeld zo.. erg blij met alle energiebesparende middelen! De levering duurde wat langer, maar wel alles in 1x mogen ontvangen.

Goed geleverd

Netjes en snel geleverd

Goed te gebruiken

Heel voordelig goed om te besparen

Isarweg 10

1043AK Amsterdam