Beste mensen Ik ben heel blij met u box Ik dank u

Nog geen idee

Ik had de fan genomen. Maar nog geen verwarming aan gehad dus weet nog niet hoe het dan gaat

Goed en netjes

Het artikel is makkelijk te bestellen via de website en je wordt goed op de hoogte gehouden van het bestelproces. Het product is goed en heel makkelijk te plaatsen.

Besparen maar!

Omlaag die Co2 met De Energiebespaarshop! Een hele boel kleine beetjes is snel heel wat. Ledlampen, HR-Radiatorfolie gekocht. En besparen maar.

goede service

goede keuzes

Sigaar uit eigen doos...

Tja..., je krijgt een tegoedbon van de gemeente. Maar wie betaalt die uiteindelijk? -Wijzelf natuurlijk. Ik pak het aan, omdat ik er recht op heb. Maar eigenlijk zouden we deze klimaathysterie van de cabal massaal moeten boycotten. U, van Energie Bespaarshop, begrijp ik wel. Het is uw goed recht een graantje mee te pikken van deze gekte. En zo creëert de cabal de behoefte. www.onzichtbaremacht.nl

Electra meter

Ja ik ben blij met mijn box, alleen hoe die electra meter werkt daar snap ik niets van

een goede er vaarring

uitstekende ervaarring sneller warm water uit de douche kop vergleken bij de oude douche kop

Snelle levering van de bestelde producten

Prima verzending snel binnen

Goede producten

Kan ik nu nog niet zeggen.

Nvt

Nu kan het sparen beginnen

Zeer groot assortiment met besparende art.

Goede producten

Besteld en snel geleverd.

Ik heb ze nog niet in gebruik

Ik vindt het fijn dat ik de lampen heb.

ik vind alles geweldig

heel blij

Goed dat ik het gedaan heb.

Vroeger had ik ook een zuinige douchekop aangeschaft maar toen stonden we onder of kokend of ijskoud water. Nu douche ik heerlijk zonder problemen. Het radiatorfolie moet ik nog bevestigen.

De douchekop,lampjes em brievenbus afschermer zijn goede energie bespraringen.s afschermer zijn

Zou nooit gedacht hebben om dit te kopen.

Energiebesparing.

Ledlampen besteld, op verschillende locaties geplaatst, en heeft twee voordelen: 1 je hebt onmiddelijk helder licht, waar voorheen eerst de spaarlampen opgang moesten komen. 2 verbruikt bijna geen stroom, dus energie besparend,

Het is een goede duurzaamheidsactie

De juiste artikelen zijn vlot bezorgd. De prijs van mijn bestelde ledlampen vond ik 50 % te hoog. Heb identieke lampen in het verleden voor veel minder geld gekocht.

Erg handig

Goed gevoel want het bespaard

Leuke goede actie

Werkt prima zeker als je niet heel veel te besteden hebt ben je er heel blij mee anders had ik de led lampen nooit gekocht zo maar dank jullie wel

Wonderful!, my order was delivered the very next day!

order came exactly as expected!

Tegenvaller

Lampen besteld, helaas passen ze nergens in, te grote fitting en te grote lamp

goede lampen

zoveel mogelijk de oude vervangen

Isarweg 10

1043AK Amsterdam