Tevreden!

Kwaliteit en kwantiteit is dik in orde, ik ben heel blij met mijn bestelling! De levertijd kan wat beter.

Toppppppp

Geweldig heel erg blij

Energie producten

Goede en fijne producten met een goede service!

is nu lente moet het nog ervaren.

pakket was vlug bezorgd. wacht nu resultaten in gas en elektriciteit meter af.

weinig keuze

Ik vind het jammer dat alles zo duur is en je dus weinig keuze hebt in producten. Of je moet een hoop geld bijleggen. Ik had liever bv bij de Gamma besteed dan online

Mooie actie!

Het is fijn douchen nu ik weet, dat ik minder water verbruik

prima, blij mee

Prima, blij mee

Bestelde lampen in gebruik, ook twee ervan weggegeven ivm niet passende fitting

Meteen fel licht ipv de oude langzaam opstartende lampen…

Prima! Echter toch een dingetje...

Goede service, ook mbt retouren; snelle, makkelijke afhandeling van omruiling. Waarom was dat nodig? 'smart' apparatuur. Wat is het punt van een (verouderde) 2.4 GHz WiFi module die pertinent wìl, maar niet in staat is te verbinden met (het nieuwe) 5 GHz, terwijl 2.4 GHz op het modem toch ook gewoon aan staat? En op mijn huidige modem kan 5 GHz inmiddels niet meer zomaar uitgezet worden. Ik krijg het idee dat ergens iemand die oude modules op lucratieve wijze aan het 'lozen' is.

Super blij mee

Kwam heel snel top

De producten die ik heb uitgezocht zijn geweldig, ben er heel blij mee. Alleen de waterbesparende douchekop daar moet ik heel erg aan wennen, ik zoek voor mijn idee echt naar dat waterstraaltje ondanks de drie standen. En heb zelf het idee dat ik hierdoor ook langer onder de douche sta. Voor de rest heel tevreden.

Lampen goed, zandloper douchebesparing blijft niet plakken (waardeloos)

Ervaring met de lampen zijn goed, maar de douchebesparing (3 zandlopers) waardeloos. De 1e keer bleef het apparaat 1 minuut hangen om vervolgens alsnog op de grond te belanden -> barst in het plastic. Jullie gebeld en deden niet moeilijk om een nieuwe op te sturen. "prima service". De 2e heeft 2 dagen gehangen om vervolgens alsnog weer te vallen. Weer kapot. Jullie niet meer gebeld, maar het produkt is in die zin "waardeloos". Jammer!!

Goede producten, snelle levering.

Tevreden!

Alleen de magneetjes Waardeloos zijn voor kabouters

Dik tevreden

Goede producten,volop keuze

zeer snelle levering

kwaliteit

Blij met energiebespaarders.

Voor vijftig euro aan goede spullen om mijn energierekening te verlagen vind ik top. De meeste items zijn reeds geplaatst. De gestelde vraag aan de klantenservice is ook naar tevredenheid beantwoord.

Blij met m`n keuze bestelling moet nog wat experimenteren de wifi stekkers. Alleen de Mikado M22 heeft tot nu aan toe al 3 x Post.nl vertraging.

Snelle levering.

Goede producten

super

Alles was goede dingen

Super actie

Wat een super actie die cadeaubon! Bestelde LED lampen waren binnen 3 dagen binnen, voor niks. Kleine moeite en klein steentje bijgedragen aan energiebesparing.

Box was al opengemaakt en de waterbespraar mechanisme was kapot

Zie hierboven

Zeerwelkom

Meteen alle spullen geïnstalleerd, hopelijk draagt het bij aan mijn bezuiniging.

Zeer snelle levering van top producten Zullen we heel veel aan hebben om energie te besparen!

Isarweg 10

1043AK Amsterdam