Groot assortiment en snelle levering.

Goede website met een groot aanbod . Goede informatie m.b.t. aanbod en de afhandeling van je bestelling.

bestellen was niet heel makkelijk te vinden omdat je eerst alleen de lampen webshop ziet. het pakket werd wel snel geleverd.

Ben blij met dimmer en lampen!! Werkt prima, alleen jammer dat er geen afdekplaatje bijgeleverd is. Ben nu op zoek .

Vlot geregeld

De leveranties zijn gedaan volgens afspraak, dat zie je tegenwoordig niet zo vaak meer. Ja heel tevreden dus!

De bestelde artikelen in goede orde ontvangen.

De bestelde artikelen in goede orde ontvangen. Echter de energie bespaarbox is achterwege gebleven.

Mooi, ben er blij mee.

Ben er blij mee

Verbazing

Ik krijg een tegoed bon van 80 euro van de gemeente .Kan er waterbesparend pakket van nemen .Er wordt mij iets luxer pakket vermeld dan wel 19.95 bij betalen .Kom ik er later achter dat er maar 1 pakket van 79.00 euro is .En geen verzendkosten .Wie kan mij dit uitleggen .

Mooie actie !

Mooie, fijne actie! Voor het milieu en de kosten die je ermee kan besparen. Jammer dat het niet voor alle huishoudens standaard af te halen is!

Prima en snel geregeld

Prima voor elkaar

goed dat ik het gedaan heb

door mijn hulp werd ik er op gewezen dat dit er was ik ben haar heel dankbaar dat ze het mij heeft verteld anders was ik er niet achter gekomen je word er door instanssischi niet op gewezen dat dit er is voor de minima dat vind ik wel kwalijk heb zelf iemand wel op jullie site gewezen

Redelijke keuzes al veel niet leverbaar

prima geregeld erg blij mee

netjes op tijd geleverd goede producten

Goede service en zeer klant vriendelijk. Ook telefonisch makkelijk en snel bereikbaar. Nadat ik gebeld had dat er iets niet helemaal in orde was met mijn bestelde product, is dit meteen op een goede en snelle manier opgelost. Bedankt!

Quick and usefull

Quick delivery and everything was good. I bought some items I could not use just cause I didn't check the properties of them, but what I was able to use we are really happy.

• ¿Nos recomendarías?

Het was een mooi aanbod !!

Ik ben zeer tevreden en blij met mijn producten Het was een mooi aanbod En alle kleine beetjes helpen !!

Vlug ontvangen

Maar nog niet in gebruik.

grandioos

veel minder water verbruik

Ben erg content

Fijn dat ik van deze actie gebruik mocht maken!

Bruikbare producten voor een normale prijs.

Was wel even zoeken waar de website was, maar voor de rest erg positief. Veel bruikbare producten voor ern normale prijs.

Veeeeel te kiezen Ik zag ook bedrijven die ik nog niet kende Goed initiatief

Super blij mee

Isarweg 10