Prijs/kwaliteit verhouding is goed

+ aanbod + prijs + gebruiksvriendelijkheid + aangesloten mbt de energiebesparingsvoucher

Gratis besparen van geld

Je mag spullen uitzoeken gratis dus dat is mooi meegenomen in deze tijd, ben er erg blij mee

Mijn ervaring is goed

Ik vind het een goede regeling om hier van gebruik te maken als je zonder deze regeling energie wil besparen komt er niet veel van terecht

Goed geprijst, makkelijk bestellen, snel in huis.

Niks ontvangen

En iedereen met mij, nog helemaal niks ontvangen

heel blij mee

fijne lampen meteen alles vervangen we kunnen weer een tijdje vooruit

Super actie

Deze actie geeft mensen met een kleine beurs toch de kans om het energie verbruik te verlagen. Goed voor het milieu en om geld te besparen

Goed en snel

Snel verstuurd em mooi matriaal

Met deze actie als zetje in de rug eindelijk mijn oude bakken met 6 TL-buizen vervangen in de garage door 2 led armaturen van 1600lumen. Snelle levering en 's avonds meteen opgehangen. Top!

Prima levering

Prima snel geleverd en netjes verpakt. Alleen jammer dat de lampjes niet gecontroleerd worden. Er was 1 defect.

Goed product en ziet er ook nog eens strak uit

Mooi setje (douchekop, slang en adapter) die mij ook nog eens 50% waterbesparing oplevert. Snel geleverd.

Fijn

Supermooi

Ik heb nog niets ontvangen

Dus

Zonder meer goed

Gelijk in gebruik genomen

Mooie goede regeling

Fijn om zo gemotiveerd te worden om te verduurzamen

Werkt prima

Of het rendement op zal leveren, kan pas later gezien worden.

Geweldige service!

Zeer eenvoudig en snelle levering !

Prima website en service !

Snelle bezorging, goede klantenservice. En goed eporducten natuurlijk !

Ik ben zeer tevreden met de service

Het artikel dat ik ontving deed het niet naar behoren. Ik kreeg snel kosteloos een vervangend exemplaar.

Heel snel geleverd

Hele makkelijke site en snel geleverd

Prima service, makkelijk te bestellen en lekker snel en volledig in huis !

Prima service, makkelijk te bestellen en lekker snel en volledig in huis !

Veel artikelen om uit te kiezen

Prima, gelijk aan de slag gegaan met de gratis bestellingen

Isarweg 10

1043AK Amsterdam