zinnige producten.

goed en snel

als het over besparen gaat doe ik mee

nette verpakking en levering TOP

Geweldige actie

We hebben mooie energie zuinige lampen gekocht

Een mooie zinvolle actie.

Het meedoen met de actie was niet altijd makkelijk, maar ik ben daar rustig en vriendelijk bij geholpen. Een mooi initiatief.

top

top

Duidelijke communicatie, snelle levering.

Prima bedrijf!

Werkt prima

De douchekop werkt beter dan verwacht en het slangetje is ook prima

super spul snel geleverd

wat ik heb besteld is top spullen en werd heel snel geleverd

....

Helemaal top

Goede producten voor een goede prijs. Alles werd op tijd bezorgd. Helemaal tevreden.

uitstekent

nooit gedacht iets van de gemeente te ontvangen meestal andersom

Slecht

Ik had lampen besteld die opeens niet leverbaar zijn. Terwijl bij de gamma vol op te verkrijgen zijn. En daar naast had ik dit ook gemeld. Echter geen reactie mogen ontvangen.

Eenvoudig

De energiebespaarshop is een verrijking

Ik ben er heel blij mee. Hartstikke bedankt en blijf gezond.

Ik ben er blij mee snel geleverd

Ik bespaar nu nog meer energie. Goeie lampen

uitstekend.

Zeer vlotte afhandeling en bezorging van de bestelde artikelen.

PRIMA GEREGELD ZO

DE GEMEENTE BETAALDE, DUS DAT IS FIJN BEZUINIGEN ZO ;-)

Snelle levering, helaas de verkeerde

Ik heb de douchekop van €70 gekregen, maar die paste totaal niet. Hij sproeit recht vooruit i.p.v.bovenaf. Ik heb hem teruggestuurd en men heeft mij beloofd dat ik een nieuwe voucher krijg om die andere te bestellen. Even afwachten dus want ik heb hem nog niet

Product werkt niet.

De heat fan blaast alleen koude lucht, vanuit een warme radiateur. Geen resultaat voor een zeer hoge prijs. Op verschillende manieren uitgeprobeerd.

Niet compleet

Ik heb niet alles binnen gekregen hierover contact gezocht maar geen reactie op gekregen. Ook al is het een gratis product vind ik het toch erg jammer.

Beter licht en led

leuke aktie.bizonder gewaardeerd.

diverse buren gewezen op deze aktie.zijn bedankt voor de tip aan hen

Snelle levering!

Ik kreeg mijn product snel binnen, en kon hem gratis aanschaffen met de tegoedbon van mijn gemeente.

Producten zijn snel en praktisch inzetbaar

Alles werkt na behoren, energie besparen is op deze manier ook voor mij bereikbaar geworden

Geweldige snelle levering

Complimenten voor de snelle levering en service.

Isarweg 10

1043AK Amsterdam