Fantastie

Had een goede lamp in de gang maar het gaf te weinig licht en duurde te lang om genoeg licht te krijgen en met de nieuwe lamp heb ik direct goed licht. De tochtstrippen moet ik even wachten dat mijn zonen dit doen. Fantasties

Helemaal goed

Is veel warmer licht, gezelliger. Zou ook wat kleinere fittingen erbij doen

Ik schrijf over een jaartje wel hoeveel ik heb bespaart

Goed gebruiken in doosje heb

Stop contact gebruik nu zelf lampen nog niet

Prima ledlampen aangeschaft

Prettig licht en nog goedkoop ook!

Werkt top

Prima materialen

Ben heel tevreden met mijn spaar lampen .

Ben er blij mee

Moest er wel lang op wachten maar ben blij

Goede pakketten. Correcte levering.

Goede aankoop, snelle levering, wel beperkte keuzemogelijkheid

De Handdouche Croma Select Ecosmart was de eerste dagen behoorlijk wennen. De oude handdouche had een heerlijke flinke straal om je rug - bij wijze van spreken - heerlijk te masseren. Inmiddels ben ik aan deze meer gespreide waterstraal gewend. Ziet er verder degelijk uit, is mooi vorm gegeven, zoal;s je van Grohe mag verwachten. Verder ben ik zeer tevreden over de snelle afhandeling en verpakking van mijn bestelling.

niet doeltreffend

Leuk om spulletjes te krijgen maar w.b.t energie besparen is de actie van marginale resultaat. Als de Gemeente Haarlem de burgers energie wil laten besparen kunnen ze beter met ( in mijn situatie ) Ymere gaan praten over huis isolatie.

Snelle verzending

Producten naar verwachting, snelle service.

3 x over niets ontvangen

Triest

Geeft een mooie warmte af ,kwa kleur niet te vel

Gtre

Goed initiatief

Geen opmerkingen verder.

Mooi product

Keurig geleverd

We zijn er blij mee

Blijkt een goed apparaat te zijn .

Voorlopig vinden wij het een goed apparaat, alhoewel het niet zo koud is .

heel attend van de gemeente dat mensen van dit kunnen profiteren

Heb voor het eerst gedaan mocht van de gemeente super blij

Ben blij met het waterbesparend mondstuk en met het lampen

Alles is prima. Enige minpuntje is dat de douchekop een brommend geluid maakt maar als jet hierdoor water bespaart kan het er mee door!

Het pakket was er heel vlug.

Gelijk in gebruik genomen, mooi helder licht!

Isarweg 10

1043AK Amsterdam