snel besteld en ontvangen

Prima ervaring met bestellen en ontvangen. Simpel en snel.

Prima shop

Prima shop, duidelijke communicatie. Redelijke keus. De prijzen zijn een beetje aan de hoge kant.

Snelle levering en goede producten

Levering was er binnen een paar dagen en de producten die ik had besteld klopte en werkte super.

Prima !

Ruime keuze, makkelijk bestellen , geen verzendkosten en een snelle levering .

Goede kwaliteit ´bespaar´ produkten, & goede service/snelle levering.

Zie boven,..

Netjes

De bestelde produkten werden binnen enkele dagen keurig netjes thuis bezorgd. Goede kwaliteit! We zijn erg blij met de producten.

Gewoon goed om te besparen

Snel besteld, snel geleverd. Ga zo door

goede producten

goede producten en snelle levering

Handige kleine aanpassingen om te besparen.

Heel goed en snel

Hele interesante en zeker bruikbaare dingen die wij zeker gaan gebruiken

Snel

Prima en netjes geleverd

Snelle levering en mooi assortiment

Na de keuze gemaakt te hebben, werd de bestelling erg snel geleverd. Nu maar besparen ☺️

Simpel aan te leggen.

Leuke en duurzame actie

Zie bovenstaand

juiste product snel geleverd

Goede manier om aandacht voor energie oplossing te vragen

Wel aardig

alles is heel netjes en snel geleverd

De website is zeer overzichtelijk waardoor we snel het gewenste product vonden. De levering was super snel.

Energiezuinige artikelen van goede kwaliteit

Ruim assortiment, makkelijke bestelprocedure en snel geleverd.

Wat een geweldig kado Ik heb een kraan verlenging met een lichtje erin gekocht. Vier lampen met ingebouwde dimmer, super mooi licht en handig

Goed en snel geleverd

Isarweg 10