Goede en snelle bezorging

Mooi spul die douchekop, werkt goed

Mooie energiebesparende verlichting

Het is een prachtig initiatief en ik ben erg blij met de led-lampen. Op deze manier kan er een stukje bijgedragen worden aan een beter milieu. Hartelijk dank

was goed

ervaring was goed maar de lampen zijn te groot

Ben heel blij met de box alles inmiddels toegepast

Goede info-site en correcte aflevering

De bovenstaande zin lijkt me zeer duidelijk: ik ben tevreden.

Goede aankoop

Of de douchekop werkelijk besparend is daar ga ik wel van uit, maar hij heeft een heerlijke straal. Snel geleverd.

Goede efficiente levering door dit bedrijf

We zijn blij met de aangeschafte spullen om energiebesparing te verwezenlijken in huis. Een paar keer/dagen paar uren bezig geweest met aanbrengen van het isolatiemateriaal, en vanaf nu hopelijk een lagere energierekening. Elk jaar, elke maand een paar euro minder kosten telt uiteindelijk ook op tot hoog bedrag als we hier nog 20 jaar wonen. Nogmaals, het bedrijf heeft vlot de bestelling geleverd in deze hectische tijd.

Erg tevreden over de Energiebespaarshop. Na plaatsing bestelling artikelen snel ontvangen, tevens duidelijke communicatie.

De inhoud van de box was onverwachts verrassend en het telefoongesprek was uitstekend.

Ik heb alles wat ik bestelt Heb in gebruik . En ben er heel blij mee. Heb zelfs mijn buren en kenisen Aan bevollen het zelde te doen En dat zouden ze over wegen te doen. Zo heb ik toch ook mijn steentje bij gedragen.

Bevalt goed

Goed geregeld

Alles binnen een paar dagen in huis en de info via mail is ook prima

Geweldig!

Heel blij met de energie-besparende artikelen, even puzzelen bij de webshop en een bestelling plaatsen. Mijn bestelling heel snel thuisbezorgd gekregen en aan de slag! Oude lampen vervangen door energie-zuinige producten. Een positieve ervaring met een fantastisch besparend effect: Blij!!

Prima spullen, snel bezorgd.

Bezorgd door een fietskoerier! Dat is leuk!

geweldig !!!!!!!

Geweldig mooie artikelen heel blij mee

top

top

Snel en makkelijk, goede deal en dankbaar

Ik nu douche net zo prettig als voorheen

Helemaal goed

Voor het hele blok besteld

goede service

dank u wel

Gebruikersvriendelijke website en snelle levering.

Met actie mooie producten

Doormiddel van een actie bij gemeente mooie producten kunnen kopen bij dit bedrijf, was snel in huis.

Is heel nuttig.

Zitten nuttige dingen in.

Leuk shoppen zo

Jammer dat je niet andere dingen kon kiezen die ik ook kon gebruiken.

Isarweg 10

1043AK Amsterdam